- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.361
Öyle bir şey olsa mutlaka bilgilendirilirdik. SanmıyorumSelam anneler bu 24 hafta idari izni ücretli izinden mi gidiyormuş birileri dedi yok artık didim ben bugün ayrıldım şok oldum bunu duyunca
Plesanta benim de aşağıdaymis nasıl cıkıyor yukarı bişey yapmak mı lazım kendiliginden olan birşey mi bu yat dinlen diyorlar hep ama doktor öyle bisey demedi. Kanama olursa dikkat et gel dedi bu kadarKızlar ben yüklemeye geldim ilk kani verdim, gazozumu icdim 2 yi bekliyorumçok şükür bir sıkıntım yok şu anlık öyle çok şekerli biseyde değilmiş yani rahat icdim.bebiside gördüm 806 Gr olmuş minnosum günüyle uyumlu suyuda iyi bir sorun yokmuş , Plasenta 15 mm di yakınlığı rahim ağzına 20 mm e çıkmış güzel şu an daha da çıkar çıkmaya başlamış dedi
Canim rahim ağzına uzaklığı sanırım etkiliyor bizim yapabileceğimiz birşey yok bildiğim kadarıyla kendini yorma yeterli.benim rahim ağzını tam kapatmıyor ama aşağıya yakındı 15 mm di uzaklığı detaylida, 1 ayda 20 mm e çıkmış 32.haftaya kadar çıkabilir demisdi doktor.daha da düzelir büyük ihtimalle dedi.kanama vs de hiç yaşamadım ben gebeligimde bu zamana kadar çok şükür.Plesanta benim de aşağıdaymis nasıl cıkıyor yukarı bişey yapmak mı lazım kendiliginden olan birşey mi bu yat dinlen diyorlar hep ama doktor öyle bisey demedi. Kanama olursa dikkat et gel dedi bu kadar
Demi ya muhakkak duyulurdu kimse kullanmak istemezdi iznini. Herkes bişeyler uyduruyor mudur nedir izin aldigimiza pişman edeceklerÖyle bir şey olsa mutlaka bilgilendirilirdik. Sanmıyorum
Simdi söyle ki asıl kendi gittigim doktorum ölcüyor bisey de demedi. Bende de hiç kanama vs olmadı. Sonra ben dün 24 haftalik rapor almaya kendi doktoruma kadar gitmek istemedim ilde cünkü yakın ilceye bi kadin doktor gelmis gidip raporu ondan alayım dedim. O da tuttu ultrasonla baktı. Bebegin plesantası asagida dedi sagolsun.Canim rahim ağzına uzaklığı sanırım etkiliyor bizim yapabileceğimiz birşey yok bildiğim kadarıyla kendini yorma yeterli.benim rahim ağzını tam kapatmıyor ama aşağıya yakındı 15 mm di uzaklığı detaylida, 1 ayda 20 mm e çıkmış 32.haftaya kadar çıkabilir demisdi doktor.daha da düzelir büyük ihtimalle dedi.kanama vs de hiç yaşamadım ben gebeligimde bu zamana kadar çok şükür.
Ya benim bir numaralı sıpa emmedi. Sagdim sagdim verdim ama bir yere kadar 6 ay sabret sonra usandım. Zaten saginca yetmiyordu takviye mama. Çocuk emmeyince de süt azaldı. Mecbur mamaya döndük. Aptamil başkası içmedi bizim ki. Dediğin gibi mamalar da almış başını gitmiş. İnşallah iki numaralı sıpa emer de mama mecburiyetinde kalmayız..Kesinlikle canim.Neye alısılırsa maalesef o sekilde gidiliyor.
Ablam kullandı ve çok memnun kaldı . O ilk andan itibaren kullandı bu arada . Ve o da sleepy den başka bir bez kullanamadı
Aylık paketler var sanirim en güzeli onlar olacak.
Ben trendyolda istediklerimi favorıledım. İndirime giren olursa alacağım.
Primanın bazı numaraları var İlk bakışta fena değil diyorsun ama numara ve sayıya gore değişken oluyor. Yani düşünsene günde 25 -30 ₺ beze verdiğine. 7 ile 9 arası değişim olur günde ilk zamanlar.
Bir de meme emmezse mama fiyatları....
Islak mendıllerde artık ucuz degil.
Sleepy de uygun degil ama dediğim gibi aylık paketler kârlı
Onu soylerken keşke uzaklığı ne kadar onuda deseymis de takip ederdin sende kontrollerinde yukarı cikmismi çıkmamış mi ne kadar çıkmış diyeSimdi söyle ki asıl kendi gittigim doktorum ölcüyor bisey de demedi. Bende de hiç kanama vs olmadı. Sonra ben dün 24 haftalik rapor almaya kendi doktoruma kadar gitmek istemedim ilde cünkü yakın ilceye bi kadin doktor gelmis gidip raporu ondan alayım dedim. O da tuttu ultrasonla baktı. Bebegin plesantası asagida dedi sagolsun.neyse ki izne ayrildim dinlenirim. Seker yüklemesine kendi doktoruma gidince de bi sorayim en iyisi. Dinlenmekten başka elimizden bişey gelmiyor demekki. Hayırlisı.
Geçen gün doktor bir komşum var o önerdi Minies'i yazacaktım bende unutmuşum.Normal sleepy mi valla ben de ebebek markası baby plus mi denesem diye düşünüyorum.İlk çocukta Prima premium care den başka.almamistim. ama şimdi beze verecegom paraya açıyorum nedense hatta bir arkadaşım migrosun minnies inden kullanıp memnundu. Denemeyi düşünüyorum onları da o sebeple almadım devamini
Her ikisine deSeçerken neye dikkat ettinMesela telaffuzu mu, modern olması mı, ne ne ne
Benide cok fena carpmisdi o ilaçDemir midemi bulandırdı zıçam
Aynen öyle. Benimki de 28 aya kadar emdi.Ya benim bir numaralı sıpa emmedi. Sagdim sagdim verdim ama bir yere kadar 6 ay sabret sonra usandım. Zaten saginca yetmiyordu takviye mama. Çocuk emmeyince de süt azaldı. Mecbur mamaya döndük. Aptamil başkası içmedi bizim ki. Dediğin gibi mamalar da almış başını gitmiş. İnşallah iki numaralı sıpa emer de mama mecburiyetinde kalmayız..
Valla ne yapacağımı şaşırdım artık ben .Benide cok fena carpmisdi o ilaçaç icilcek bir ilaç değil o bence kesin, bak sanada dokunmuş.tokda etkisi olmaz demisdi boşa kullandım onu ben
Adı üstünde zaten idari izin.Demi ya muhakkak duyulurdu kimse kullanmak istemezdi iznini. Herkes bişeyler uyduruyor mudur nedir izin aldigimiza pişman edecekler
Saçaklı iplerden al.Annem örer ama ipi sen araştır ben alırım sert olur dedi yeni nesil bebek siz dikkat ediyorsunuz bunlara hangi ip olacaksa soyle akşama orcem diyo da ip ne olacak onu çok yanlış kişiye soruyor ben hiç anlamamsize sorayım dedim
Allah im yok yok yok kiz ismi bulanlar seçenekleriyle eledikleriyle birlikte bize de yazsa belki fikir olur bir türlü isim bulamadım içime sinen
Ya ne biilim ben bundan almıştım ama bana yine de sert geldi. Ben saçaklı ipten bir önceki mesajda attığımı ordurdum.Morkahve . Bu yumuşak . İlk zamandan beri bunlardan kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?