2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yeni yıla oğlumla böyle girdik 😃☺️🎉🍾🥳😍 Ayağıma o an ne bulduysam geçirdim, biraz rüküşüm 🙈😆😆 Bu elbiseyi de eylülde almıştım ama o zaman göbeğim belirgin değildi, giyeyim de bari hamile elbisesi boşa almamış olayım dedim ☺️🥳🤣 ne de olsa son hamileliğim,bana 2 çocuk yeter…Allah olmayanlara versin 🙏🙃

Eklentiler

• 4A0C181B-5045-47C9-90E1-65E49DBDD780.webp
    4A0C181B-5045-47C9-90E1-65E49DBDD780.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Yaa çok tatlııı 🤩

Bebeğe bişey olmaz canım dizlerinden destek alıp yerleri temizleyeceksin gırgır yapman şart değil banyo yerlerini temizle bişey sil yani 😅 ben zaten artık göbek el vermediği için banyoyu oturup öyle temizliyorum çoğu zaman dizlerimin üzerinde o ara hop diye dönüverdi bende çok şaşırdım dönmesine o zaman ama çoook etkili gerçekten
Sağol canım benim😘😘

Ay yok canım yandan öyle görünmüş önden gör valla erkek göbeğinden farkı yok herkeste erkeğe benzetiyor bende biraz genişlerim diye beklerken buda ogluslar gibi dik oldu🤭
Bu erkek bebek göbeği sivri ve dik, kız göbeği yayvan olayını ben bizzat deneyimledim 😃 Kızımda basenlerim popom vs de büyümüştü ve göbeğim yayvandı ☺️ Bu gebelikte ise sivri bir göbek gerçekten başka da bir şey yok, popom kalçalarım aynı 🙃 kızımda 15 kg almıştım, oğlumda ise 8 kg aldım şu ana kadar 🙈☺️

Bu erkek bebek göbeği sivri ve dik, kız göbeği yayvan olayını ben bizzat deneyimledim 😃 Kızımda basenlerim popom vs de büyümüştü ve göbeğim yayvandı ☺️ Bu gebelikte ise sivri bir göbek gerçekten başka da bir şey yok, popom kalçalarım aynı 🙃 kızımda 15 kg almıştım, oğlumda ise 8 kg aldım şu ana kadar 🙈☺️
Resmine bayıldım canım çok tatlı cikmissin bende şöyle güzel bir resim bı cekinemedim hala😃 aynen öyle erkekler dik oluyor canım bende biri 19 biri 18 kilo alarak kapatmıştım ama bunda 14 kilo aldım güya ama hiç belli değil ve bu günlerde bulantimda arttı zaten daha alacagimida sanmam bebisimiz iyi olsunda gecek bu gunler Allah'ın izni ile çok az kaldi resmen büyük güne o kadar heyecanliyimki sanki ilk hamiellik gibi🥰

Annem sarı kantaronu kendisi toplayıp hakiki kendi zeytinyağımız ile küçük kavanoza basıp saklamıştı. Yıllanmıştı birde bizimki kopkoyu Kırmızı bir merhem olmuştu. İnanır mısınız geçirmediği yara yoktu. Hamile olduğumu duyunca hemen yenisini yaptırmıştım 8 aydır beklemede merhemleşmiştir iyice artık 😍 sizinkiler doğum yaralarınıza yetişmez belki ama ilerleyen dönemdeki göğüs yaraları bebeğin pişiği yanığı vs için evde bulundurmak en iyisi 👍
Keske imkanımız olsa canım. İstanbul’da sarı kantaronu bulmak mucize valla çok şanslısınız köyüm bile yok😇

Oyy benim o halde birkaç dakikadan uzun durup bir de üstüne temizlik yapmam imkansız. Bel ve kalça gidik. Sadece o kaburgamın altına giren sancı geçsin diye o şekilde 1-2 dk durabiliyorum

Bana da suyu iyi demişti. Hareketlerini de hissediyorum çok şükür kıpır kıpır ama madem bu kadar yeri varsa baş aşağı dönse ya bunlar 😃 Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Sürekli konuşuyorum bas aşağı dene birde,belki daha çok seveceksin diye ama bakalım nazlanıyor şuan 🙃İnşallah canım

Kızlar ben bişey sorcam. Bu kasılma hangi pozisyonda olursa gerçek kasılma oluyor. Mesela ben sırt üstü uzanınca çok sertleşiyor sağa dönünce devam ediyor ama geçiyor sola dönünce hiç olmuyor. Ayakta sürekli sert. Sırt üstü belime ve sırtıma ağrı yayılıyor

Kızlar gunaydin. Kiz bebisi olanlar ya da olacak olanlar size sorum.ben guzel guzel boyle bandanalar oluyor ya onlardan istiyorum.alaniniz var mi nerden aldiniz aldiysaniz ben bi türlü bulamıyorum 😐

Kızlar yeni yıla oğlumla böyle girdik 😃☺️🎉🍾🥳😍 Ayağıma o an ne bulduysam geçirdim, biraz rüküşüm 🙈😆😆 Bu elbiseyi de eylülde almıştım ama o zaman göbeğim belirgin değildi, giyeyim de bari hamile elbisesi boşa almamış olayım dedim ☺️🥳🤣 ne de olsa son hamileliğim,bana 2 çocuk yeter…Allah olmayanlara versin 🙏🙃

Bende üstten bi poz vereyim size bari 🐥

Eklentiler

• DC94270A-013A-4138-89CD-4969D53E6E83.webp
    DC94270A-013A-4138-89CD-4969D53E6E83.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 85
Doktora ssvd dogum mu yapsam dedim bebeğin başı büyük görünüyor ve plesantan önde biraz sezeryan daha mantikli dedi.
Bende cok istedim ssvs... plasenta tamamen yukarı çıkmadı ayrıca suni sancı verilmezmis ssvd durumunda . Kendi sancinla doğum beklenirmis, rahim yırtılma ihtimali de yüksekmiş. Tüm bu olumsuzlukları duyunca vazgeçtim.
Bende şu bütün vücudu kütletiyorlar ya ona gidiyordum arada ondan istiyorum ya 🥲
Ay ben o videoları izliyorum instagramda,bi rahatlama geliyor izleyince bile🤭
Kızlar gunaydin. Kiz bebisi olanlar ya da olacak olanlar size sorum.ben guzel guzel boyle bandanalar oluyor ya onlardan istiyorum.alaniniz var mi nerden aldiniz aldiysaniz ben bi türlü bulamıyorum 😐
Günaydın canım,ben aldim birkaç hafta önce,7 tanesine 55 lira verdim. 5 lirada kapıda ödeme parası verdim. Stillbebek instagram adi. Küçük sarı olanı da hediye göndermişler.

Back
X