Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki 3..4 ayliga kadar rahim agzindaydi gecen hafta gittigimde yukari kaçmış normal dogumuma engel olmadi şükür sizde merak etmeyin cikar o stres edilecek bisey degil inan
umut verici haberler en sevdigim. Teşekkür ederim. Bekleyelim de çıksın bakalım yukarlara bizim kızce. yavrum napsın. Anası işten gücten bi dk otursa cıkardı yukarı

Benimki 3..4 ayliga kadar rahim agzindaydi gecen hafta gittigimde yukari kaçmış normal dogumuma engel olmadi şükür sizde merak etmeyin cikar o stres edilecek bisey degil inan
Evet canım öyleymiş sağolasın banada 32.haftaya kadar çıkar demisdi çıkmaya başlamış çok şükür
Aynen neyse ki izne ayrildim. Dinlenirim de zaten. Burası cok işe yarıyor stres gidiyor sakinleşiyorum artık duyduguma hemen evham yapmamayı ögrendim her ne kadar 3 bucuk ay kalsa da anca oldu
Aynen canım çok şükür burda insan her istediği bilgiye ulaşıyor rahatlıyor hiç evham yapma bak alimismisdin da takılmamaya artık, bundan sonrası su gibi gider inşallah

Hadi inşallah. Daha vaktimiz var o zaman cıkar o vakte kadar inanıyorum

ben böyle bir şey ördüm. Sakallı ipten. Daha başka şeyler de ördüm, yelek patik gibi.

umut verici haberler en sevdigim. Teşekkür ederim. Bekleyelim de çıksın bakalım yukarlara bizim kızce. yavrum napsın. Anası işten gücten bi dk otursa cıkardı yukarı
Rica ederim canım
Valla vakkt buldukca dinlenmeni tavsiye ederim her an hersey degisebiliyor dinlenmeyle

Bnde grip olduğumu sanıyordum. Sadece vucüt kırgınlığı vardı. Biraz kulaklarım ağrır gibiydi. Başka belirti yok idi. Test verdim kovit olduğumu öğrendim. Şükür ki başka bir sıkıntı yaşamadım. Coraspirin ve çok gerekmedikçe kullanmamak şartı ile parol aldım. Tat ve koku kaybı olmadı.

Kızlar ödem sorunu yaşayan var mı?
Benim ilk gebeliğimde olmamıştı emin olamıyorum o sebeple ama bacaklarım ve yüzüm birden çok şişti ve patlayacak gibi.
Çok esneğimdir normalde şimdi bağdaş bile kuramıyorum

Evet, wenatura kullanıyorum ben, toz suya karıştırıyorum çok korkunç onunda tadı.bu demirin güzel olanı yok bence benim 3. Aldığım hepsi çok kötü
Gece yatarken alıcam
Karnım aç olacak deneyeceğim. Hapı deneyeyim bari yine ama yatarken alıcam.
Günde 2 tane alabilecek durum değilim. Cunku o bulantıyı çekemem . İlk günlere döndüm resmen 1 günde

Gece yatarken alıcam
Karnım aç olacak deneyeceğim. Hapı deneyeyim bari yine ama yatarken alıcam.
Günde 2 tane alabilecek durum değilim. Cunku o bulantıyı çekemem . İlk günlere döndüm resmen 1 günde
Evet evet en güzeli gece yatarken
Sabah beni mahvediyor tüm gün zehir gibi oluyor.
Sabah akşam verdi bana ama ben teke düşürdüm.
Bide azıcık suyla çözdürüp meyve suyu ekleyip fondip yapıyorum en içilebilir haki bu bence

2 tane aldım ben
Gece ve sabah suan cok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…