Ben aşılamayı kendim yaptım ufak bi iğneyi göbekten vuruyorsunuz 0 acı. Ama tutmadı malesef bu ay tekrar olacağım yarın da rahim filmim var. Aşılama dan korkma ama senin ki ne tür bi aşılama anlamadım. Bu arada rahim filmi çektirdiniz mi nasıldıBenimde yumurta gelisiyo hormon desteklemiyo sizde polikistik over mi var
Bir idrar testi yap bence ucuz olanlardanKizlar aşılamanın 12. Günündeyim göguslerim şiş gibi eşime diyorum psikolojiktir o diyo. Benim durumumda olan var mi
Cektirdim cok acimsmisti.agri kesivmci icmistim rahim filminden önce majezikBen aşılamayı kendim yaptım ufak bi iğneyi göbekten vuruyorsunuz 0 acı. Ama tutmadı malesef bu ay tekrar olacağım yarın da rahim filmim var. Aşılama dan korkma ama senin ki ne tür bi aşılama anlamadım. Bu arada rahim filmi çektirdiniz mi nasıldı
Dis gebelik asilamada mi oldu.Bir kerede dis gebelik oldu bende. Tekrar dis gebelik olma ihtimali de var bende. Hüsran yaşamaktan isyan etmekten çok korkuyorum Rabbım hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallah
Cektirdim cok acimsmisti.agri kesivmci icmistim rahim filminden önce majezik
Hayir sadece agri kesici ictim yarim saat önce vajinal muayene gibi kendimi çok korkutmusum.Anestezili olacağım ben sizde öyle mi oldunuz
Eşim üzülürüm diye test yapma diyo yaBir idrar testi yap bence ucuz olanlardan
Hayir asilamadan önce oldu ama. Bir kere dis gebelik olan tekrar olabiliyor. Asilamada da dis gebelik olasılığım var.Dis gebelik asilamada mi oldu.
Hayir sadece agri kesici ictim yarim saat önce vajinal muayene gibi kendimi çok korkutmusum.
Canim ben iki kere rahim filmi çekildim ikisinde de anestezi almadim ilkinde acı hissetmedim. İkincisinde dis gebelik geçirdiğim için sonrasinda zorunlu rahim. Filmi çekildim. Onda doktorum tıkanıklık olabilir diyip Baskılı bi şekilde ilaci verince aşırı açıdan bayılmışım. Bence aneztezi yaptırBen aşılamayı kendim yaptım ufak bi iğneyi göbekten vuruyorsunuz 0 acı. Ama tutmadı malesef bu ay tekrar olacağım yarın da rahim filmim var. Aşılama dan korkma ama senin ki ne tür bi aşılama anlamadım. Bu arada rahim filmi çektirdiniz mi nasıldı
Benim 13.gün canım sabah kan gelmişti. Suan kan tahlili yaptırıyoruzSizinki kaçıncı gününüz
Çabaların boşa çıkmaz inşallah Rabbım gönlüne göre verirBenim 13.gün canım sabah kan gelmişti. Suan kan tahlili yaptırıyoruz
Aminn canım senin de gönlüne göre versin rabbimÇabaların boşa çıkmaz inşallah Rabbım gönlüne göre verir
Çok tesekkuer ederm Allah sizden razı olsunkadın doğum bölümünde kısırlık / infertiliteye randevu alın. adetinizin 2 veya 3. günü gidin hemen tahlillere başlarlar
Merhaba, aşılamayı sadece doktor yapabilir içeriye sperm enjekte ediyorlar. Sizinki çatlatma iğnesi sanırım. Rahim filmini özel bir yerde çektirdim acısızdı bende çok korkuyordum hiç acımadan çektiler. Fulya açık emarda çektirdim aklınızda olsunBen aşılamayı kendim yaptım ufak bi iğneyi göbekten vuruyorsunuz 0 acı. Ama tutmadı malesef bu ay tekrar olacağım yarın da rahim filmim var. Aşılama dan korkma ama senin ki ne tür bi aşılama anlamadım. Bu arada rahim filmi çektirdiniz mi nasıldı
Sizden de Allah razı olsun. Hayırlısıyla çabalarımızın karşılığını alalım hepimizÇok tesekkuer ederm Allah sizden razı olsun
Insallh rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSizden de Allah razı olsun. Hayırlısıyla çabalarımızın karşılığını alalım hepimiz
Canim benim de durumum seninle aynı sol yumurtaligim tamamen polikistik ama sadece sağ taraf yetiyoKızlar bugün sağda yumurtam bir tane 19.5 mm yarın Dr çatlatma iğnesi yap ptesi aşılama dedi, malesef sol tarafta kist olan yerde yumurtam büyümüyor kist baskiliyor hep sağdan büyüyor.
Aslında benim solda bir tane kist var o da 20 mm ve yumurtalık içinde olduğu için diğer yumurtaları baskılıyor dolayısıyla büyümüyormuş benim bildiğim 3-4 yıldır bu kisti oradaCanim benim de durumum seninle aynı sol yumurtaligim tamamen polikistik ama sadece sağ taraf yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?