• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Heh işte ben dün geceden beri ölüyorum eşime masaj yaptırdım bütün gece bana mısın demedi. Masaj aleti var çalıştırcam radyasyon vs bişey salar belki zararlıdır diye çalıştıramıyorum kafayı yicem. Benim tam kuyruk sökümü dedikleri yer varya orası ağrıyor kesip atıcam imkanım olsa orayı
Canim sen bebek tulumunu ne kadara yaptrimistin

Bende ağrıdan uyuyamadım, keşke tuvalet ihtiyacım için uyuyamasaydım bunada şükür canım dertlerin böyle dertler olsun 🙏☺️
Ah cnm keşke sadeve tuvalet ihtiyacı için olsa benimde oluyor ağrılarım, bel ağrım var, hic rahat edemiyorum ki sağa dön sağım ağrıyor sola dön solum yüzüstü dinleneyim azcık diyorum karnima sancı giriyor, 2 akşamdir eşime diyorum doğuracam galiba diye baya geçmiyor ağrım

Bi ciğer geliştirici iğneyi hic sevmedim beni ve bebegimi huzursuz etti. Karnim belim bacaklarimda hafif agri var aksamdan beri hic olmazdi. Doktor bebegin hareketleri yavaslicak korkma dedi yinede tedirginim. Toplanip biyerde kaliyor bebek sanki. Bugün 2. Dozu vurulcaz daha.

Ayni agri var bendede 2 gündür ikinci cocuk diye mi bu kadar ağır geciyir hamilelik anlamadim. Ilk cocukda 33+0 da ankarada geziyormuşum:KK43:
Valla bende doğurduğum gün gezmedeydim gece 12 de dönmüştüm eve 1 de suyum gelmişti 😂 Bide bizimki sabırsız ne acelesi varda hemen gelmenin derdinde anlamıyorum her gece 12 de oh be bir gün daha büyüdü neyseki diyorum bu z kuşağı çok fena ya kök söktürmeseler bize bari 🙄

Bi ciğer geliştirici iğneyi hic sevmedim beni ve bebegimi huzursuz etti. Karnim belim bacaklarimda hafif agri var aksamdan beri hic olmazdi. Doktor bebegin hareketleri yavaslicak korkma dedi yinede tedirginim. Toplanip biyerde kaliyor bebek sanki. Bugün 2. Dozu vurulcaz daha.
Cnm benim.sifa olucak size insallah
Valla bende doğurduğum gün gezmedeydim gece 12 de dönmüştüm eve 1 de suyum gelmişti 😂 Bide bizimki sabırsız ne acelesi varda hemen gelmenin derdinde anlamıyorum her gece 12 de oh be bir gün daha büyüdü neyseki diyorum bu z kuşağı çok fena ya kök söktürmeseler bize bari 🙄
Bende her salı haftasi yenilenince şükür diyorum 34+0 sıfırı görürsek insallah sonrasinda sıkıntı olmaz cnm insallah.

Cnm benim.sifa olucak size insallah

Bende her salı haftasi yenilenince şükür diyorum 34+0 sıfırı görürsek insallah sonrasinda sıkıntı olmaz cnm insallah.
Benimde her cumartesi haftası büyüyor cumartesi günlerini çok seviyorum o yüzden.. Allahım vakitlerini doldursun inşallah dün odası geldi tozun içinde duruyorlar yapmam lazım eşyalarını yıkamam ütülemem lazım ama korkuyorum girişmeye öyle duruyor herşey. Yardım edecek kimsem de yok nasıl olacak bilmiyorum o yüzden

Günaydın kızlar, bana gün aymadı yine, kac kere Uyandım tuvalete için sayamadim😥 hic rahat uyuyamıyorum artık ya
Bende 3 kere tuvalete kalkıyorum çok fazla değil ama kaburga kemiklerim çok ağrıyor yukari baskı yaptığı için nefes almakta sıkıntı olmaya başladı. Yüzüstü yatmayı öyle özledim ki,çok şükür yine de...
Bi zararı yok aslında erken dogumu tetiklemez diye biliyorum. Oğlumda 4 doz olmustum iyi ki olmuşum erken doğduğu halde solunum sıkıntısı yoktu.

Bende 3 kere tuvalete kalkıyorum çok fazla değil ama kaburga kemiklerim çok ağrıyor yukari baskı yaptığı için nefes almakta sıkıntı olmaya başladı. Yüzüstü yatmayı öyle özledim ki,çok şükür yine de...

Bi zararı yok aslında erken dogumu tetiklemez diye biliyorum. Oğlumda 4 doz olmustum iyi ki olmuşum erken doğduğu halde solunum sıkıntısı yoktu.
Saat başı kalkmaya başladım ben😑bide geceleri susuyorum cok anlamıyorum ya su içip yatıyorum e tuvaletim geliyor hep, normalde de geceleri kalkardim zaten tuvalete..

Aslinda bende 4 doz olmus olcam. Dun 2 dozu karistirip vurdular. Bu aksam yine 2 dozu karistirip vurcaklar. zarari yokmus aynen baya aratırdim yinede hareketlerinin yavaslamasi ana yüreği normal olsada tedirgin oluyorum.

Kızlar kasıkların biraz alt kısmı iç bacaklarında ağrısı olan var mı? Dün bir arkadaş yazmıştı arı sokması gibi arada gelip gidiyor ya da elektrik çarpıyormuş gibi anlık
Canim benimde sag ve sol bacaklarimda oluyor karincalaniyor gibi değilmi sonrada belime giriyor ağrı

Saat başı kalkmaya başladım ben😑bide geceleri susuyorum cok anlamıyorum ya su içip yatıyorum e tuvaletim geliyor hep, normalde de geceleri kalkardim zaten tuvalete..
Su bende çok içiyorum kanmiyorum suya. Ağzım kuruyor. Gece durduruyorum kendimi yudum yudum içiyorum.
Aslinda bende 4 doz olmus olcam. Dun 2 dozu karistirip vurdular. Bu aksam yine 2 dozu karistirip vurcaklar. zarari yokmus aynen baya aratırdim yinede hareketlerinin yavaslamasi ana yüreği normal olsada tedirgin oluyorum.
Haklısın canım tedirgin olman çok normal ama bu iğne Allah korusun erken doğum durumunda bebeğin için çok iyi olacak.

Canim benimde sag ve sol bacaklarimda oluyor karincalaniyor gibi değilmi sonrada belime giriyor ağrı
Evet canım ama anlık oluyor dimi yani bir vuruyor sonra geçiyor neyin nesi bu normaldir heralde bebişler büyüdükçe yeni yeni şeyler yaşıyoruz 🙈

Canim sen bebek tulumunu ne kadara yaptrimistin
Tulum şapka ve eldiveni 140 olması lazım. Hastaneden çıkarken giydireceğim. 3 parça yeterli geldi. Lcw den organik hastane çıkışı aldım birde o 350 tl ama 10 parça. Bir takımda 5 Li almıştım. Birde tek tek kombin yapabileceğim tulum zıbın şapkalar falan almıştım işin kötüsü ne aldığımı unutuyorum hepsinin yıkanması lazım elimden geçmesi lazım ki hatırlayayım nelerimiz var ama nerde ağrılardan kalkıp yapmak 🙄

Su bende çok içiyorum kanmiyorum suya. Ağzım kuruyor. Gece durduruyorum kendimi yudum yudum içiyorum.

Haklısın canım tedirgin olman çok normal ama bu iğne Allah korusun erken doğum durumunda bebeğin için çok iyi olacak
İnşaallah canim. Geceleri yarim saatte bir uyandigimda bogazin öyle bir kuruyorki sanarsiniz 2 gundur su içmiyorum. Alerjik astimim oldugundan dolayi tek baba oluyor saniyordum hatta kbb doktoruna gorunmeyi düşünüyorum. İnanilmaz bir bogaz kurulugu. Gece boyu su-wc arasinda bir döngü yasiyorum sinirim bozuluyor😀

Kızlar kasıkların biraz alt kısmı iç bacaklarında ağrısı olan var mı? Dün bir arkadaş yazmıştı arı sokması gibi arada gelip gidiyor ya da elektrik çarpıyormuş gibi anlık
Ben 🤚
Kasıklarım ağrımazdı ama dün akşamdan beri belimle birlikte kasıklarımda başladı. Biri bizi 36. Haftaya ışınlasa ya 🙄 Hadi 36. Haftadasın uyan deseler keşke.. panikten stresten kafayı yiyeceğiz

İnşaallah canim. Geceleri yarim saatte bir uyandigimda bogazin öyle bir kuruyorki sanarsiniz 2 gundur su içmiyorum. Alerjik astimim oldugundan dolayi tek baba oluyor saniyordum hatta kbb doktoruna gorunmeyi düşünüyorum. İnanilmaz bir bogaz kurulugu. Gece boyu su-wc arasinda bir döngü yasiyorum sinirim bozuluyor😀
Vücudumuzun çok ihtiyaci var demekki. Ne güzel bol bol içelim, şifa olsun🥰

Ben 🤚
Kasıklarım ağrımazdı ama dün akşamdan beri belimle birlikte kasıklarımda başladı. Biri bizi 36. Haftaya ışınlasa ya 🙄 Hadi 36. Haftadasın uyan deseler keşke.. panikten stresten kafayı yiyeceğiz
Gerçekten öyle tadını çıkara çıkara bi hamilelik yaşayamadım ona üzülüyorum, yine bu günümüze çok şükür. Sürekli teyakkuzda olmak çok yorucu yıpratıcı, hayırlısıyla zamanımızı bi doldursaydık🥺 Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımıza göre normaldir heralde bu ağrı sızılar🥺

Back
X