Uyuyup uyananlara günaydınlar, hic uyumadan sabahı edenlere selamlar

4 ocakta kontrolü olanlara bende katildim

kızlar dün kontrolüm vardı benimde,daha önce bahsetmiştim kv Doğum yapınca gelecekmiş diye inşallah görsün gitsin demiştim, onun muhabbeti açildi gelip kalacakmış, ne kadar bilmiyorum,bu belirsizlikte sinir ediyor artik beni,annemi hic arayıp sormaz simdi annem benim için gelecek kalacak bide kv gelecekmiş ,bide annem huzursuzluk olmasın diye bisey demez içine atar hep,zaten normalde bile kv is falan yapmaz neye geliyorsun,gel gör torununu git ,40 yılda bir annesi kalmaya gelmiş duruyor bende sonra geleyim de demi,hem annem gidince ihtiyacım olcak belki sana sonuçta çalışıyorum,yani kalmasını gerektirecek birşey şuan göremiyorum inşallah doğum zamanı gelince kendi annem saglikli sihatli olsunda yine gerek olmasın.aylardır beni de arayıp bir şeye ihtiyacin varmi demedi,sadece gostermelik wp den nasılsın kızım der , beni bi arayıp sorsaydı olmazmiydi yani ben mi abartıyorum, yan yana gelincede sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyor,sanki o çok iyiymiş bütün gelinleri onu istemiyormuş o hic bisey yapmamış gibi yapıyor,benle bi sorunun var mi demiyor,bi kez rahatsız olduğum ve istediğim bisey söyledim burnumdan getirdi ben suçlu oldum bidaha da umrumda olmadı.boyle şeyler düşünüyordum iki gündür ve dun kontrolde ne oldu, ilk kez nst çekildim ve sancim çıktı

dr bir sıkıntın mi var dedi..kasilmayi durdurmamiz lazim dedi bi tane fitil verdi, doğuma şuan sebep olmaz ama boyle devam ederse doğum baslar dedi, ağrım falan yoktu ama bebek sertleşiyor kasilmaymis o ne biliyim..fitilden sonra tekrar nst bakıldı normal çıktı haftaya tekrar kontrol var.kendime çok kızdım niye boyle yapiyosun diye ama dusunmektende alıkoyamıyorum

sabah sabah çok uzattım ama bana da dua edin