- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.341
İnşallah kız olursaaaa hemennnİkinciye koyarsın canım kısmetse artık
Evet hastanedeyim cok şükür iyiyim sancilarim düştü artik cikmiyor belki bu gun taburcu ederler
sleepy deneyim o zamanBence doğru. Eğer bebeğin ciddi alerji durumu yoksa .
Ben de o yuzden primadan başlamıyorumsleepy deneyim o zaman
Deneme yanılma yapa yapa uygunu bulacağız, diğerleri sözde pamuk ama elyaf olması sıkıntı oluşturmadı bizdeBen pek anlamıyorum bu işten ama pamuk mu oluyor diğerleri canım sıkıntı mı yani elyaf? Molfix nasıl peki bilen var mı?
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Canim gecmis olsun , cokmu geliyor boyle küçük para kadar leke ler halindemiMerve benim de bugün lekelenme oldu yaw kahverengi dr yat dinlen dedi yordum mu fark etmeden anlamadım bebek oynuyor ama
çamaşırı bikaç damla akmış peçetye silince geldi bikaç sefer daha gittim lavaboya gelmedi inşallah kesilmiştir korkutuyor insanıCanim gecmis olsun , cokmu geliyor boyle küçük para kadar leke ler halindemi
Haklısın canım önce sağlık
Sen açığı kapatırsın sana güveniyorum benden ilham al
Bende de oluyor bazı günler daha yoğun hissediyorum bazı günler hiç olmuyor. Bazen anlık giriyor özellikle aniden ayağa kalkınca otururkende böyle sanki regl olacakmışım gibi bi his ağrı oluşuyor geçiyor çok sancılı değil hafif hafif ağrıAniden kalkınca bide uzansam da giriyor anlık
Tamam ayni benimmi gibi olmuş ben bosuna evham yapmisim sen yapma geçti benimki şükür seninkide geçer merak etmeçamaşırı bikaç damla akmış peçetye silince geldi bikaç sefer daha gittim lavaboya gelmedi inşallah kesilmiştir korkutuyor insanı
İnşallah kuzum sağol içim rahatladdı yarın da işe gitmiyim yatayım bariTamam ayni benimmi gibi olmuş ben bosuna evham yapmisim sen yapma geçti benimki şükür seninkide geçer merak etme
Az once kizima 6 numara aldim getir den 335 tl den 285 e geldi 50 tl indirimi kullandim artik wc ye alistircam totosu b.kluyu bu kervan boyle yurumez aga haklisinKızlar bu bez olayında da topiclerden okuduğum kadarıyla ben goon da denicem hem içerik temizmiş hem memnunlar ona da bi bakın isterseniz prima son çare o paraya öküz alırık
Kiz yok ne işi bol istirahat et yarina biseyin kalmaz inşallahİnşallah kuzum sağol içim rahatladdı yarın da işe gitmiyim yatayım bari
Bana oluyor ara ara bazen bıçak saplanır gibi oluyor buraya da yazmistim hatta doktoruma sordum normal dediAnladım canım çok sağol yardımın için insan herseyden korkuyor artık
Aşk olsun kalbimi kırdın çıtsenden ilham alirsam sonumu göremem yanina yoldaş ariyin demi yılaan
Az bile ettim pırttAşk olsun kalbimi kırdın çıt
Sana inat sağlıklı beslenmeye başlayacağımAz bile ettim pırtt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?