Ben de sezaryen olacağım ooo süper o zaman tamamdır teşekkür ederimDoğuma kadar kullanılıyor cnm ben sezeryan olacağım nasipse doğumdan 1 gün önce kesicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sezaryen olacağım ooo süper o zaman tamamdır teşekkür ederimDoğuma kadar kullanılıyor cnm ben sezeryan olacağım nasipse doğumdan 1 gün önce kesicem![]()
Akıntı olabilir belki benimde bazı günler çok akıntım oluyor aynı dediğiniz gibi devamlı iç çamaşırı değiştiriyorumHanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan![]()
Canım benim de çok akıntım var baya baya hem de. Geçen doktor suyun iyi su sızıntısı değil demişti. Akıntıdır.Hanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan![]()
Bende anneme dedim çantayı hazırladım bisey unutursam getirirsiniz qrtik diye ben kendimi unutmadan evden çıkarsam gelirim inşallah diyorİnstagramda falan görüyorum liste paylaşıyor çanta hazırlayanlar, refakatçi için pijama-kişisel bakım malzemeleri koymuşlar. Nasıl sığdırmışlar bunlarıBen kendimin ve bebeğinkileri zor sığdırıyorum eşime pijama vs koymayacağım valla üzerindekilerle uyusun zaten amaç refakat etmek uyumaya fırsat da olmaz
![]()
Akıntı olabilir belki benimde bazı günler çok akıntım oluyor aynı dediğiniz gibi devamlı iç çamaşırı değiştiriyorum
Öylemi dersiniz. Bi kere daha 6. Ayımda olmustu böyle sürekli ıslaklık. Mantar var demişti doktorum. İnsallah su sızıntısı değildirCanım benim de çok akıntım var baya baya hem de. Geçen doktor suyun iyi su sızıntısı değil demişti. Akıntıdır.
Bende oksapar kullaniyorum doktorum doğuma 1 gün kalasi birakacaksin dediArkadaşlar enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, doktorum doğuma kadar devam dedi ama ben daha önceden biraktiriyorlar diye biliyorum, kullanan veya tecrübesi olan var mi
Yok canım yanıma almadım onları da sterlize etmem kaynatmam lazim evde duracak ama bizimki lego tarzı oyuncaklarla çok uzun süre oynuyor legonun baya çok parçalı olanından aldık canım aslinda hotwhels istiyordu ama evde var bir takım ikincisini almak istemedim bide yeni oyuncağın hevesiyle en çok oyalayacak şeyi seçtim onu da çok oynar hamur çok seviyor benim oğlumdaOh iyi yapmışsın cnm benimde bi kac eksik kaldi oğlum sut sagma mak biberonunu kaybetti onu almam lazim , göğüs kalkani siparisim kargoda.
Süt sağma mak aldin mi yanina.
Birde oyuncak ne aldin cnm , bizim oğlan play douh barbekü seti istedi bu aksam siparis vericem insallah haftaici gelir
Bu gidişle bebelerin hepsi oğlak olacak gibi
Masallah ne güzel olmuş sağlıkla gelsin kuzucuk.
Benim de ikinci çocuk ilkinden daha heyecanliyim içim içime sığmıyor![]()
Canım fitil falan alıyorsan akıntı da yapmış olabilir biraz yoğun kıvamlı idi benim hatırladığım gelirken pelte pelte denilir ya öyle hissetmiştim ben orayı koku hatırlamıyorum beyazdı bideHanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan![]()
Genelikle ayakta olunca oluyor canim sonra geçiyor oturunca aynen canim bebislerin bize kattığı ağrıEvet canım ama anlık oluyor dimi yani bir vuruyor sonra geçiyor neyin nesi bu normaldir heralde bebişler büyüdükçe yeni yeni şeyler yaşıyoruz![]()
Ayy canim bende alacağım kizima kardesinden ne istiyorsun dedim bebek ve boya kalemi getirsin dediYok canım yanıma almadım onları da sterlize etmem kaynatmam lazim evde duracak ama bizimki lego tarzı oyuncaklarla çok uzun süre oynuyor legonun baya çok parçalı olanından aldık canım aslinda hotwhels istiyordu ama evde var bir takım ikincisini almak istemedim bide yeni oyuncağın hevesiyle en çok oyalayacak şeyi seçtim onu da çok oynar hamur çok seviyor benim oğlumda
Ahh canım miss gibi bebek kokusu geldi, çok güzel olmuş, rabbim sağlıkla kullanmak nasibetsin güzel odasını ve cicileriniKıyafetlerimiz hazır odamız hazır sayılırçantaya yerleştirme kaldı sadece Onuda haftaiçi yaptım mı süs ve ikramlık işim kalıcak sadece
Gece kalkıp kalkıp bakıyorum
onu yatağın içinde hayal etmesi bile çok heyecanlı.sanki ilk kez anne olacak gibiyim .kaçıncıyı doğurursan doğur herbirinin heyecanı farklı oluyor galiba
![]()
Fitil aldım canım evet ama 3 gün önce de koymustum hiiç akıntım olmamıstı. Bugun böyle olması korkuttu beni. Evime gideceğim doğum çantasını vs tam hazırlamak için . Turnusol kağıdıyla deney yapacağm artık insallah su değildir sağolasınCanım fitil falan alıyorsan akıntı da yapmış olabilir biraz yoğun kıvamlı idi benim hatırladığım gelirken pelte pelte denilir ya öyle hissetmiştim ben orayı koku hatırlamıyorum beyazdı bide
Bende ikinci dozu dün vurdum.Bi ciğer geliştirici iğneyi hic sevmedim beni ve bebegimi huzursuz etti. Karnim belim bacaklarimda hafif agri var aksamdan beri hic olmazdi. Doktor bebegin hareketleri yavaslicak korkma dedi yinede tedirginim. Toplanip biyerde kaliyor bebek sanki. Bugün 2. Dozu vurulcaz daha.
Bnmde var akintim turnosol koydurdu doktor su degildi.Fitil aldım canım evet ama 3 gün önce de koymustum hiiç akıntım olmamıstı. Bugun böyle olması korkuttu beni. Evime gideceğim doğum çantasını vs tam hazırlamak için . Turnusol kağıdıyla deney yapacağm artık insallah su değildir sağolasın
Kafanıza takmayın belki mantar olabilir onu bilemem ama bol bol su için her türlü enfeksiyonu vs bu sayede atabilirizÖylemi dersiniz. Bi kere daha 6. Ayımda olmustu böyle sürekli ıslaklık. Mantar var demişti doktorum. İnsallah su sızıntısı değildir
Yok canim burdaki bir magazadan aldimAa cok güzel nerden aldiniz bunu link filan var mi ?
Çok soyledim simdiden hazirlayin diye ama hep erken dediniz. Ben 7.ayimda hazirladim yikama utulemeyi yerlestirmeyi bitirdim. Besik mama sandalyesi oto koltugu bebe arabasi ana kucagi yurutec aklima gelmeyen cogu seyi agirlasmadan yikadim. Gecen ayda hastane cantasini puseti hazirladim. Furclara koydum missler gibi duruyor. Benimde kimsem olmadigi icin ve ikinci dogumumda 8aylik oldugu icin(ondada 7.ayda bitmisti hazirligim) yaptim hazirligimi. Simdi rahatim cok sukurValla yatıyorum bugün paso. Geçmedi ne hikmetse. Randevumda 3 ocakta ama bakalım geçmezse giderim ondan önce. Perşembe günü gittim en son nst de sancı çıkmamıştı serviks 27 mm demişti. Birkaç gün istirahatle geçmezse hafta içi gene gidicem mecbur umarım geçer.. Geçse de yavrumun odasını eşyalarını hazırlasam Allah korusun aksi bi durum olsa herşey etiketli duruyor hiç hazır birşeyi yok çok üzülürüm![]()