Hepsiburada dan 14₺ ye aldım ben bakın istersenizÇok iyi fikir bende tülbent alayim diyordum ama bu tarz bakıyorum hemen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsiburada dan 14₺ ye aldım ben bakın istersenizÇok iyi fikir bende tülbent alayim diyordum ama bu tarz bakıyorum hemen![]()
Ne yazarsak çıkar cnm bende bakaym.Hepsiburada dan 14₺ ye aldım ben bakın isterseniz![]()
çok sıkıntılı canım bir karar verseniz üstünüzde yük kalkacak. aklında isim var mı senin
Hemen bakıyorum tesekkur ederimHepsiburada dan 14₺ ye aldım ben bakın isterseniz![]()
kızlar ya daha önce de sordum ama cevap alamadım. hediyelik neler yaptırdınız yaptıracaksınız. memnun kaldıgınız duydugunuz sayfa ya da satıcı var mı. bu hafta halletmek istiyorum bu işi![]()
Canım benimde çok akıntım var. Perşembe günü doktordayim, suyun gayet iyi dedi. Akıntı normal yani. Telaşlanma :) suyun gelse, birden fazla fazla gelir, kesinlikle anlarsın. Benim ilk gebeligimde 14 haftalıkken suyum gelmişti birden, kesinlikle farkedilmeyecek gibi değil. 3 aylikta nekadar su olabilir birde düşün, ona rağmen çok fazla ve farkedilir şekildeydi. Bildiğin su ayrıca, yapışkanlık yoktu.Hanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan![]()
Anladım canım cok sağol. Allah allah ya ne garip insanlar öyle bişeyde insan öyle sanarmı. Bu halimizle bide saçma insanlarla uğraşıyoruzBen hamile kaldigimdan beri ayni sekilde. Pedle rahat edemiyorum. Gunde dort bes kere camasir degistiriyorum. Kokusuz ve seffaf. Doktorum normal oldugunu soyledi. İkincidede su fazlaligindan erken dogurdugum icin bende su siziyor diye cok korkuyodum ama alistim artik oram hep islak
İlkte suyum gelmedigi icin ikincide bende bilemedim bu olayi. Sabah bir uyandim yatak göl olmustu. Bir saat gecmedi bacaklarima asagi ikinci bir su geldi. Kan falan yoktu lekesiz seffaf suydu. Hastaneye gittim ebe uzerine işemissindir dedibirde kadinla papaz oldum. Senin karsinda cocukmu var dedim idrarimi yaptigimi bilip bilmeyecek. Ped verdiler bir saat icinde tekrar akinti oldu bu seferki kanliydi o ebenin gözüne soktum al işedim ben kanlı işiyorum diye beni sakinlestirmeye calistirdilar o ebeyide dogumuma sokmamistim
Sonuçtan haberdar et canım inşallah normal akıntıdır sadeceAnladım canım cok sağol. Allah allah ya ne garip insanlar öyle bişeyde insan öyle sanarmı. Bu halimizle bide saçma insanlarla uğraşıyoruzyatak göl olacakta altıma işeyecem tövbe yarabbim. Valla benmde hafif hafif peçete ıslanıyor sürekli. Evime geldim annem ile beraber. Turnusol kağıdıyla deneyeceğim şimdi. İnsallah birşey yoktur
![]()
Benim ki en fazla 3 kilo doğar, ilk 1 ay kullanırım bence. Artarsa da satarız hakikatenBende 190li aldım canım 2 5 kilo arası diyor aslinda da erkek çocuklarında cis çok çıkıyor dışına bakalım bide kilolu olursa karaborsada satışa çıkarırızaldığımız fiyatın kac katı olacak kimbilir birine veririm olmazsa
Ay cnm ya şu isim konusu seni çok geriyor. Beğendiğin bi ismi koy,ikinci bebeğin, içinde ukte kalmasın.çok güzel bi kapı süsü bldum kendimce ama isim yok ortada
ilk cocukta kavga gürültü olmuştu , bunda da isimler içimize sinmiyo
ve bir araya gelip kesin bir dille konuşamıyoruz beyfendi ile,
Cnm haber ver normal akintidir inşallah. Progestan fitil kullaniyorsan oda çok akıntı yapıyor.Anladım canım cok sağol. Allah allah ya ne garip insanlar öyle bişeyde insan öyle sanarmı. Bu halimizle bide saçma insanlarla uğraşıyoruzyatak göl olacakta altıma işeyecem tövbe yarabbim. Valla benmde hafif hafif peçete ıslanıyor sürekli. Evime geldim annem ile beraber. Turnusol kağıdıyla deneyeceğim şimdi. İnsallah birşey yoktur
![]()
Canim ben isimli cikolata yaptiracagim onu dagitacagim. Hediyelik yaptirmayi düşünmuyorum icime sinen bisey yok.Makrome anahtarlik yaptirdim, linaarts diye bir sayfadan memnun kaldim cnm.
Onuda yaptirasim var ama haci şerif cok pahali olmuş baska yerede güvenemedim belki yaptırmamCanim ben isimli cikolata yaptiracagim onu dagitacagim. Hediyelik yaptirmayi düşünmuyorum icime sinen bisey yok.
Bende oyle diyordum bu tosuncuk beni şaşırtıyor su an 2.5 kilo ben qliskin değilim kilolu çocuğa yenidogan falan almıştım bazı takımları bilmiyorum nasıl olacakBenim ki en fazla 3 kilo doğar, ilk 1 ay kullanırım bence. Artarsa da satarız hakikaten
Ay cnm ya şu isim konusu seni çok geriyor. Beğendiğin bi ismi koy,ikinci bebeğin, içinde ukte kalmasın.
Haklısın canım da işte insan başına gelmeyince anlamıyor. O kadar tez canlı olmama rağmen bu konuda ısrarla ağırdan aldım. Şimdide yapamıyorumÇok soyledim simdiden hazirlayin diye ama hep erken dediniz. Ben 7.ayimda hazirladim yikama utulemeyi yerlestirmeyi bitirdim. Besik mama sandalyesi oto koltugu bebe arabasi ana kucagi yurutec aklima gelmeyen cogu seyi agirlasmadan yikadim. Gecen ayda hastane cantasini puseti hazirladim. Furclara koydum missler gibi duruyor. Benimde kimsem olmadigi icin ve ikinci dogumumda 8aylik oldugu icin(ondada 7.ayda bitmisti hazirligim) yaptim hazirligimi. Simdi rahatim cok sukur
Ay cnm ya şu isim konusu seni çok geriyor. Beğendiğin bi ismi koy,ikinci bebeğin, içinde ukte kalmasın.
Aminn insaAllah canimHaklısın canım da işte insan başına gelmeyince anlamıyor. O kadar tez canlı olmama rağmen bu konuda ısrarla ağırdan aldım. Şimdide yapamıyorumVaktiyle gelsin de yeter ki yapar yetiştiririz Allahın izniyle yeterki vaktini beklesin
Kız çocuğu yıka kirli kirli durmasın ama ne yap sonrasında çoookkk uzaktan saç kurutma makinası tut. Kızımı hastaneden çıkar çıkmaz yıkadık çoook uzaktan saç kurutma makinası tuttum sadece ıslak kalmasın diye ve sonuç 3 günde düştü. 5. Gün muayenesine gittiğimde doktoru aaa ne kdar temiz göbeği tertemiz düşmüş demişti. Krem bile kullanmadık öyle söyleyeyim aklınızda bulunsunCok cesidi var canim. Benim aldigim icinde 40adet var tanesi 1liraya geliyo. Gobek bagi ayrintili yaziyo uzerinde. Zaten bez koyuyorsun yada mendil göbüşüne bezle temas ettirmiyosun. Kremi var sürüyorsun mikrop almasin diye. İlk oglumu kayinnam tuzlu suda yikamis ben uyurken 15gunde düsmedi gobegi. İkinci ogluma karistirtmadim yikamadim ben sildim sadece üçüncü gün düstü su gormedigi icin. Dustukten iki gun sonra yikadim. Bunuda yikamicam göbegi düsene kadar
Benim suyum bi anda boşalmıştı canım renksiz kokusuz ama yapışkandı. Bende progestan kullandığım için sürekli çamaşırıma akıyor bazen korkuyorum unutup noluyoz diye sonra bakıyorum fitilden kalanlarmış. İlla aklın kalıyorsa eczaneden bunun ayrımını yapmak için test alabilirsin.Hanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan![]()