Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebişkoma bir çöp almayıp hediyelik siparişi verdim çok elzem ya

Not: ara tatilde alışveriş yapacağız inşallah
Bi de eşim benden daha hevesli bir sürü kıyafet almış ama ben seçmediğim için onları saymıyorum

Eklentiler

• 577C8BBE-EF22-44A8-81A0-5D49EF3935E2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 101
Ay bende de aynı oldu koku yok tat eh işte başkada bişeyim yok demek önce koku gidebiliyor ben bi test vereyim teşekkür ederim
Dünden beri koku kaybım var öksürük boğaz ağrısı yok aşırı burnum tıkalı acaba ondan mı koku alamıyorum diyorum
Ara tatilde koku gitti ama şöyle kolonyayı kokluyorum burnumu yakıyor ama kokusu yok. 1-2 gün sonra da tat gitti ama test yapmadım
evet bende dezenfektan kolonya kokluyorum yakıyor burnumu kokuda acayip derinden geliyor diğer hiç bi koku gelmiyor çok keskin olması lazım açıkçası teste de korkuyorum ya eşimle bir hafta evde birbirimizi yeriz kendi kendimi mi izole etsem

Bilmiyorum ki evdeyseniz izole olun, çalışıyorsanız test verin geçmiş olsun

Yok canım son kanı 11 i çeyrek geçe verdim zaten, yarın gidicem sonuç için de yine akşama doğru falan görürüm herhalde e nabizda.
Cnm merhaba, şeker yüklemesi öncesi kaç saat aç olmak gerekiyor bir de su da mı içilmiyor? Kimisi sadece su içilebilir demiş, yazını okuyunca sana da bi danışayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…