- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 35
Ay içimi rahatlattın canım benim sağolGayet iyi canım zaten en alt limit 1 ayda 500 gram alması hatta bana hemşire ilk ay almasa bilr sıkıntı olmaz merak etme dedi
Benimki hep uyanık söyle derin uyumuyor ya. Devamlı da meme de uykuyu memede uyuyor yatağına yatırıyorum hop uyanıyor. Bezi filan dolu dolu çiş yapıyor. Günde 4 5 kez kaka yapıyor. Bu günlerden itibaren kilo alımı hızlanacak dedi doktor.Emzirmeyi arttır biraz az almış kilo dedi, benimki geceyi gündüz gündüzü gece yapıyor su sira, geceleri emiyor gündüzleri uyuyor zor uyandırıyorum emmek için
Hayır vermedi sadece d vitamini kullanıyorum. Gazı da yok şimdilik bakalım olacak mı merek ediyorum.Doktor size probiyotik verdi mi? Bize doktorumuz probiyotik verdi hem kilo alımını destekliyormuş hem gaz ve kolik durumu için çok faydalıymış. Üstelik bağışıklığını da güçlendiriyor. Kızımda vermemişlerdi çok şaşırdım bununla birlikte bende yeni yeni şeyler öğreniyorum. İçin rahat etmediyse acaba bi danışsan mı probiyotik gaz sancısı falan da varsa eğer her anlamda iyi olur![]()
Dimi asıl bu günden sonra alacaklar inşallah.Hiç endişe etme bence gayet iyi. 15. gün asıl hedef zaten doğum kilosuna ulaşması benim anladığım
Bizimde ilk hafta doğum kilosunu yakaladı bu çok iyi bisey dedi doktoru.Bizimkinin 7. Gün kontrolü vardı dün doğum kilosundaydı tam
Ay sagolun kızlar icm rahatladı, normal o zman. Bundan sonra hızlı kilo alacak dedi doktor bakalım göreceğiz.