Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabirsizlikla bekliyorumKizlar nasilsiniz test yapıp sonuç alan var mı benim 14. Günüm test yapmaya korkuyorum
Agrin varmi gectimi ne hissediyosunKizlar nasilsiniz test yapıp sonuç alan var mı benim 14. Günüm test yapmaya korkuyorum
Negatif sonuçlanır diye çok korkuyorum yaaa. Test yaparsam haber veririmSabirsizlikla bekliyorum8.gunum oldugu icin sabah test yap haberde ver catlarim yoksa
guzel haberlerini bekliyoruz
![]()
Yarin 15 oluyo sonuclanir herhalde ilan edersin inşallah umut olur bizedeNegatif sonuçlanır diye çok korkuyorum yaaa. Test yaparsam haber veririm![]()
Arada ağrım oluyo ama adet ağrıdı değil. Goguslerimde şişlik var. 25 ocak adet günüm. Eşim hepsi psikolojik gebelik belirtisi diyo 3 senedir sürekli negatif sonuç alınca umutsuzluk oluyoAgrin varmi gectimi ne hissediyosun![]()
Benim adet agrisina benzer bi agri var alt bolgede gogusler sisherkezin hemen hemen ayni gibi bizler biraz taktigimiz icin sanirim biseyler arayip duruyoz acaba tutmusmudurArada ağrım oluyo ama adet ağrıdı değil. Goguslerimde şişlik var. 25 ocak adet günüm. Eşim hepsi psikolojik gebelik belirtisi diyo 3 senedir sürekli negatif sonuç alınca umutsuzluk oluyo
Ayne öyle valla. Ben çocuk isteyip olmayan sonra hamile olanların haberini alınca çok mutlu oluyorum bi umitleniyorumBenim adet agrisina benzer bi agri var alt bolgede gogusler sisherkezin hemen hemen ayni gibi bizler biraz taktigimiz icin sanirim biseyler arayip duruyoz acaba tutmusmudur
Yarin seni bekliyoruz yazmayi unutmaAyne öyle valla. Ben çocuk isteyip olmayan sonra hamile olanların haberini alınca çok mutlu oluyorum bi umitleniyorum![]()
Aşılamaa 5 kişiden 1inde tutuyo diyolar ama ben Bayaa tutan duydumNegatif olcak diye korkuyorum bene bazen umitleniyorum bazen umidimi yitiriyorum yazanlari okumaktan nette arastirmaktanstres yaptim valla
Evet 10 kisiden 1 yada2si hamile diye gordum fakat bayagi olan var esma hnm ikimiz variz sanirimAşılamaa 5 kişiden 1inde tutuyo diyolar ama ben Bayaa tutan duydum
Şoktayım halaaYarin 15 oluyo sonuclanir herhalde ilan edersin inşallah umut olur
Ay inşallah cogunluk dayanamayip test yapiyo zatenKizlar ben dayanamadım yaptim test 14. Günüm ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim
Yarin kan ver demistim sana aglama silik pozitif olabiliyo cogunlukla o yuzden yarin kan ver aglamada sevinc goz yaslarin olsun onlar tamammiTesti yaptım tek çizgi çıktı bende ağladım haliyle tabi sonra eltim geldi sen niye ağlıyorsun bak dedi silik bi çizgi olmus ben ağlamaktan gorememisim![]()
Esmaa ne yaptin test yapmaya gittinmiTesti yaptım tek çizgi çıktı bende ağladım haliyle tabi sonra eltim geldi sen niye ağlıyorsun bak dedi silik bi çizgi olmus ben ağlamaktan gorememisim![]()
Eşim illa yarın kan testi verelim diyo deger yükselir diyo yarın gidicemEsmaa ne yaptin test yapmaya gittinmi
Hadi hayirlisi sabah hemen gidersiniz Allahin izniyle guzel haberlerini bekliyoruzEşim illa yarın kan testi verelim diyo deger yükselir diyo yarın gidicem