- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.401
Benimki 3..4 ayliga kadar rahim agzindaydi gecen hafta gittigimde yukari kaçmış normal dogumuma engel olmadi şükür sizde merak etmeyin cikar o stres edilecek bisey degil inan
Evet canım öyleymişBenimki 3..4 ayliga kadar rahim agzindaydi gecen hafta gittigimde yukari kaçmış normal dogumuma engel olmadi şükür sizde merak etmeyin cikar o stres edilecek bisey degil inan
Aynen canım çok şükür burda insan her istediği bilgiye ulaşıyor rahatlıyorAynen neyse ki izne ayrildim. Dinlenirim de zaten. Burası cok işe yarıyor stres gidiyor sakinleşiyorum artık duyduguma hemen evham yapmamayı ögrendim her ne kadar 3 bucuk ay kalsa daanca oldu
Hadi inşallah. Daha vaktimiz var o zaman cıkar o vakte kadar inanıyorumEvet canım öyleymişsağolasın banada 32.haftaya kadar çıkar demisdi çıkmaya başlamış çok şükür
Aynen canım çok şükür burda insan her istediği bilgiye ulaşıyor rahatlıyorhiç evham yapma bak alimismisdin da takılmamaya artık, bundan sonrası su gibi gider inşallah
Kizlar bebeği süngerle yıkamak kullanışlı olmuyor ister lif alın ister yumuşak bi ipten kendiniz örün demişler, ben ip örgü işinden hic anlamam bu bebişleri yıkamak için life nasil ip oluyor ya da ören var mi ??
Rica ederim canımumut verici haberler en sevdigim. Teşekkür ederim. Bekleyelim de çıksın bakalım yukarlara bizim kızce. yavrum napsın. Anası işten gücten bi dk otursa cıkardı yukarı
Bebek ayaklanınca tutunup düşmez miKızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Dedim bu neEki Görüntüle 3036562 ben böyle bir şey ördüm. Sakallı ipten.Daha başka şeyler de ördüm, yelek patik gibi.
Bnde grip olduğumu sanıyordum. Sadece vucüt kırgınlığı vardı. Biraz kulaklarım ağrır gibiydi. Başka belirti yok idi. Test verdim kovit olduğumu öğrendim. Şükür ki başka bir sıkıntı yaşamadım. Coraspirin ve çok gerekmedikçe kullanmamak şartı ile parol aldım. Tat ve koku kaybı olmadı.Hanımlar selam
Korona geçiren arkadaşlara bi sorum olacak bu koku kaybı tamamen mi oluyor az da olsa derinden kolonya gibi keskin kokular alınabiliyormu?
Korona olunca başka hiç bi belirti olmaksızın sadece koku kaybı olur mu?
Nezleyim aslında burun tıkanıklığım var koku kaybım sık hapşırık var ateş tat kaybı yok yine de gidip test mi versem
Onların kokularını sevmiyorum ben . 24 tanesi kaçaydı?Bimin ıslak mendili değilmi geçen ben ev için almıştım bunu kokusu bebek poposu gibi çok güzel beğendim
Bebeğe sleepy yeni doğan aldım 24 tane
Saçaklı iplerden al.Eki Görüntüle 3036493
Bunlardan diyeyim anneme o zamanEki Görüntüle 3036562 ben böyle bir şey ördüm. Sakallı ipten.Daha başka şeyler de ördüm, yelek patik gibi.
Çok güzel çook beğendim ama bence ekstra beşik ihtiyacın olur gibi geldi bana sanki 2 yaş çocuğu için bir yatak mış gibi göründü gözüme nedense.Kızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Bende öyleyim iki üç gündür şuan yataktayım hattaŞuan öyle midem bulanıyor ki...bu akşam biraz keyif yapacaktım demir içine etti
Gidip yatarım 1 saat sonra
Demirden mi ?Bende öyleyim iki üç gündür şuan yataktayım hatta
Evet, wenatura kullanıyorum ben, toz suya karıştırıyorum çok korkunç onunda tadı.bu demirin güzel olanı yok bence benim 3. Aldığım hepsi çok kötüDemirden mi ?
Gece yatarken alıcamEvet, wenatura kullanıyorum ben, toz suya karıştırıyorum çok korkunç onunda tadı.bu demirin güzel olanı yok bence benim 3. Aldığım hepsi çok kötü
Evet evet en güzeli gece yatarkenGece yatarken alıcam
Karnım aç olacak deneyeceğim. Hapı deneyeyim bari yine ama yatarken alıcam.
Günde 2 tane alabilecek durum değilim. Cunku o bulantıyı çekemem . İlk günlere döndüm resmen 1 günde
2 tane aldım benEvet evet en güzeli gece yatarken
Sabah beni mahvediyor tüm gün zehir gibi oluyor.
Sabah akşam verdi bana ama ben teke düşürdüm.
Bide azıcık suyla çözdürüp meyve suyu ekleyip fondip yapıyorum en içilebilir haki bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?