- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.381
Çok çok iyi. Sınırların içinde . Doktor dikkat et böylede devam et der.Morkahve canım çıkmış sonuçlarım böyle cikdi.
HahahhaahhaaggshsjnanamsdjdhdhsnÖnümdeki baklavalar bitsin başlayacağım sen dur
Bizde veremedik eşimin begendiğini ben begenmiyorum benim begendiğimi eşim tek isim koyacağız onun kararını verdik bakalım dogunca ya kalacak bu gidişleKızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Bizim aklımızda 3-4 isim var ama hiç üstünde durup karar veremedik.
Ben tasarım bir şeyler yaptırmak istiyorum ama yaptıramayacağım bu gidişle
Bana gebe bir arkadasim Ferrum fort önerdi bulanti falan yapmıyor diye ama bende bilmiyorum işte sormak lazım doktora.brnim kullandığım da fertamir oda hiç yapmıyor bulantı ama etkisi az sanki onunda yada ben yanlış kullandım bilmiyorumValla ne yapacağımı şaşırdım artık ben .
Elimde bir sürü demiş ilacı oldu denemekten.
Gece deneyeceğim işte. Gündüz etkisi olursa kullanmayacağım
Başka deneme yapacagım
Bu arada sabah aldım düşün.
Ayyy öylemi der gercekden hadi inşallah bakalım yarın göstericem sonuçlarımiÇok çok iyi. Sınırların içinde . Doktor dikkat et böylede devam et der.
Bende bunu kullanıyorum bezide güzel bir 6 ay prima premium care kullanıp buna geçerimKoku konusunda en memnun kaldigim ıslak mendil diyebilirim.
Stoga başladım.
Bu ıslak mendili en pahalı ıslak mendile bile tercih etmemcunku ben kokuya önem veriyorum
Hoş bu da artık ucuz degil
18 tanesi 129 a geldi
Bimin ıslak mendili değilmi geçen ben ev için almıştım bunu kokusu bebek poposu gibi çok güzel beğendimKoku konusunda en memnun kaldigim ıslak mendil diyebilirim.
Stoga başladım.
Bu ıslak mendili en pahalı ıslak mendile bile tercih etmemcunku ben kokuya önem veriyorum
Hoş bu da artık ucuz degil
18 tanesi 129 a geldi
Önce eledik isimleri sonra koyduk. 3 4 taneye düşürüp en çok hangisi aklımıza yattıysa onu sectikKızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Bizim aklımızda 3-4 isim var ama hiç üstünde durup karar veremedik.
Ben tasarım bir şeyler yaptırmak istiyorum ama yaptıramayacağım bu gidişle
Aaa gerçekten mi ???Bebek bezine KDV indirimi gelmiş hemen almak lazım. Yine iner 2 haftayı bulmaz çıkar zaten.
Bana bu durum öyle bi dedi ki kadin hatta kaşlarinı catıp ultrasona odaklandı bakinca bisey mi var ki oldum. Empati nedir bilmiyorlar. Kendi doktorum iyi en azndan evham yaptirmiyor. Ben de bilemeyince sasirdim eve geldim hemen kağan kocatepe videolarindan aldim bi doz. Sezeryan ihtimali deniyor evet. Yine de yukari cıkma ihtimali varsa artırmaya çalısayım diye sormak istedim. Dinleniyim en iyisi. Videolarda dinledikten sonra kafama takmadım aslında. Bu yeni genç bi doktordu. sanırım acemilikten nasil söylenecek bilmiyor. Benim asıl doktorum prof. Artık 3 hafta sonra gidince ona da bi cıtlatıyım. Dedigin gibi hic bişeyin uzunlugunu vs söylemedi. Hızlı hızlı hemşireye söyluyor o da yaziyor insan bi cikti verir. Devlet olunca isteOnu soylerken keşke uzaklığı ne kadar onuda deseymis de takip ederdin sende kontrollerinde yukarı cikmismi çıkmamış mi ne kadar çıkmış diyeama büyütülecek birsey değil demisdi bana doktor, plasenta previa diyolar mesela o rahim ağzını tam kapatma durumu.onda bile yukarı çıkma durumu varmış.cikmazsa en kotu sonucu sezeryan doğum olmasıymış.tek yapılabilecek şey kendimizi yormamak
Evet %8 çekilmiş yani %10 indirim demek. Haberlerde söyledi.Aaa gerçekten mi ???
E bebek te fiyatlar aynı ..Evet %8 çekilmiş yani %10 indirim demek. Haberlerde söyledi.
Yok ücretsiz demiyorlar ucretli izinden gidiyor diyorlar. O neymiş nasilmiş ya dedim. Ben de ucretsizi kastediyor sandim. Bunu diyen kişiye sordum hatta Maaş almadin mi o vakitte dedim yoo aldım diyor. Ben bu milleti anlamadım. Kendi memuru sacmalamış bişeyler yalan yanlış hilgi yayıp insanın huzurunu bozuyorlarAdı üstünde zaten idari izin.ücretsiz izinle hiç alakası yok.
Doktor işi şans işi valla canım biraz, hele devlette kesin şans işiBana bu durum öyle bi dedi ki kadin hatta kaşlarinı catıp ultrasona odaklandı bakinca bisey mi var ki oldum. Empati nedir bilmiyorlar. Kendi doktorum iyi en azndan evham yaptirmiyor. Ben de bilemeyince sasirdim eve geldim hemen kağan kocatepe videolarindan aldim bi doz. Sezeryan ihtimali deniyor evet. Yine de yukari cıkma ihtimali varsa artırmaya çalısayım diye sormak istedim. Dinleniyim en iyisi. Videolarda dinledikten sonra kafama takmadım aslında. Bu yeni genç bi doktordu. sanırım acemilikten nasil söylenecek bilmiyor. Benim asıl doktorum prof. Artık 3 hafta sonra gidince ona da bi cıtlatıyım. Dedigin gibi hic bişeyin uzunlugunu vs söylemedi. Hızlı hızlı hemşireye söyluyor o da yaziyor insan bi cikti verir. Devlet olunca iste
Evet, bimBimin ıslak mendili değilmi geçen ben ev için almıştım bunu kokusu bebek poposu gibi çok güzel beğendim
Bebeğe sleepy yeni doğan aldım 24 tane
Benimki 3..4 ayliga kadar rahim agzindaydi gecen hafta gittigimde yukari kaçmış normal dogumuma engel olmadi şükür sizde merak etmeyin cikar o stres edilecek bisey degil inanOnu soylerken keşke uzaklığı ne kadar onuda deseymis de takip ederdin sende kontrollerinde yukarı cikmismi çıkmamış mi ne kadar çıkmış diyeama büyütülecek birsey değil demisdi bana doktor, plasenta previa diyolar mesela o rahim ağzını tam kapatma durumu.onda bile yukarı çıkma durumu varmış.cikmazsa en kotu sonucu sezeryan doğum olmasıymış.tek yapılabilecek şey kendimizi yormamak
Aynen neyse ki izne ayrildim. Dinlenirim de zaten. Burası cok işe yarıyor stres gidiyor sakinleşiyorum artık duyduguma hemen evham yapmamayı ögrendim her ne kadar 3 bucuk ay kalsa daDoktor işi şans işi valla canım biraz, hele devlette kesin şans işibende devlete gidiyorum çok şükür 1 2 kere hiç sevemedigim birilerine denk geldim ağzından lafı cımbızla alabildigim yada alamadigim.onun haricinde renkli ultrason harici alabilecegim her bilgiyi aldım çok şükür.detaylida soylemisdi bana perinatolog ama korkutmadi yani hiçbir şekilde hatta rahatlattı korkulacak bişey değil çıkmasını bekleriz yukarı falan diye en kotu senaryo sezeryan dedi.yazili olarakda verdi mm ini falan bu seferde normal gebe bölümünde anlattım doktor dinledi bayagida sorular sordu hatta gecirdigim ameliyat varmı alerji vs varmı gibi gibi seyler sonra olcdu.sistemde gördüm 15 mm mis 20 olmuş güzel görünüyor şu an sorun yok dedi.takipde kalın muhakkak ama kafana takma yani hiç.bazi doktorlar gereksiz panik sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?