2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hafif hafif bol suyla temizle krem kalıyor azıcık ama kaka kalmıyor , ben pamukla temizliyorum
Bende pamuk kullanayım bundan sonra. Bol suyla nasıl temizliyorsun banyoda mi yıkıyorsun?
Bende dip köşe yapıyordum ya

Yiyor muuu, benim kıza daha bir şey vermedim yavruma üzüldüm şimdi arkadaşları yerken ben niye vermiyorum
Yaa işte zararlıymis yapma bari sende

Aaa neden Küçük hanım neyi beğenmedi acaba
Rengini heralde , hanım kırmızı seviyo , çingene ya
ANKHESPAATEN Sen demir başladın mı en son almadım demiştin?
Bayramdan önce rota ya gidicez o zaman sorucam , vermiyorum şuan
Bende pamuk kullanayım bundan sonra. Bol suyla nasıl temizliyorsun banyoda mi yıkıyorsun?

Yaa işte zararlıymis yapma bari sende
Pamuğu ıslatıyorum bolca , kaynamış soğumuş suyla .
Kız bari tadımlara başlıcanız meyvelerle başlamayın gerçekten sebzelerde zorluk çekiceksiniz
Onları da emikliyo . Biber , hıyar falan
Ben daha hiçbişey vermedim bebeye
Aaa yazık ama , bakmıyo mu siz yerken acıklı acıklı
ANKHESPAATEN Her şeyi verdi. Onun kızı bizi bile yiyebilecek altı aylık olunca
Acelemiz var bir an önce bölgesel yiyeceğimiz kurufasülye ye geçmeliyiz

Hadi bakalım hayırlısı olsun su ekleniyormuymuş canım ben genelde anne sütü yada zeytinyağı diye görmüştüm
Çok küçücük bi patatesti minicik su koydum . Doktor su yada kendi sutunle biraz sulandir dedi. Suyla seyrettim. Zaten hepi topu bi tatlı kaşığı yedi
Püre gibi mi yapıyoruz yoksa daha mı cıvık yapıyoruz, ilk çocuk ya cahillik hala devam ediyor
Püre gibi yaptım ben. Tabi çorba yaparken normal kıvamda yapmak lazım. Havuç ve kabakta tattirip en son çorba yapacağım ben.

Guya ben ikinci ama unutmusum herseyi ,bastan öğreniyorum
aa şifa olsun Alinaya. iştahlı yemek seçmeyen bi kız olsun
Ay inşallah.

Anne sütüyle duyduğum için sordum bende

Sakin git kız bakıyorda vermedim daha hiç 6. Ayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…