• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Normal canım lohusalıkta daha çok terleniyor bide üzerine süt kokusu ekleniyor aman yarabbi 🙄 şöyle bahar falan olsa gir her gün duş al ama kış olduğu içinde zor oluyor banyo yapması değilde daha çok sonrasında çıkan iş çamaşır vs zorluyor insanı
Şimdi bile terim ekşimik süt kokuyor 🤢🤮
Tiksiniyorum kendimden. Sürekli banyo yapmakta yasak ıslak mendillerle siliyorum. Kombinin derecesini arttırıcaz mecbur evin heryeri sımsıcacık olmalı ki sürekli duş alalım sonra üşütmeyelim. Çamaşır kurutmakta tam işkence gerçekten😐

Ah sevindim ya demek ki doktorla alakalı gerçekten. Ben bu arada 68 kilo olmuşum 55 le başlamıştım doktor ilk defa almışsın biraz dedi :D ama bişey olmaz kendin kilolu görünmüyosun diyo e bu 13 kilo bebeğin mi diyesim geliyo :D :D :D
Terleme olayı bende de başladı her gittiğim yerde cam açtırıyorum kızıyolar bana :) ay bu arada geçen gece rüyamda sütüm geliyordu hamileyken rüyamda bile duygusallaştım çok değişik bir hismiş

Kızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibaren😦 yedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu 🥺
Ay sorma ben Bayadır öyleyim gerçekten bende bıktım degistirmesem usutuyorum sonra hasta oluyorum gece falan ıslaklığa uyanıp değiştiriyorum ev sabaha kadar çaput pazarına dönüyor

Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir❤️
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Benim Dr um da bir sorun yoksa 34 te başlıyorum nst ye dedi cnm sıkıntı yapma

Hormonlardan demek ki canım lohusayken devam eder sanırım. Çok dkkat etmeliyiz hemen üşütüyor insan wc ye kalksam o halde donuyorum. Annem sütünü üşütürsün diyor allah korusun
Sütten ziyade bide açtığımız için göğsümüzü çok daha beter tutuluyor canim ya bebek ağzına aldığı anda terlemeye başlıyorum ben

Dusuk olmasi iyiymis bana ve bebege zarari olmazmis yatip dinlencekmisim kalkmicakmisim. Onemli olan yukselmemesiymis
Düşük tansiyon anneyi olumsuz etkilemediği sürece sıkıntı değil canım, bana da doktorum öyle dedi. Benim sabahları özellikle iş yerinde basdonmelerjm çok oluyodu, tansiyonum düşük diye. Şimdi calismuyorum artık, basdonmelerjm de bitti. Genel olarak sabah öğlen arası hep düşük oluyordu tansiyonum. Şimdi evde öğlene kadar uyuduğum için, o sıkıntım kalmadı 😂 doktorum tedavi edilecek bir durum değil dedi, kendini iyi hissettigin sürece.

Biz de bebeklerde biraz daha dayansın bakalım az kaldı 😇

Aynen canim benim annem de dedi. Lohusayken vücuda toplanan ödem de böyle fazla fazla terleyerek geçecekmis. Tam da kışa rast geliyor yelek hırka şal dolasiriiz artık evde lahana gibi😀
Nene modumuz yükleniyor 😂

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi ayy benimde tüm aldıklarım, daha doğrusu annemin aldıkları annemde, o da aynısını diyo, şu an kendi temizliği var. Dedi ben yıkar öyle getiririm sana dolabı kurulunca 😀 dolabimiz da daha ocağın ortasında gelicek 😁 hatta hastane çantama koyacaklarim bile çoğu annemde 😅

Kızlar merhaba.Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo normalde. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?
İzni fazla kullanabil diye söylemiş olabilir cnm gerçi çalışamaz demiş işe gitmeyeceksen neden tam haftanda almıyorsun ilginçmiş 🤷‍♀️

Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Canim doktora göre değişiyor ben girdim 32 de bundan sonra hep alır her geldiğinde gireceksin dediler yan tarafta diğer doktorun hastaları var onlar tansiyon ölçturup çıkıyorlar mesela haftaları benden büyüktü 34 du sanırım

Bende ayniyım canım,hatta alt pijamam bile sırılsıklam oluyor
Benimde en çok eşofman altım bacaklarımın arası bir bakıyorum sırılsıklam olmuş gece hemen iç çamaşırımı pijamamı değiştiriyorum. Gerçekten hamile kalmadan önce hamile kişilerin fotoğraflarına baktığımda sadece karnı çıkmış diyordum çok kolay bir şey zannediyordum hamileliği🙄😆

Olsun canım çok şükür nst güzel çıkmış bebişin keyfi yerinde demekki
şeker kontrol edilemezse bebeğin kalbi durabiliyo allah korusun. hiçbişey de yemitorum doktor da drdi bişey yemiyosun yine de yüksek o zaman ya cihazın arızalı ya da insülim gerekliymiş sadece biran önce anlamamız lazım

şeker kontrol edilemezse bebeğin kalbi durabiliyo allah korusun. hiçbişey de yemitorum doktor da drdi bişey yemiyosun yine de yüksek o zaman ya cihazın arızalı ya da insülim gerekliymiş sadece biran önce anlamamız lazım
Benim kan testinde açlık tokluk normal cikarken evde yuksek cikiodu meger cihaz bozukmus🙄

Kuzum her doktor farklı prosedür uyguluyor. Benim doktorum tüm hastalarına 32 haftadan itibaren nst yaptırıyor. Bazıları 35 ten sonra istiyor, demek ki senin doktorun daha ileri haftalarda isteyecek.

Sütten ziyade bide açtığımız için göğsümüzü çok daha beter tutuluyor canim ya bebek ağzına aldığı anda terlemeye başlıyorum ben
İşimiz fena desene ayy 😔 iyice dikkat etmemiz lazım o zaman canım .

Back
X