Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım merhaba, şeker yüklemesi öncesi kaç saat aç olmak gerekiyor bir de su da mı içilmiyor? Kimisi sadece su içilebilir demiş, yazını okuyunca sana da bi danışayım dedim :)
8-10 saat açlık gerekiyormuş canım, ben akşam 6 buçuk gibi yemek yedim, 8 bucuga doğruda bir elma yedim ve kesdim yemeği.11 gibide suyu kesdim.ozelliklede, doğrumu yapdim diye sordum bugün evet susuzlukda isteriz dedi hem açlık hem susuzluk istiyorlar yani.saat 9 ceyrekde de ilk kani verdim.

Tamamdır canım çok teşekkür ederim bilgiler için :) inşallah sorunsuz atlatalım bakalım bu süreci de, senin sonuçlarını gördüm gayet güzel çıkmış darısı bana inşallah :)

Tamamdır canım çok teşekkür ederim bilgiler için :) inşallah sorunsuz atlatalım bakalım bu süreci de, senin sonuçlarını gördüm gayet güzel çıkmış darısı bana inşallah :)
Rica ederim inşallah herkesin ki güzel çıksın stres yaratmasin bizlere darısı sana olsun bakalım yarın doktora gösterecegim sonucu ne diyecek

İsim olarak biz Yağmur ve Güneş arasında kaldık ama adana da yaşadığımız için güneş ismi üzerinden yersiz espriler yapılır diye istemedi eşim yağmur olacak miniğimin adı
Ahhh kız olsaydı güneş olcaktı bizimde , erkek olunca ateş oldu

Koku konusunda en memnun kaldigim ıslak mendil diyebilirim.
Stoga başladım.
Bu ıslak mendili en pahalı ıslak mendile bile tercih etmem cunku ben kokuya önem veriyorum

Hoş bu da artık ucuz degil
18 tanesi 129 a geldi

Eklentiler

• 20220329_171055.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 82
helenxy gunes kremi ile ilgili güncelleme bade natural ve missha arasında kalıp , missha nin su bazlı güneş kremini sipariş verdim cildimin karma yapisindan dolayı
Missha benim de seçeneklerim arasında. Miniaderm de iyi diyorlar ama daha temi içerik istiyorum açıkçası. Kararsızlık kraliçesiyim

Bu sanci olayi leke olayi yasadim ya stres yaptim iştahım kesilmisti dün ve bugun artik yemeye başladım
Bu şekilde bisey yaşayip kilo vermesin kimse kiz allah korusun

Merve benim de bugün lekelenme oldu yaw kahverengi dr yat dinlen dedi yordum mu fark etmeden anlamadım bebek oynuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…