Benim de böyle diyenleri aklım almıyor. İyi ki öyle videolar görmemişim. Bizimki de gece uykusunda hep ık mık ediyor. Bazen yatağını 2-3 sallıyoruz uyumaya devam ediyor. Bazen hiçbir şekilde uyuyamıyor sabaha kadar her yolu deneyerek oturuyoruz 10-15 dk uyuyup tekrar uyanıyor. Gündüz de öyle etrafına bakınıp sakin kalması diye bir şey yok. Uyanıkken ağlamadan durmasında azami süre 10-15 dk
Herkes ne kadar güzel delirmiş ya öyle oluyor muymuş? Kek mi yapıyorlar tarihli saatli töbe ya. Çocuk doğurup bakmanın ne zaman neresi kolay olmuş ki yazın olunca kolay olsun
Ben de böyle düşünüyorum ya. Her zamanı ayrı güzeldir diye tadını çıkarmaya çalışıyorum. Sürekli acı çeker gibi ıkınmasına sıkılmasına rağmen bu aylara bir daha geri gelmeyeceğiz diyorum ama bu haliyle de derdini anlayamıyoruz, onlara yazık. Yoksa zaten bir insan yetiştirmek hiçbir zaman kolay olmayacak, orası kesin
İyi yapmışsın. Uykudan zorla yemek için uyandırılmak onları da rahatsız ediyor. Alıştıkça daha da uzun uyur inşallah sen de rahat edersin