2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de bir iki defa yaptım şimdiye kadar. Cidden çok zor ulaşılıyor. Bir de hiç kendime dokunmadığım için sanki çok garip bir şey yapıyormuşum gibi oluyor. Yıllarca bilinç altımı ne işlemişler neredeyse 40 yaşına geldim hala normalleştiremedim.
Türk toplumunun bize bıraktığı eser işte. Nefret ediyorum o algılardan. Nice kızlar gerdek gecesinden korkuyor vajinismusa kadar gidiyor. Bakın varmı Avrupada yok. Baskılanmış kısıtlanmış ayıplanmış sonuç bu işte

Bilmiyorum canım ama 37 den sonra yapılacakların içinde söyledi, yüz kere de 37 den sonra dedi, doğumu tetikleme ihtimali mi var acaba 🤔

Google yaz canım, nasıl oldugunu anlatan dr lar vardir

Evet canım o dr, her muayenede zeytinyağı ile yapmış,burda olsa düşünürdüm onu fiyatida buraya göre baya uygundu,hatta ben arkadaşa inanmadım hastaneyi arayıp fiyat sorduydum 😂😂
Hastane de gerçekten güzel ama daha önce konuşmuştuk sanırım risk olunca vs ulasilmiyor diye biliyorum o kadına ona problemsiz bi şekilde gidip doğal doğum yapacaksın sezeryan falan bisuru problem olanı duymuştum hepsinin farklı bi derdi var bu doktorların 😊

İnşallah canım valla sırf çabuk doğsun biran önce işlerini bitirsinler diye veriliyor resmen öyle dizilerdeki gibi anında sancı başlayıp doğurmak imkansız canım ebelerde anlatmış sana zaten o yüzden sancı başlayınca kimse strese girmesin sabırla bekleyin ha suyunuz falan geldi kanama oldu o ayrı tabi hemen hastaneye gitmek şart o durumda
Sağolasın canım tecrübeli annelerden duymak baska. İnsallah hakkımızdan en hayırlı şekilde olur 🤲🏻😍

Hastane de gerçekten güzel ama daha önce konuşmuştuk sanırım risk olunca vs ulasilmiyor diye biliyorum o kadına ona problemsiz bi şekilde gidip doğal doğum yapacaksın sezeryan falan bisuru problem olanı duymuştum hepsinin farklı bi derdi var bu doktorların 😊
Aynen canım.bende çok dr aramıştım en son birinde karar kıldım dedimki Allah korusun da doğumda ne olcaksa ne yasayacaksak hangi dr olursa olsun yasayacaz, tabi dr a güven çok ayrı o muhakkak olmalı

Yeni yılda hayırlısıyla ters duran bebeklerimiz sağlıkla kolaylıkla düz moda geçsinler bian önce..kaburganın altında tatlı başı var,yüzümü bile zor yıkıyorum,oturamiyorum ayakta 5 dk kalamiyorum, sadece sola dönüp yatacaksin
Ah bu ben ♥️ Başı diye düşünüyorum bende ama çok zorluyor nefes aldırmıyor

Masajı falan bilmem de sarı kantaron + zeytinyağından merhem yapıp birde ameliyat izleri için kullanılan bir krem vardı adı contractubex gibi bişeydi. Onu kullanırsan düzenli ne iz kalıyor ne bişey. Benim sözde 4 dikişim vardı ne zaman doktora muayeneye gitsem dikişsiz doğum yapmışsın çok iyi diyorlar 😂 bende doktora kullandıklarımı söyleyince aaa diğer hastalarıma hemen söyleyeceğim demişti. Aklınızda bulunsun kızlar 😇
Peki ne kadar sonra başlamak lazım. Bi de benim kaenım çok çatladı hem yağ hem lierac kullandığım halde. Acaba doğumdam sonra bu kremler toparlar mı biraz görüntüyü :/ moralim bozuldu

Ne güzell canımm😍 o kremi biliyorum baya da pahalı bişey 😂 sarı kantaron yağı var direk. Merhemini nasıl yaapcağız.
Annem sarı kantaronu kendisi toplayıp hakiki kendi zeytinyağımız ile küçük kavanoza basıp saklamıştı. Yıllanmıştı birde bizimki kopkoyu Kırmızı bir merhem olmuştu. İnanır mısınız geçirmediği yara yoktu. Hamile olduğumu duyunca hemen yenisini yaptırmıştım 8 aydır beklemede merhemleşmiştir iyice artık 😍 sizinkiler doğum yaralarınıza yetişmez belki ama ilerleyen dönemdeki göğüs yaraları bebeğin pişiği yanığı vs için evde bulundurmak en iyisi 👍

Peki ne kadar sonra başlamak lazım. Bi de benim kaenım çok çatladı hem yağ hem lierac kullandığım halde. Acaba doğumdam sonra bu kremler toparlar mı biraz görüntüyü :/ moralim bozuldu
Valla o işte vücudun elastikiyeti ile alakalı. Ben krem kullanmadım başından beri çatlağım yok. Çatlayacak olana krem banyosu da yaptırsan çatlıyor bi şekilde.. Doğum sonrası mor Kırmızı olan görüntüleri şeffafa dönüyor canım ama tamamen gitmesi için işlem gerekiyor. Zayıflayıp sıkılaştıkça rahatsız edici görüntüsü gider ama o yüzden bunlara moral bozma bence sağlıkla doğuralım da anneyiz biz neticede kolay değil bir bebek getiriyoruz dünyaya. 😇

Yeni yılda hayırlısıyla ters duran bebeklerimiz sağlıkla kolaylıkla düz moda geçsinler bian önce..kaburganın altında tatlı başı var,yüzümü bile zor yıkıyorum,oturamiyorum ayakta 5 dk kalamiyorum, sadece sola dönüp yatacaksin
Amin inşallah. Geçen burada biri yazmıştı ya kimdi hatırlayamadım, doktoru secde pozisyonunda kal demiş. Hatta biri de gırgır yapar gibi diye tarif etmişti. 2-3 gündür kaburgamda oluşan sancıya dayanamaz hale gelince bunu kısa süreli denedim. Tamamen kesmese de işe yaradı gibi gerçekten ama bu sefer de bebeğe bir şey olacak diye tırsıyorum. Kendi rızalarıyla baş aşağı dönsünler artık hayırlısıyla ya böyle çok zor

Amin inşallah. Geçen burada biri yazmıştı ya kimdi hatırlayamadım doktor secde pozisyonunda kal demiş. Hatta biri de gırgır yapar gibi diye tarif etmişti. 2-3 gündür kaburgamda oluşan sancıya dayanamaz hale gelince bunu kısa süreli denedim. Tamamen kesmese de işe yaradı gibi gerçekten ama bu sefer de bebeğe bir şey olacak diye tırsıyorum. Kendi rızalarıyla baş aşağı dönsünler artık hayırlısıyla ya böyle çok zor
Evet canım, bana doktor ilerki haftalarda döner dedi, dinlenirken yan tarafına yat, ani birden hareketler yapma kalkarken falan yavaş ol dedi. Arkadaşımın da 32 te ters dönmüş 38 de duze dönmüş,o yüzden bizimkilerde dönecek inşallah,şuan boyle rahat ediyorlar demekki 🤗

Evet canım, bana doktor ilerki haftalarda döner dedi, dinlenirken yan tarafına yat, ani birden hareketler yapma kalkarken falan yavaş ol dedi. Arkadaşımın da 32 te ters dönmüş 38 de duze dönmüş,o yüzden bizimkilerde dönecek inşallah,şuan boyle rahat ediyorlar demekki 🤗
İnşallah ya onlar da rahat ediyor mu emin değilim. Kaburgamı sürekli bir kemik ittiriyor. Ben bu kadar tuhaf hissediyorsam o da pek rahat edemiyordur sanki ne bileyim. Salıya çektim ben de randevuyu, bakalım ne diyecek

Buda benim son halim kızlar🥰🥰
Yaa çok tatlııı 🤩
Amin inşallah. Geçen burada biri yazmıştı ya kimdi hatırlayamadım, doktoru secde pozisyonunda kal demiş. Hatta biri de gırgır yapar gibi diye tarif etmişti. 2-3 gündür kaburgamda oluşan sancıya dayanamaz hale gelince bunu kısa süreli denedim. Tamamen kesmese de işe yaradı gibi gerçekten ama bu sefer de bebeğe bir şey olacak diye tırsıyorum. Kendi rızalarıyla baş aşağı dönsünler artık hayırlısıyla ya böyle çok zor
Bebeğe bişey olmaz canım dizlerinden destek alıp yerleri temizleyeceksin gırgır yapman şart değil banyo yerlerini temizle bişey sil yani 😅 ben zaten artık göbek el vermediği için banyoyu oturup öyle temizliyorum çoğu zaman dizlerimin üzerinde o ara hop diye dönüverdi bende çok şaşırdım dönmesine o zaman ama çoook etkili gerçekten

Benim evimde de yıllanmış bir küçük kavanoz var bugün elimi yaktım süreyim diye açtım koyu katı krem gibi olmuş bozuldu heralde diye düşünmüştüm 😁 iyi oldu mesajini gördüğüm
Annem sarı kantaronu kendisi toplayıp hakiki kendi zeytinyağımız ile küçük kavanoza basıp saklamıştı. Yıllanmıştı birde bizimki kopkoyu Kırmızı bir merhem olmuştu. İnanır mısınız geçirmediği yara yoktu. Hamile olduğumu duyunca hemen yenisini yaptırmıştım 8 aydır beklemede merhemleşmiştir iyice artık 😍 sizinkiler doğum yaralarınıza yetişmez belki ama ilerleyen dönemdeki göğüs yaraları bebeğin pişiği yanığı vs için evde bulundurmak en iy

İnşallah ya onlar da rahat ediyor mu emin değilim. Kaburgamı sürekli bir kemik ittiriyor. Ben bu kadar tuhaf hissediyorsam o da pek rahat edemiyordur sanki ne bileyim. Salıya çektim ben de randevuyu, bakalım ne diyecek
Rahattır canım, dr suyu iyi hareketleri de iyi dedi bana, pzt benimde kontrolum,bende sorayim rahat midir diye,sanada yazarım inş 😊

Bebeğe bişey olmaz canım dizlerinden destek alıp yerleri temizleyeceksin gırgır yapman şart değil banyo yerlerini temizle bişey sil yani 😅 ben zaten artık göbek el vermediği için banyoyu oturup öyle temizliyorum çoğu zaman dizlerimin üzerinde o ara hop diye dönüverdi bende çok şaşırdım dönmesine o zaman ama çoook etkili gerçekten
Oyy benim o halde birkaç dakikadan uzun durup bir de üstüne temizlik yapmam imkansız. Bel ve kalça gidik. Sadece o kaburgamın altına giren sancı geçsin diye o şekilde 1-2 dk durabiliyorum
Rahattır canım, dr suyu iyi hareketleri de iyi dedi bana, pzt benimde kontrolum,bende sorayim rahat midir diye,sanada yazarım inş 😊
Bana da suyu iyi demişti. Hareketlerini de hissediyorum çok şükür kıpır kıpır ama madem bu kadar yeri varsa baş aşağı dönse ya bunlar 😃 Hadi hayırlı haberlerle inşallah

Back
X