- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.321
8-10 saat açlık gerekiyormuş canım, ben akşam 6 buçuk gibi yemek yedim, 8 bucuga doğruda bir elma yedim ve kesdim yemeği.11 gibide suyu kesdim.ozelliklede, doğrumu yapdim diye sordum bugün evet susuzlukda isteriz dedi hem açlık hem susuzluk istiyorlar yani.saat 9 ceyrekde de ilk kani verdim.Canım merhaba, şeker yüklemesi öncesi kaç saat aç olmak gerekiyor bir de su da mı içilmiyor? Kimisi sadece su içilebilir demiş, yazını okuyunca sana da bi danışayım dedim :)
Tutana aşk olsunDoktordan gaviscon isteyeceğim ondan sonra tutmayın beni
Tamamdır canım çok teşekkür ederim bilgiler için :) inşallah sorunsuz atlatalım bakalım bu süreci de, senin sonuçlarını gördüm gayet güzel çıkmış darısı bana inşallah :)8-10 saat açlık gerekiyormuş canım, ben akşam 6 buçuk gibi yemek yedim, 8 bucuga doğruda bir elma yedim ve kesdim yemeği.11 gibide suyu kesdim.ozelliklede, doğrumu yapdim diye sordum bugün evet susuzlukda isteriz dedi hem açlık hem susuzluk istiyorlar yani.saat 9 ceyrekde de ilk kani verdim.
Rica ederimTamamdır canım çok teşekkür ederim bilgiler için :) inşallah sorunsuz atlatalım bakalım bu süreci de, senin sonuçlarını gördüm gayet güzel çıkmış darısı bana inşallah :)
Ahhh kız olsaydı güneş olcaktı bizimde , erkek olunca ateş olduİsim olarak biz Yağmur ve Güneş arasında kaldık ama adana da yaşadığımız için güneş ismi üzerinden yersiz espriler yapılır diye istemedi eşimyağmur olacak miniğimin adı
Çabuk sırrını söyleTutana aşk olsunbende 2 kg vermisim kız 9.cu kilomu aldigimi düşünmüştüm oysaki -2 ye düşmüşüm
Bu sanci olayi leke olayi yasadim ya stres yaptim iştahım kesilmisti dün ve bugun artik yemeye başladımÇabuk sırrını söyle
Missha benim de seçeneklerim arasında. Miniaderm de iyi diyorlar ama daha temi içerik istiyorum açıkçası. Kararsızlık kraliçesiyimhelenxy gunes kremi ile ilgili güncelleme bade natural ve missha arasında kalıp , missha nin su bazlı güneş kremini sipariş verdim cildimin karma yapisindan dolayı
Tedbir amaçlı bi idrar tahlili versen iyi olur canımKışlar su 4 gündür günde 2-3 kere böyle bi kaşık agrısı yaşıyorum nette bu haftalar da normal diyor bunu yaşayanlar var mı
Bu sanci olayi leke olayi yasadim ya stres yaptim iştahım kesilmisti dün ve bugun artik yemeye başladım
Bu şekilde bisey yaşayip kilo vermesin kimse kiz allah korusun
Haklısın canım önce sağlıkBu sanci olayi leke olayi yasadim ya stres yaptim iştahım kesilmisti dün ve bugun artik yemeye başladım
Bu şekilde bisey yaşayip kilo vermesin kimse kiz allah korusun
Kiyas yapmak lazım işteKızlar bu bez olayında da topiclerden okuduğum kadarıyla ben goon da denicem hem içerik temizmiş hem memnunlar ona da bi bakın isterseniz prima son çare o paraya öküz alırık
Goon güzel aslında ama içeriği elyafKızlar bu bez olayında da topiclerden okuduğum kadarıyla ben goon da denicem hem içerik temizmiş hem memnunlar ona da bi bakın isterseniz prima son çare o paraya öküz alırık
Goon güzel aslında ama içeriği elyaf
Kiyas yapmak lazım işte
Bence doğru. Eğer bebeğin ciddi alerji durumu yoksa .Deneme yanılmaylaarkadaşlar da bi tane al devam et pişik olmaz o zaman neye alışırsa öyle gidiyo diyo doğru mu bu?
İkinciye koyarsın canım kısmetse artıkAhhh kız olsaydı güneş olcaktı bizimde , erkek olunca ateş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?