- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.421
Ben de suan için yok canım tuzu azalt tansiyon ölçKızlar ödem sorunu yaşayan var mı?
Benim ilk gebeliğimde olmamıştı emin olamıyorum o sebeple ama bacaklarım ve yüzüm birden çok şişti ve patlayacak gibi.
Çok esneğimdir normalde şimdi bağdaş bile kuramıyorum
HarikaKızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Ben böyle yatak olunca düşer diye korkuyorjm direk beşik aldım, sonra biyüyo yatak oluyoKızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Benim aldığım kokusuz sulu kalın havlu gibi yeni doğan yaaa kokusuz olmasıngerekiyomuş normalde trendyoldan 116 tl ye 12 tane almıştımOnların kokularını sevmiyorum ben . 24 tanesi kaçaydı?
Bende de genital kaşıntı başladı. Aile hekimi jel verdi ama daha etkisini göremedim ve çok yakıyor. Sizinki geçti mi?Kızlar mantar enfeksiyonu geçireniniz oldu mu? İki gündür çok kötü seyrediyor. Çözüm bulanınız var mı?
Bebişkoma bir çöp almayıp hediyelik siparişi verdim çok elzem ya
Not: ara tatilde alışveriş yapacağız inşallah
Bi de eşim benden daha hevesli bir sürü kıyafet almış ama ben seçmediğim için onları saymıyorum
Bunlardan diyeyim anneme o zaman
Hani canım ördüğün şeylere bakalım hiç yeteneğim yoktur bu şeylere ne güzel
Yok tabi 2. Saatte daha düşmesi normalBana gebe bir arkadasim Ferrum fort önerdi bulanti falan yapmıyor diye ama bende bilmiyorum işte sormak lazım doktora.brnim kullandığım da fertamir oda hiç yapmıyor bulantı ama etkisi az sanki onunda yada ben yanlış kullandım bilmiyorumgünde 2 ye çıkart dedi bugün doktor.artik 2 alicam nasıl olcak bakalım.
Ayyy öylemi der gercekden hadi inşallah bakalım yarın göstericem sonuçlarımi2.saat olan, açlıkla aynı ya o çok mu düşük acaba diye geldi aklıma ama bakalım ne diycek yorumu var mı
Ben şundan almıştım 76 TL ye 12x40 şimdi 116 olmuş.Ben böyle yatak olunca düşer diye korkuyorjm direk beşik aldım, sonra biyüyo yatak oluyo
Benim aldığım kokusuz sulu kalın havlu gibi yeni doğan yaaa kokusuz olmasıngerekiyomuş normalde trendyoldan 116 tl ye 12 tane almıştım
Geçen yolladım ya e bebekde 80ne düştü 1-2 günlüğüne 12 tanesi, onuda aldım dayanamadım
Ben de beğendim teşekkür ederimÇok güzel olmuş
Nereye sipariş verdin?
Ben aslında sadece çikolata düşünüyordum hediyelik bakmıyordum ama bunları beğendim. Oğlumda hazırlamıştım bir şeyler bunda da yapmak lazım durumu eşitlemek için aslında
Bir hafta geçti, yeniden nüksetti. Valla çok kötüyüm be ne yapacağımı şaşırdım. Sirke ile yıkıyorum. Kaşımamaya çalışıyorum ama çok hafif rahatlatıyor sadece. Hayattan soğudum resmen. Yoğurt yemeye başladım. Umarım bir faydasını görürüm. Travazol iyi geliyor ama C grubu ilaç olduğu için çok kullanmak istemiyorum. Kötüleşirsem gynolomexin krem alıp kullanacağım. 10 gün önce fitilini kullandım, tekrar kullanmak istemiyorum. Siz de bir an önce önlem alın. Genital bölgeyi kuru tutun, yoğurt yiyin, sirkeli su ile dezenfekte edin, pamuklu iç çamaşırı kullanın, eve gelince de mümkün olduğunca iç çamaşırı gitmemeye çalışın. Ve en önemlisi asla kaşımayın. Çünkü kaşımak mantarın yayılmasına neden oluyor. Umarım ilerlemeden iyileşir.Bende de genital kaşıntı başladı. Aile hekimi jel verdi ama daha etkisini göremedim ve çok yakıyor. Sizinki geçti mi?
Yaaaaa bak bugun bakmamıştım öğrenmişsinKızlar iyi geceler beni tanıyan arkadaşlar vardı cinsiyet belli olunca yazarım demiştimbir oğlum vardı bir tane daha oluyor nasibimde böylesi hayirliymis sağlıkla alalım kucağımıza inşallah yoncambenim SevimliKedii
Aaaa keşke diğer 12liyide bundan alsaydımBen şundan almıştım 76 TL ye 12x40 şimdi 116 olmuş.
Eki Görüntüle 3036656
Kusura bakma anca girebildimYaa foto için çok teşekkür ederim. Ben de ona göre bakayım o halde. Gümrükteki ödeme toplam ödediğiniz tutar üzerinden hesaplanıyor sanırım değilmi?
Ben de beğendim teşekkür ederimDolap uygulamasında ahsentasarimm var oraya yaptırıyorum. Ben de diğerlerinde magnet dağıtmıştım bunda yaptırmayacağım demiştim ama görünce çok hoşuma gitti. Farklı modeller de var bakabilirsin
Aminnn kuzucum sağlıcakla kucaklayalim miniklerimizYaaaaa bak bugun bakmamıştım öğrenmişsinçok sevindim yaaaaaa allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım umarım hızla toparlarsınBen şu an koronayım. Tat ve koku kaybı yaşamıyorum. Bugün 3. gün. Bende kusmayla başladı, midemi üşüttüm sandım.
Sonra boğaz ağrısı, öksürük oldu. Bugün sadece burnum tıkalı. Diğer semptomlar geçti.
Her gün başka bir şey oluyor
Çok teşekkür ederim kuzum.Çok çok geçmiş olsun canım umarım hızla toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?