2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim 🤔
Ben 5 tane koydum belki yattığı yere vs sererim yatağa alırsam oraya sererim hani alt açma amacından çok temiz yerlere yatsın pandemi vs diye

Canım hatırlıyor musun kaç para idi? Medicalpark göztepe bana 2500 TL demişti ilk. Eğer raporunuz varsa bir kısmını SGK karşılar demişti, o zaman rapor çıkmamıştı. 2 hafta sonra gittiğimde diyeceğim doktora rapor nasıl çıkabiliriz diye. 35. Haftada almamın bir sakıncası olmaz herhalde bebeğe di mi? Sonuçta sakınca olsa doktor yapalım demezdi di mi?
Canım biz tanesine 500 TL ödedik. Üstünü SGK karşıladı, serum zaten hastanede hazırlandı, eczane vs gitmedik. Ben internette çok şey okudum bu serum ile ilgili risk vs yaziyordu ama hayatım boyunca hep demiri kan değeri düşük olan birisi olarak kesinlikle kâr zarar ilişkisi kurulduğunda hayat kalitem arttı diyebilirim. 🤗 Doktorum demir eksikliginin bebişe bile yansıyabilecegini o yüzden bana zararı değil faydası olacağını söyledi bende aldım iki kez❤️

Bende bugün kapattım da bu kdr kıyafet fazla değil mi yoksa ben mi az koydum ☺️ 3 takım koydum takımlar hep zıbını eldivenli falan 2 Müslin ince, bir kalın Müslin , çıkarken sarmak için ağız mendili 7 tane önlük 2 tane fazla çorap kalın battaniye ben astronot sonraki kışa almayı düşünüyorum bebeği olan arkadaşlar çok küçük zor olur giyemez dedi otoparktan eve gidecek diye almadım bende
Benim astronot da o kalınlardan değil içi elyaflı dışı peluş olanlardan canımcım, ben de o kalınlardan almadım, valla demin anneme diyodum ki ağız mendilini az mı koyduk acaba 🤭🤭 biberon emzik de lazım değil aslında ilk etapta da ne biliyim koydum yine de, dipsiz kuyu gibi, kapatıp bida kurcalamamak lazım galiba 🙈😅

Kızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim 😊
Ben bi doktordan izlemiştim o şey diyordu pişik kremini daha pişik olmadan her alt değiştirmede çok az az sürün diyordu, ben o yüzden aldım canımcım

Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya 😔

Eklentiler

• D06299B6-6FA0-4554-B044-1B0016430579.webp
    D06299B6-6FA0-4554-B044-1B0016430579.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 68
Bende bağlılık var burdan başka yere girmiyorum sizi aldatıyormuşum gibi geliyor 😂 siz söyleyince meraklanıp 3-5 sayfa okuyayım diyorum bakıyorum isimler farklı konuşmalar acayip hemen yuvama buraya geri dönüyorum 😂 bide şey geliyor aklıma siz Ocak annelerini nasıl okuyorsanız Mart anneleride heyecanla bizi okuyor mu acaba 😂
Okuyor hemde nasıl heyecanla okuyor😀
Ocak bitti sıra sizde.Allahim hepimize hayırla kucagimiza almayı nasip etsin ınsallah.

Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya 😔

çok geçmiş olsun.
benimde bi kere başıma geldi,
dr havalar çok kuru ev nemli değilse normal
takip et, nazal krem kullan buna rağmen 5-6 kere tekrar ediyorsa bakalım dedi

Kızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim 😊
Hastane çantasına koymadım ama eve gelince kullanmaya başlarim, pişik önleyici aldım zaten . Pişik olmadan önlemek lazim.
Tansiyonuna bak hemen yükseldi muhtemelen

Kılcal damarlar çatlamış olabilir. Nazal kremler nemlendiriyor çatlamasını önlüyor. Veya simdilik Gliserin varsa sür canım. Kanaman durdu ama dimi

Kızlar ben okumaya çalıştım ama eve yeni geldim yorgunluktan ölüyorum resmen kaçırdığım çok mesaj oldu. Öncelikle bugün kontrolü olanların sanırım kontrolleri güzel geçmiş buna çok sevindim. ❣️ Şimdi ben birşey soracağım suyu fazla olup bebeğin kilosu önde gidiyor olup vaktinde veya daha erken doğuran birileri oldu mu aranızda? Su fazlalığından doğurmam dimi bu ara ? Panikledim biraz ben de..
Cnm hic panik yapma insallah diyetle 1 haftada düzeliyor.
Burun kanamasi neden oldu cok mu yordun kendini tansiyonun mu yükseldi ki.

emilyinpariss emilyinpariss canım amniyon sıvısı miktarı 5 cm ile 25 cm arasında olur. Benim şuanda 16 cm yaklaşık. Sen suyum 8 bucuk diyorsun bi tuhaflık var bu işte.

Kızlar ben okumaya çalıştım ama eve yeni geldim yorgunluktan ölüyorum resmen kaçırdığım çok mesaj oldu. Öncelikle bugün kontrolü olanların sanırım kontrolleri güzel geçmiş buna çok sevindim. ❣️ Şimdi ben birşey soracağım suyu fazla olup bebeğin kilosu önde gidiyor olup vaktinde veya daha erken doğuran birileri oldu mu aranızda? Su fazlalığından doğurmam dimi bu ara ? Panikledim biraz ben de..
Bunu ben de merak ediyorum çünkü benim de suyum fazla ve bebeğin kilosu ileriden devam ediyor.Canım doktor söyledi mi senin şu düzeyin kaçmış

Back
X