- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
https://ty.gl/v3sa2y2q40 buna da bı bak canimKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://ty.gl/v3sa2y2q40 buna da bı bak canimKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Mutlaka deneyeceğim cnm şuan çok huzursuz normal zaman da denemek istiyorum5 dakika olan değilde diğer 23 dk ya da 2 saatlik olanı dene canım
Bnde büyük kızda hastayız bizde ateş yok çocuğa geçti kesin onda ateş War. Ateş düşürücü yu kaç CC vermeliyiz biliyor musun pekiYüksek değil canım hafif bi enfeksiyon geçiriyor olabilir idar yolları olabilir mi acaba
Benim bildiğim 38 olunca üstünü inceltiyoruz 38 buçuk olursa ateş düşürücü veriyoruz.
Bizimde aynı şekilde sarı şeffaf yanaklar kızarık süt ürünleri ni kestim bn kaç günde düzelir bilmiyorumSümük gibi şeffaf oluyor, bizde arada yeşil kakada oluyor, yanaklarında da pıtır pıtır kızarıklsr var,
https://ty.gl/kyv9n86kdbKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Oglumdayken almıştık 5 sene önce çok da memnun kaldık ama fiyatı çok ucmus. Bağlantısını atayım
![]()
Braun Bnt400 Temassız Alından Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Braun Bnt400 Temassız Alından Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oyyy baya zor geçmiş, benimkinde o kadar kızarıklık yok yanaklarında var öbek çeklinde, kakası yeşilli mukusluBen kızımda çoklu gıda alerjisi yaşadığım için baya vakıfım bu konuya. Alerjide en büyük belirti kakada kan ama öyle birkaç defa değil hemen hemen her kakasında kan ve kilo alımında azalma.
Benim kızımın alerjisi bir aylıkken yüzünde döküntülerle başladı ama öyle böyle değil yüzünün her yerinde teni görünmüyordu kızarıklıktan fotoğrafını bulursam atayım karşılaştırın
İkincisi mukuslu yeşil kaka doktor bu da tek başına kriter değil demişti ama sonrasında kakasında kan görmeye başladık her kakada değildi o da
Ona da tamam dedi doktor hemen diyet vermedi biraz daha gözlemleyelim dedi
Üçüncüsü 3 aylıkken sadece 250 gram almıştı
Sonrasında zaten doktor doktor gezdik hiçbiri hala bu bebekte alerji var diyemedi kan testi de yaptırdık ama 1 yaşından önce alerji testlerde çıkmazmış sadece diyetle öğrenebiliriz dedi
Beslenmemden sırayla önce süt ürünlerini sonra yumurtayı kestim şikayetler düzelmeyince, kırmızı ve beyaz eti, buğday ürünlerini, deniz ürünlerini yani kısacası yiyebildiğim tek şey sadece patates zeytin bazı sebze ve bazı meyveler, açlıktan ağlıyordum mısır unundan ekmek yapıyordum hala düzelmedi ve ben aşırı zayıfladım o dönem
6.ayda ek gıdaya geçince yavaş yavaş doktor kontrolünde sırayla önce sebzeleri verdim sonra yoğurt ama bir kaşık o da doktorun yanında hastanede verdim yoğurdu, sonra meyveler derken çok şükür kilo alımı da düzeldi kakası da.
Bir de her belirti alerji olmayabiliyor gıda intoleransıyla karıştırılabiliyor.
Kız tekerlekler isyan etmiş yeter diye 5 bebe neNeyse dene bakalım bioğlumda kullandım tekerlek sorunu vardı ama 5 bebe büyüttü yine .Anakucakli kullanımı güzel kutlaması filan kolay.
Canım huzursuzken dene asılMutlaka deneyeceğim cnm şuan çok huzursuz normal zaman da denemek istiyorum
Bnde büyük kızda hastayız bizde ateş yok çocuğa geçti kesin onda ateş War. Ateş düşürücü yu kaç CC vermeliyiz biliyor musun peki
Bizimde aynı şekilde sarı şeffaf yanaklar kızarık süt ürünleri ni kestim bn kaç günde düzelir bilmiyorum
Bende açmıyorum sabaha kadar çişli bezi bir şey olmadıUyanır diye korkuma çocuğun totosuna 8 saattir bakmadım. Pişiyor mu bu kadar uzun kalınca
Weewell temassız kullanıyorum ben 4 yıldır hiçbir şey olmadı pili bile bitmedi. Doğru ölçüyorKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Kaka yoksa pişmez bence.Uyanır diye korkuma çocuğun totosuna 8 saattir bakmadım. Pişiyor mu bu kadar uzun kalınca
Kilo alımı nasıl olmalı acaba 750-800 gr aldı bu ay az mı?Uzantılar beyazsa sütün yağı canım o. mukus şeffaf oluyor sümük gibi yapışkan. Kan yoksa kakada ve kilo alımı normalse hiç kurcalama alerji işini diyeti çok zor onun.
İlk 3 ay alt sınır ayda 600 gr diye biliyorum. Bence normal sizin.Kilo alımı nasıl olmalı acaba 750-800 gr aldı bu ay az mı?
2800 doğdu şimdi 4500 bilyorm keşke 1 kilo alsaydı iyiydiİlk 3 ay alt sınır ayda 600 gr diye biliyorum. Bence normal sizin.
Ne zaman geçecek?Hepimiz daha dogrusu bir cogumuz ayni seyleri yasiyoruz gercekten cok zor ama gececek bitecek arkana yaslandiginda ulan ne zor gunlerdi die tebessumle anacagiz bu gunleri. Bende deliriyorum yoruluyorum yipraniyorum isyan ediyorum ama biliyorum gececek hep gececek die aklina getirbenimkininde uykusu asiri duzenli degil hele aksam olunca kolik aglamalari usandirior yahu neden gece tutuyor bu kolik sadece
hamak besik aldim bugun geldi uyku icin bisi diyemem ama bi nebze olsun oyaladi. Battaniyede sallayarak uyutmayi dene baktin oluyor sevdi kesinlikle al hamak besik derim ben. 2 itince min 2 3 dk sallanio kendi kendine besik. en azindan wc ye gidebildim arizasiz...
Çişi sızmıyor mu yaUyanır diye korkuma çocuğun totosuna 8 saattir bakmadım. Pişiyor mu bu kadar uzun kalınca
Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor yaBende açmıyorum sabaha kadar çişli bezi bir şey olmadı
Ne zaman geçecek?
Çişi sızmıyor mu ya
Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor ya
Simdi zamsn soyleyerek moral bozmiyimNe zaman geçecek?
Çişi sızmıyor mu ya
Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor ya
Peki bu primaların ortasında pudra mı var koku geliyorBilmem çiş sızmadı. Bir kaç kere düzgün bağlamadığım için ilk zamanlar çıktı.
Kaka taşıyor
4. ay uyku gerilemesi varmış olmayn uyku nasıl gerileyecekSimdi zamsn soyleyerek moral bozmiyim
Wala gazi kakasi bitiyor disi geliyor dis bitiyor yas sendromlari basliyor yas sendromlari bitiyor ergenlik geliyor vs diye uzar bu liste her donemin kendine ozel zor zamanlari var...
4. ay uyku gerilemesi varmış olmayn uyku nasıl gerileyecekondan korkmuyo değilim