Aşılama oldun mı canımMerhaba kizlar 3 senedir evlat sahibi olamaya çalışıyoruz. Bir kere dis gebelik geçirdim. 4 ay önce aşılama kararı aldık. Yumurtalık kisti oluştu 4 ayın sonunda kurtuldum. Bu ay aşılama yapilicak insallah bugün klomen bitti yarın kontrolüm var. Ama aşılama olayından çok korkuyorum önceden aşılama yaptıran tutan tutmayan var mi ?
merhaba bende 2 klomen 1 femara kullandım olumsuz oldu. Size verilen gonal f 300 iğne fiyatı nedir öğrenebilir miyim? her gün aynı ilacı mı alıp kullanıyorsunuz çok pahalı oluyor sanırım öyleMerhaba kızlar bizde 3 senelik evliyiz 1 klomen 1 femera kullandım. Olumsuz oldu Allahın izniyle aşılamaya başladık benim doktorum gonal f 300 verdi hergün 75 ünite oluyorum pazartesi günü kontrolum var. Rabbim kucaklarımızı doldursun. Çok korkuyorum yine olmycak diyeEn kısa zamanda Hayırlı evlat Nasip etsin Rabbim isteyen herkese
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimGonal f iki kutu 450+450 arti folibol coraspin progestan 1 er kutu devlet odemeli 600 verdim
Ben 1 kez çatlatma iğnesi olmuştum ve o ay adet tarihine kadar hep çift çizgi çıktı. Bu tarz ilaçlarda içerisinde bulunan hormonlar yalancı sonuçlar çıkarabiliyorAranizda asilama olan var mi benim 5 gun olacak hala ovulasyin testi cift cizgi cikiyor hala yumurtluyomuyum doktor catlamayanlar sonradan catlar falan demisti sag belim agriyor.
Cevabiniz icin tesekkur ederim en iyisi artik test gunune kadar hic bir sey dusunmeyip baska seylerle ilgilenmek gerekBen 1 kez çatlatma iğnesi olmuştum ve o ay adet tarihine kadar hep çift çizgi çıktı. Bu tarz ilaçlarda içerisinde bulunan hormonlar yalancı sonuçlar
Aynen öyle :) bir an önce sağlıkla evlat sahibi oluruz inşallahCevabiniz icin tesekkur ederim en iyisi artik test gunune kadar hic bir sey dusunmeyip baska seylerle ilgilenmek gerek
İnsallahAynen öyle :) bir an önce sağlıkla evlat sahibi oluruz inşallah
5 kutu GONAL-F 300 IU raporlu 885 ödedim cnm normalde 1 kutusu 850merhaba bende 2 klomen 1 femara kullandım olumsuz oldu. Size verilen gonal f 300 iğne fiyatı nedir öğrenebilir miyim? her gün aynı ilacı mı alıp kullanıyorsunuz çok pahalı oluyor sanırım öyle
Teşekkür ederim bilginiz için. Rapor nasıl çıkarılıyor, tedaviye başlandığında direkt çıkıyor mu?5 kutu GONAL-F 300 IU raporlu 885 ödedim cnm normalde 1 kutusu 850
Üniversitesi de doktor çıkartıyor devlette çıkıyor mu bilmiyorum ben direk üniversiteye gittimTeşekkür ederim bilginiz için. Rapor nasıl çıkarılıyor, tedaviye başlandığında direkt çıkıyor mu?
Birde otriville catlama ignesi ile birlikte toplam 600.Gonal f iki kutu 450+450 arti folibol coraspin progestan 1 er kutu devlet odemeli 600 verdim
Yarın olucam canımAşılama oldun mı canım
Bende yarın aşılama olucam. Aşılamadan sonra ilişkiye girme durumu oluyor mu. Sonradan çatlayan Yumurtalar da değerlenmis olurAranizda asilama olan var mi benim 5 gun olacak hala ovulasyin testi cift cizgi cikiyor hala yumurtluyomuyum doktor catlamayanlar sonradan catlar falan demisti sag belim agriyor.
Adet gecikmem şükür yok düzenli 28 günde oluyorum canım sıkıntım yumurta buyumuyo bendePolikistik over yumurta da oluşan kist. Yumurta gelişiyor catlamiyo. Catlamayinca kist oluyo canım adet gecikmesi filan yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?