BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi Y : anne yaşı HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz C : bebeğinizin cinsiyeti KÇ : kaçıncı çocuğunuz
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Size birsey danisicam ayin 12 de adet oldum yogun bir sekilde 14 bitti normalde 6 7 gun suruyor 15 inde lekelenme yasadim suan belim ve ara ara kasıklerim agriyor acaba yerlesme mi anlayamadim birkac gun sonra idrar testi yapicagim cikarsa cikar cikmazsa calismalara devam
Size birsey danisicam ayin 12 de adet oldum yogun bir sekilde 14 bitti normalde 6 7 gun suruyor 15 inde lekelenme yasadim suan belim ve ara ara kasıklerim agriyor acaba yerlesme mi anlayamadim birkac gun sonra idrar testi yapicagim cikarsa cikar cikmazsa calismalara devam
Merhaba reglim bir gün geçti test yaptım pozitif kan verdim az önce sonuç çıktı 1455 bir gün gecikmesi var sayı bana fazla geldi normal mi bilgisi olan yazabilir mi lutfen
Merhaba reglim bir gün geçti test yaptım pozitif kan verdim az önce sonuç çıktı 1455 bir gün gecikmesi var sayı bana fazla geldi normal mi bilgisi olan yazabilir mi lutfen
Canım öncelikle hayırlı olsun, biraz belirtilerinden bahsedebilir misin özellikle akıntın nasıldı? Benimde yumurtlama geçti akıntıdan takip etmeye çalışıyorum ama doğru düzgün yazılan bişey bulamadım.
Canım öncelikle hayırlı olsun, biraz belirtilerinden bahsedebilir misin özellikle akıntın nasıldı? Benimde yumurtlama geçti akıntıdan takip etmeye çalışıyorum ama doğru düzgün yazılan bişey bulamadım.
Herkesin belirtisi farklı oluyor kiminde akıntı kiminde olmuyor bnm akıntım olmadı reglimden bir hafta once midem bulanmaya başladı dün pozitif olduğunu gördüm hala tek midem bulanıyor başkada bir belirti yok akıntı da yok
Kızlar doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi kese gözükmedi kan istedi sonuç 1100 çıktı dün başka hastanede yaptırmıştım 1400 çıkmıştı doktor iki gün sonra bir dha bizim hastanede kan ver iki katı artış olursa iğneye başlayacağız dedi çok moralim bozuk iki hastane arasinda nasıl böyle sonuç çıkar bilen varmi