Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok ısrarla sokmaya basladıgında eldıvenlerını giydiryorum alısmasınn dıye 1saat sonra cıkarıyorumBenim ki direk yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyo![]()
Bırak soksun oral dönemde oldukları için normal gelişimin bi parçası. Benm çok hoşuma gidiyor ellerini yalamasıBen cok ısrarla sokmaya basladıgında eldıvenlerını giydiryorum alısmasınn dıye 1saat sonra cıkarıyorumgene yiyor gene takıyorum öyle
Benimde hoşuma gidiyor ama öyle iştahla emiyor ki aç mı acaba diye düşünüyorum sürekliBırak soksun oral dönemde oldukları için normal gelişimin bi parçası. Benm çok hoşuma gidiyor ellerini yalaması![]()
Canını yakıyor aglıyor sonra geçen sabah uyandm şapur şupur sesler bune ya dedm uyanmıs elını emıyor aglamadı hayret der demez yaygaraaaBırak soksun oral dönemde oldukları için normal gelişimin bi parçası. Benm çok hoşuma gidiyor ellerini yalaması![]()
3 aylık olmak nasıl bi duygu peki bizde 5 gün sonra olcaz daCanını yakıyor aglıyor sonra geçen sabah uyandm şapur şupur sesler bune ya dedm uyanmıs elını emıyor aglamadı hayret der demez yaygaraaa
Benm ki uyandığında sokuyor bazen de ağzını şapırdatıyor aç diyip veriyorum memeyi napalımBenimde hoşuma gidiyor ama öyle iştahla emiyor ki aç mı acaba diye düşünüyorum sürekli
Ben 40 olmuşym ama ruhum 38 de kaldı hala kabullenemedim38 beden olsam 38 takla atarim beee![]()
Ya gerçekten sabah gülücükler el yemeler, o yüz ifadeleri agulamalar yiyesim geliyor. Çok güzellerKızlar benim oğlum ellerini incelemeye başladı o kadar şapşik ki önce birkaç saniye inceliyor sonra hooop ağzına atıyor bütün hırsıyla emiyor sığsa bütün yumruğunu sokacak ağzına![]()
Gebeyken 44 46 lara ciktigindan suan 42 yim incecik hissediyorum resmenBen 40 olmuşym ama ruhum 38 de kaldı hala kabullenemedim
Ya gerçekten sabah gülücükler el yemeler, o yüz ifadeleri agulamalar yiyesim geliyor. Çok güzeller
Ben kullaniyorum sokakta yuzu kendime donuk evde sirti bana donuk sekilde kullaniyorum ama pek sevmio kendini guvensiz hissedio sanirim yuzu bana donuk olursa daha mutluBiz de 3 ayi doldurduk dün çok şükür.Dün çok huzurluydu bugün ne yapacak bakalım.Bu arada chicco easy fit kanguru kullanan vardı.cift yönlü kullandınız mı?kutusunda çift yön göstermiyor.ama videosunu izledim çift yönlü kullanılmış
5 gün sonra bizde 3 aylık oluyoruz inanamıyor insan ya çok şekerler. Seninkide sarı civciv oğlum gibi kel doğmuştu odaAyy biz 3aylık olduk kızçelerdarısı sizeeew bi maşallahınızı alırız
![]()
Wc ye kendi gitmeye basladi masaya bizimle oturuyor flan3 aylık olmak nasıl bi duygu peki bizde 5 gün sonra olcaz davar mı bi değişim?
Ay maşallah benim de 53 kiloya düşmem lazım şu anda kaç kiloyum bilmiyorum
O kadrda gözüm yok ya uyusun yeterWc ye kendi gitmeye basladi masaya bizimle oturuyor flan![]()