Canim hic belli olmuyor 11.gun direk tek cizgiydi . 12.gun yukarda attim cok hafif cikti .hic belli olmaz 1 gunde degisiyor.Benim de 12.günüm. Bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba erken mi? 3 gün sonra kan tahlili yaptırıcam. Reglime de 1 hafta var aşılamadan bu yana karnım çok ağrıyor acaba benim gibi olan var mı?
Ayyyy cok guzel inşallah devami gelir darisi isteyen herkezin basina olsunDarisi basinizaburaya ilk cikan testimi atiyorum örnek olsun.insallah devami gelir.
Insallah bu sefer olur 1 dusugum olmustu eskiden o dogaldı bu asilama.Hayirlisi olsun inşallah haberlerini bekliyoruz
Hayirlisi gecmis olsun o gecmis cok sukur bi daha yasamazsin inşallahInsallah bu sefer olur 1 dusugum olmustu eskiden o dogaldı bu asilama.
Hadi hayırlısı bakalım. Sizin herhangi bir ağrınız vs var mı. Benim karnım sürekli ağrıyor daCanim hic belli olmuyor 11.gun direk tek cizgiydi . 12.gun yukarda attim cok hafif cikti .hic belli olmaz 1 gunde degisiyor.
Görümcen zoruyla yaptım suan çok pişmanım. İnsallah olur çok teşekkür ederim.Belki erkendir ya moralini bozma kan tahlili yaptirinca ogrenirsin inşallah sonuc
Bozma moralini hemenGörümcen zoruyla yaptım suan çok pişmanım. İnsallah olur çok teşekkür ederim.
3 yıldır bekliyorum ilk aşılamam olduğu için haliyle fazla beklenti içine girmişim. Bu da bana ders oldu. Sabır çok önemli gerçekten. Sizde durumlar nasıl?Bozma moralini hemen
Benimde ilk asilamam 5. Gunum bekliyorum hayirlisi3 yıldır bekliyorum ilk aşılamam olduğu için haliyle fazla beklenti içine girmişim. Bu da bana ders oldu. Sabır çok önemli gerçekten. Sizde durumlar nasıl?
Adet olucak gibi agrim oldu hep 10/17 gunler halada arada oluyor.9.gune kadar hep bobregim agridi gaz sancim oldu.ama cok degil ilac alacak kadar agri olmadi zaten yasak.Hadi hayırlısı bakalım. Sizin herhangi bir ağrınız vs var mı. Benim karnım sürekli ağrıyor da
Sizin daha 10 gününüz var Allah sabırlar versinBenimde ilk asilamam 5. Gunum bekliyorum hayirlisi
Ben de ilaç kullanacak kadar kötü değilim de insan kendini ister istemez dinliyor işte :) İnsallah bu çektiklerimizin hediyesi olur. Hediye demişken kan testi günüm eşimin doğum gününe denk geliyor. Bebiş olursa ona hediyem bu olacak. Nasip bakalımAdet olucak gibi agrim oldu hep 10/17 gunler halada arada oluyor.9.gune kadar hep bobregim agridi gaz sancim oldu.ama cok degil ilac alacak kadar agri olmadi zaten.
Inşallah valla gun gun sayip sayip arastiriyorum zor sabirSizin daha 10 gününüz var Allah sabırlar versininsallah bebişiniz tutunur da kavuşursunuz artık
Her aksam adet olucak gibi agrim varHadi hayırlısı bakalım. Sizin herhangi bir ağrınız vs var mı. Benim karnım sürekli ağrıyor da
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBen de ilaç kullanacak kadar kötü değilim de insan kendini ister istemez dinliyor işte :) İnsallah bu çektiklerimizin hediyesi olur. Hediye demişken kan testi günüm eşimin doğum gününe denk geliyor. Bebiş olursa ona hediyem bu olacak. Nasip bakalım
Benim regl ağrısıyla birlikte akıntım oluyor onu da regl sanıp paniklediğim çok olduHer aksam adet olucak gibi agrim varbaldirlarim cekiliyor cok can sıkıcı .pecetelere kan leke var mi diye bakmaktan psikolojim bozuldu.
Bnde aşılama yaptrmak istiyorm esenyurtta oturuyorm devlette gittm ama biz yapmıyoruz dedi nerde yaptırabilirm bana da yardımcı olabilirmiş lütfenHayırlısı olsun hepimiz icin Korkma hic acimiyo klasik vajinal muayenin bi tik acılısı ne agri kesici ne serum toplam 5dk da bitiyo beni 2.5 saat yatirdi doktor sonra eve gittim.
Imkan varsa özelde adi duyulmuş bir doktora yaptir.Bnde aşılama yaptrmak istiyorm esenyurtta oturuyorm devlette gittm ama biz yapmıyoruz dedi nerde yaptırabilirm bana da yardımcı olabilirmiş lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?