Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde yumurta gelisiyo hormon desteklemiyo sizde polikistik over mi var
Ben aşılamayı kendim yaptım ufak bi iğneyi göbekten vuruyorsunuz 0 acı. Ama tutmadı malesef bu ay tekrar olacağım yarın da rahim filmim var. Aşılama dan korkma ama senin ki ne tür bi aşılama anlamadım. Bu arada rahim filmi çektirdiniz mi nasıldı

Cektirdim cok acimsmisti.agri kesivmci icmistim rahim filminden önce majezik

Bir kerede dis gebelik oldu bende. Tekrar dis gebelik olma ihtimali de var bende. Hüsran yaşamaktan isyan etmekten çok korkuyorum Rabbım hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallah
Dis gebelik asilamada mi oldu.

Anestezili olacağım ben sizde öyle mi oldunuz

Hayir sadece agri kesici ictim yarim saat önce vajinal muayene gibi kendimi çok korkutmusum.

Canim ben iki kere rahim filmi çekildim ikisinde de anestezi almadim ilkinde acı hissetmedim. İkincisinde dis gebelik geçirdiğim için sonrasinda zorunlu rahim. Filmi çekildim. Onda doktorum tıkanıklık olabilir diyip Baskılı bi şekilde ilaci verince aşırı açıdan bayılmışım. Bence aneztezi yaptır

Merhaba, aşılamayı sadece doktor yapabilir içeriye sperm enjekte ediyorlar. Sizinki çatlatma iğnesi sanırım. Rahim filmini özel bir yerde çektirdim acısızdı bende çok korkuyordum hiç acımadan çektiler. Fulya açık emarda çektirdim aklınızda olsun

Kızlar bugün sağda yumurtam bir tane 19.5 mm yarın Dr çatlatma iğnesi yap ptesi aşılama dedi, malesef sol tarafta kist olan yerde yumurtam büyümüyor kist baskiliyor hep sağdan büyüyor.

Kızlar bugün sağda yumurtam bir tane 19.5 mm yarın Dr çatlatma iğnesi yap ptesi aşılama dedi, malesef sol tarafta kist olan yerde yumurtam büyümüyor kist baskiliyor hep sağdan büyüyor.
Canim benim de durumum seninle aynı sol yumurtaligim tamamen polikistik ama sadece sağ taraf yetiyo

Canim benim de durumum seninle aynı sol yumurtaligim tamamen polikistik ama sadece sağ taraf yetiyo
Aslında benim solda bir tane kist var o da 20 mm ve yumurtalık içinde olduğu için diğer yumurtaları baskılıyor dolayısıyla büyümüyormuş benim bildiğim 3-4 yıldır bu kisti orada aşılama başarısız olursa kist aspirasyonu ile aldıracağım artık . Kendiligimizden gebe kalsak o kistte eriyip gidecek ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…