Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar nasilsiniz test yapıp sonuç alan var mı benim 14. Günüm test yapmaya korkuyorum

Arada ağrım oluyo ama adet ağrıdı değil. Goguslerimde şişlik var. 25 ocak adet günüm. Eşim hepsi psikolojik gebelik belirtisi diyo 3 senedir sürekli negatif sonuç alınca umutsuzluk oluyo
Benim adet agrisina benzer bi agri var alt bolgede gogusler sisherkezin hemen hemen ayni gibi bizler biraz taktigimiz icin sanirim biseyler arayip duruyoz acaba tutmusmudur

Benim adet agrisina benzer bi agri var alt bolgede gogusler sisherkezin hemen hemen ayni gibi bizler biraz taktigimiz icin sanirim biseyler arayip duruyoz acaba tutmusmudur
Ayne öyle valla. Ben çocuk isteyip olmayan sonra hamile olanların haberini alınca çok mutlu oluyorum bi umitleniyorum 😊

Negatif olcak diye korkuyorum bene bazen umitleniyorum bazen umidimi yitiriyorum yazanlari okumaktan nette arastirmaktan :KK53: stres yaptim valla

Aşılamaa 5 kişiden 1inde tutuyo diyolar ama ben Bayaa tutan duydum
Evet 10 kisiden 1 yada2si hamile diye gordum fakat bayagi olan var esma hnm ikimiz variz sanirim :KK48: hafta sonu diyemi yoklar bide bazen pozitif cikanlar kayboluyo

Kizlar ben dayanamadım yaptim test 14. Günüm ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim

Kizlar ben dayanamadım yaptim test 14. Günüm ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim
Ay inşallah cogunluk dayanamayip test yapiyo zaten :anneadayı: yarin hemen kan testi ver merakta koma bizi ve buyuk ihtimalle pozitif cikar inşallah

Testi yaptım tek çizgi çıktı bende ağladım haliyle tabi sonra eltim geldi sen niye ağlıyorsun bak dedi silik bi çizgi olmus ben ağlamaktan gorememisim😀

Testi yaptım tek çizgi çıktı bende ağladım haliyle tabi sonra eltim geldi sen niye ağlıyorsun bak dedi silik bi çizgi olmus ben ağlamaktan gorememisim😀
Yarin kan ver demistim sana aglama silik pozitif olabiliyo cogunlukla o yuzden yarin kan ver aglamada sevinc goz yaslarin olsun onlar tamammi

Back
X