• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
Gobek bağı ayrintili 40adet 40 tl bnde bunda slepy aldim

Hanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan :KK43:
Ben hamile kaldigimdan beri ayni sekilde. Pedle rahat edemiyorum. Gunde dort bes kere camasir degistiriyorum. Kokusuz ve seffaf. Doktorum normal oldugunu soyledi. İkincidede su fazlaligindan erken dogurdugum icin bende su siziyor diye cok korkuyodum ama alistim artik oram hep islak :işsiz:
İlkte suyum gelmedigi icin ikincide bende bilemedim bu olayi. Sabah bir uyandim yatak göl olmustu. Bir saat gecmedi bacaklarima asagi ikinci bir su geldi. Kan falan yoktu lekesiz seffaf suydu. Hastaneye gittim ebe uzerine işemissindir dedi😠 birde kadinla papaz oldum. Senin karsinda cocukmu var dedim idrarimi yaptigimi bilip bilmeyecek. Ped verdiler bir saat icinde tekrar akinti oldu bu seferki kanliydi o ebenin gözüne soktum al işedim ben kanlı işiyorum diye beni sakinlestirmeye calistirdilar o ebeyide dogumuma sokmamistim

Kızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
sleepynin 1 numarası çok küçük diyorlar ama ilk 1 hafta kullanıt bence iri bile olsa bebek

Slm kizlar yasadiklarinizin hepsi bende de var. Hatta dun gece kesin doguracagimi bile düşündüm. Bunlar son aylarimizda normal demekki hepimiz ayni oldugumuza göre🤔 Birde ciger gelistiriciden korkmayin cok sukur onun sayesine oglum kuveze alinmadi. 32.haftada dogdu bir gece kaldik hastanede sabahina ciktik. Mutlaka yapilmasi gerekiyosa yaptirin bebeginizin saglikli nefes alabilmesi icin
Ayy inşallah bizde de öyle olur hemen gideriz evimize ☺️

Bende sleepy bio natural aldım 1 numara 192 tane . 2 numara da 192 tane.
Küçük ama ilk 1 ay çok sık bez değiştirilir diye kendimi avutuyorum umarım ziyan olmaz.

Ayy canim bende alacağım kizima kardesinden ne istiyorsun dedim bebek ve boya kalemi getirsin dedi 😂alayimda koyuyum diyorum çantaya
Al canım ilk gördükleri anda vermek çok etkili oluyormuş bakalım hee elimizden geleni yapalım da 😂

Gobek bağı ayrintili 40adet 40 tl bnde bunda slepy aldim
Bunda göbek bağı ayrıntısı var mı canım ay hiç farketmedim ne kadar cahilim ben göbeği düşene kadar hiç bakamadım aslında bebeğime ilkinde kuvozdeydi o konuda çok tecrübem yok göbeği düşmüştü bakımını ben yapmaya başladığımda basta bezini bağlamak zor ama gerçekten ilk gün bacaklarını hiç acmiyordu kivrikti sürekli

Bende sleepy bio natural aldım 1 numara 192 tane . 2 numara da 192 tane.
Küçük ama ilk 1 ay çok sık bez değiştirilir diye kendimi avutuyorum umarım ziyan olmaz.
Bende 190li aldım canım 2 5 kilo arası diyor aslinda da erkek çocuklarında cis çok çıkıyor dışına bakalım bide kilolu olursa karaborsada satışa çıkarırız 🙄😂 aldığımız fiyatın kac katı olacak kimbilir birine veririm olmazsa

buraya yazacağım mesajı yanlış yere yazmışım hayırlısı :KK70:
-----
2 gün gelmedim cok sayfa birikmiş, yüzeysel okudum
Rabbim son günlerimizi hayırlı geçirmeyi nasip etsin inşallah.
2 gündür deli gibi de yiyorum bakalım nasıl kısabileceğim :/

5 dakika uzanmaya gelmiyor hemen kemiklerim kitleniyor, bi çözüm bulamadım buna
dr her şey yolunda dediği için de cok takmıyorum.

uyku deseniz 1 saat bile derin uyuyamıyorum , öğlen çok uykum geliyor eğer o an uyursam derin uyuyorum
ama o zaman da projeler kalıyor, hayırlısı inşallah.

Hayır ikinci benim, ben tez canlı biriyim elimde değil gamsızlık yapayım diyorum olmuyor gene kendimi bişeylerin içinde buluyorum. Eksik yarım olan şeyler beni çok rahatsız eder mutlaka tamamlanmış ve hazır olmalı. Kova Burcu özelliklerinden biri çocuklarınızın çoğu muhtemelen bu özellikle doğacaklar söyliyim 😂
ayyynıı babam ve o da kova

Bunda göbek bağı ayrıntısı var mı canım ay hiç farketmedim ne kadar cahilim ben göbeği düşene kadar hiç bakamadım aslında bebeğime ilkinde kuvozdeydi o konuda çok tecrübem yok göbeği düşmüştü bakımını ben yapmaya başladığımda basta bezini bağlamak zor ama gerçekten ilk gün bacaklarını hiç acmiyordu kivrikti sürekli
Cok cesidi var canim. Benim aldigim icinde 40adet var tanesi 1liraya geliyo. Gobek bagi ayrintili yaziyo uzerinde. Zaten bez koyuyorsun yada mendil göbüşüne bezle temas ettirmiyosun. Kremi var sürüyorsun mikrop almasin diye. İlk oglumu kayinnam tuzlu suda yikamis ben uyurken 15gunde düsmedi gobegi. İkinci ogluma karistirtmadim yikamadim ben sildim sadece üçüncü gün düstü su gormedigi icin. Dustukten iki gun sonra yikadim. Bunuda yikamicam göbegi düsene kadar

kızlar ya daha önce de sordum ama cevap alamadım. hediyelik neler yaptırdınız yaptıracaksınız. memnun kaldıgınız duydugunuz sayfa ya da satıcı var mı. bu hafta halletmek istiyorum bu işi🤔

kızlar ya daha önce de sordum ama cevap alamadım. hediyelik neler yaptırdınız yaptıracaksınız. memnun kaldıgınız duydugunuz sayfa ya da satıcı var mı. bu hafta halletmek istiyorum bu işi🤔
Makrome anahtarlik yaptirdim, linaarts diye bir sayfadan memnun kaldim cnm.

Back
X