Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Plesanta benim de aşağıdaymis nasıl cıkıyor yukarı bişey yapmak mı lazım kendiliginden olan birşey mi bu yat dinlen diyorlar hep ama doktor öyle bisey demedi. Kanama olursa dikkat et gel dedi bu kadar

Plesanta benim de aşağıdaymis nasıl cıkıyor yukarı bişey yapmak mı lazım kendiliginden olan birşey mi bu yat dinlen diyorlar hep ama doktor öyle bisey demedi. Kanama olursa dikkat et gel dedi bu kadar
Canim rahim ağzına uzaklığı sanırım etkiliyor bizim yapabileceğimiz birşey yok bildiğim kadarıyla kendini yorma yeterli.benim rahim ağzını tam kapatmıyor ama aşağıya yakındı 15 mm di uzaklığı detaylida, 1 ayda 20 mm e çıkmış 32.haftaya kadar çıkabilir demisdi doktor.daha da düzelir büyük ihtimalle dedi.kanama vs de hiç yaşamadım ben gebeligimde bu zamana kadar çok şükür.

Simdi söyle ki asıl kendi gittigim doktorum ölcüyor bisey de demedi. Bende de hiç kanama vs olmadı. Sonra ben dün 24 haftalik rapor almaya kendi doktoruma kadar gitmek istemedim ilde cünkü yakın ilceye bi kadin doktor gelmis gidip raporu ondan alayım dedim. O da tuttu ultrasonla baktı. Bebegin plesantası asagida dedi sagolsun. neyse ki izne ayrildim dinlenirim. Seker yüklemesine kendi doktoruma gidince de bi sorayim en iyisi. Dinlenmekten başka elimizden bişey gelmiyor demekki. Hayırlisı.

Ya benim bir numaralı sıpa emmedi. Sagdim sagdim verdim ama bir yere kadar 6 ay sabret sonra usandım. Zaten saginca yetmiyordu takviye mama. Çocuk emmeyince de süt azaldı. Mecbur mamaya döndük. Aptamil başkası içmedi bizim ki. Dediğin gibi mamalar da almış başını gitmiş. İnşallah iki numaralı sıpa emer de mama mecburiyetinde kalmayız..

Onu soylerken keşke uzaklığı ne kadar onuda deseymis de takip ederdin sende kontrollerinde yukarı cikmismi çıkmamış mi ne kadar çıkmış diye ama büyütülecek birsey değil demisdi bana doktor, plasenta previa diyolar mesela o rahim ağzını tam kapatma durumu.onda bile yukarı çıkma durumu varmış.cikmazsa en kotu sonucu sezeryan doğum olmasıymış.tek yapılabilecek şey kendimizi yormamak

Geçen gün doktor bir komşum var o önerdi Minies'i yazacaktım bende unutmuşum.
Çok memnunum içeriğinde temiz dedi öyleymil biraz baktım netten, fiyatlarda baya baya ucuz diğerlerine göre büyüdüğünde bende deneyeceğim

Seçerken neye dikkat ettin Mesela telaffuzu mu, modern olması mı, ne ne ne
Her ikisine de modern olması Türkçe bir isim olması ve güzel telafuzlu olması. Hiç duyulmamış garip isimlere sıcak bakmıyorum. Akılda bile kalmıyor. İsim sayfasını açtım. Türk e isimleri seçtim tek tek baktım.

Aynen öyle. Benimki de 28 aya kadar emdi.
Umarım bunda da mama kullanmak zorunda kalmayız

Gece uyandığı zaman ver memeyi ağzın sussun.
Ama mama öyle mi? Kalkıp hazırlayacaksın
Ve uçmuş fiyatları

Benide cok fena carpmisdi o ilaç aç icilcek bir ilaç değil o bence kesin, bak sanada dokunmuş.tokda etkisi olmaz demisdi boşa kullandım onu ben
Valla ne yapacağımı şaşırdım artık ben .
Elimde bir sürü demiş ilacı oldu denemekten.

Gece deneyeceğim işte. Gündüz etkisi olursa kullanmayacağım
Başka deneme yapacagım

Bu arada sabah aldım düşün.

Son düzenleme:
Saçaklı iplerden al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…