• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
5 dakika olan değilde diğer 23 dk ya da 2 saatlik olanı dene canım
Mutlaka deneyeceğim cnm şuan çok huzursuz normal zaman da denemek istiyorum
Yüksek değil canım hafif bi enfeksiyon geçiriyor olabilir idar yolları olabilir mi acaba 🤔
Benim bildiğim 38 olunca üstünü inceltiyoruz 38 buçuk olursa ateş düşürücü veriyoruz.
Bnde büyük kızda hastayız bizde ateş yok çocuğa geçti kesin onda ateş War. Ateş düşürücü yu kaç CC vermeliyiz biliyor musun peki
Sümük gibi şeffaf oluyor, bizde arada yeşil kakada oluyor, yanaklarında da pıtır pıtır kızarıklsr var,
Bizimde aynı şekilde sarı şeffaf yanaklar kızarık süt ürünleri ni kestim bn kaç günde düzelir bilmiyorum

Ben kızımda çoklu gıda alerjisi yaşadığım için baya vakıfım bu konuya. Alerjide en büyük belirti kakada kan ama öyle birkaç defa değil hemen hemen her kakasında kan ve kilo alımında azalma.
Benim kızımın alerjisi bir aylıkken yüzünde döküntülerle başladı ama öyle böyle değil yüzünün her yerinde teni görünmüyordu kızarıklıktan fotoğrafını bulursam atayım karşılaştırın
İkincisi mukuslu yeşil kaka doktor bu da tek başına kriter değil demişti ama sonrasında kakasında kan görmeye başladık her kakada değildi o da
Ona da tamam dedi doktor hemen diyet vermedi biraz daha gözlemleyelim dedi
Üçüncüsü 3 aylıkken sadece 250 gram almıştı
Sonrasında zaten doktor doktor gezdik hiçbiri hala bu bebekte alerji var diyemedi kan testi de yaptırdık ama 1 yaşından önce alerji testlerde çıkmazmış sadece diyetle öğrenebiliriz dedi
Beslenmemden sırayla önce süt ürünlerini sonra yumurtayı kestim şikayetler düzelmeyince, kırmızı ve beyaz eti, buğday ürünlerini, deniz ürünlerini yani kısacası yiyebildiğim tek şey sadece patates zeytin bazı sebze ve bazı meyveler, açlıktan ağlıyordum mısır unundan ekmek yapıyordum hala düzelmedi ve ben aşırı zayıfladım o dönem
6.ayda ek gıdaya geçince yavaş yavaş doktor kontrolünde sırayla önce sebzeleri verdim sonra yoğurt ama bir kaşık o da doktorun yanında hastanede verdim yoğurdu, sonra meyveler derken çok şükür kilo alımı da düzeldi kakası da.
Bir de her belirti alerji olmayabiliyor gıda intoleransıyla karıştırılabiliyor.
Oyyy baya zor geçmiş, benimkinde o kadar kızarıklık yok yanaklarında var öbek çeklinde, kakası yeşilli mukuslu 🙄

Mutlaka deneyeceğim cnm şuan çok huzursuz normal zaman da denemek istiyorum

Bnde büyük kızda hastayız bizde ateş yok çocuğa geçti kesin onda ateş War. Ateş düşürücü yu kaç CC vermeliyiz biliyor musun peki

Bizimde aynı şekilde sarı şeffaf yanaklar kızarık süt ürünleri ni kestim bn kaç günde düzelir bilmiyorum
Canım huzursuzken dene asıl 🙈 mucize gibi ağlarken hemen susuyor

Kızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Weewell temassız kullanıyorum ben 4 yıldır hiçbir şey olmadı pili bile bitmedi. Doğru ölçüyor
Oda sıcaklığını ve sıvıların sıcaklığını da ölçüyor
Banyo suyunu onunla ölçüp ayarlıyorum hatta yoğurt mayalamak için de sütün ısısını onunla ölçüyorum güzel tutuyor yoğurdum 😂
Ben memnunum yani brauna göre de daha uygun fiyatı bi araştır istersen.

Uzantılar beyazsa sütün yağı canım o. mukus şeffaf oluyor sümük gibi yapışkan. Kan yoksa kakada ve kilo alımı normalse hiç kurcalama alerji işini diyeti çok zor onun.
Kilo alımı nasıl olmalı acaba 750-800 gr aldı bu ay az mı?

Hepimiz daha dogrusu bir cogumuz ayni seyleri yasiyoruz gercekten cok zor ama gececek bitecek arkana yaslandiginda ulan ne zor gunlerdi die tebessumle anacagiz bu gunleri. Bende deliriyorum yoruluyorum yipraniyorum isyan ediyorum ama biliyorum gececek hep gececek die aklina getir 🙏 benimkininde uykusu asiri duzenli degil hele aksam olunca kolik aglamalari usandirior yahu neden gece tutuyor bu kolik sadece 🤦🤦 hamak besik aldim bugun geldi uyku icin bisi diyemem ama bi nebze olsun oyaladi. Battaniyede sallayarak uyutmayi dene baktin oluyor sevdi kesinlikle al hamak besik derim ben. 2 itince min 2 3 dk sallanio kendi kendine besik. en azindan wc ye gidebildim arizasiz...
Ne zaman geçecek?
Uyanır diye korkuma çocuğun totosuna 8 saattir bakmadım. Pişiyor mu bu kadar uzun kalınca
Çişi sızmıyor mu ya ☺️
Bende açmıyorum sabaha kadar çişli bezi bir şey olmadı
Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor ya

Ne zaman geçecek?

Çişi sızmıyor mu ya ☺️

Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor ya
Simdi zamsn soyleyerek moral bozmiyim🤭🤭
Wala gazi kakasi bitiyor disi geliyor dis bitiyor yas sendromlari basliyor yas sendromlari bitiyor ergenlik geliyor vs diye uzar bu liste her donemin kendine ozel zor zamanlari var...

Simdi zamsn soyleyerek moral bozmiyim🤭🤭
Wala gazi kakasi bitiyor disi geliyor dis bitiyor yas sendromlari basliyor yas sendromlari bitiyor ergenlik geliyor vs diye uzar bu liste her donemin kendine ozel zor zamanlari var...
4. ay uyku gerilemesi varmış olmayn uyku nasıl gerileyecek 😂 ondan korkmuyo değilim

Back
X