Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de suan için yok canım tuzu azalt tansiyon ölç

Kızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Ben böyle yatak olunca düşer diye korkuyorjm direk beşik aldım, sonra biyüyo yatak oluyo
Onların kokularını sevmiyorum ben . 24 tanesi kaçaydı?
Benim aldığım kokusuz sulu kalın havlu gibi yeni doğan yaaa kokusuz olmasıngerekiyomuş normalde trendyoldan 116 tl ye 12 tane almıştım
Geçen yolladım ya e bebekde 80ne düştü 1-2 günlüğüne 12 tanesi, onuda aldım dayanamadım

Eklentiler

• 6ACF9476-36D4-4DCA-9512-21CBB7121BAC.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 47

Çok güzel olmuş
Nereye sipariş verdin?

Ben aslında sadece çikolata düşünüyordum hediyelik bakmıyordum ama bunları beğendim. Oğlumda hazırlamıştım bir şeyler bunda da yapmak lazım durumu eşitlemek için aslında

Bunlardan diyeyim anneme o zaman
Hani canım ördüğün şeylere bakalım hiç yeteneğim yoktur bu şeylere ne güzel

BBunları yaptım, kotlu olan eşimin pantolunundan, eşime eldiven örmüştüm, ilk patiğini ördüm kardeşime hediye ördüm derken bu bebek haberi aldıktan sonra ördüklerim.

Yok tabi 2. Saatte daha düşmesi normal hiç bir sıkıntı yok

Ben şundan almıştım 76 TL ye 12x40 şimdi 116 olmuş.

Ben de beğendim teşekkür ederim Dolap uygulamasında ahsentasarimm var oraya yaptırıyorum. Ben de diğerlerinde magnet dağıtmıştım bunda yaptırmayacağım demiştim ama görünce çok hoşuma gitti. Farklı modeller de var bakabilirsin

Bende de genital kaşıntı başladı. Aile hekimi jel verdi ama daha etkisini göremedim ve çok yakıyor. Sizinki geçti mi?
Bir hafta geçti, yeniden nüksetti. Valla çok kötüyüm be ne yapacağımı şaşırdım. Sirke ile yıkıyorum. Kaşımamaya çalışıyorum ama çok hafif rahatlatıyor sadece. Hayattan soğudum resmen. Yoğurt yemeye başladım. Umarım bir faydasını görürüm. Travazol iyi geliyor ama C grubu ilaç olduğu için çok kullanmak istemiyorum. Kötüleşirsem gynolomexin krem alıp kullanacağım. 10 gün önce fitilini kullandım, tekrar kullanmak istemiyorum. Siz de bir an önce önlem alın. Genital bölgeyi kuru tutun, yoğurt yiyin, sirkeli su ile dezenfekte edin, pamuklu iç çamaşırı kullanın, eve gelince de mümkün olduğunca iç çamaşırı gitmemeye çalışın. Ve en önemlisi asla kaşımayın. Çünkü kaşımak mantarın yayılmasına neden oluyor. Umarım ilerlemeden iyileşir.

Yaaaaa bak bugun bakmamıştım öğrenmişsin çok sevindim yaaaaaa allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaa foto için çok teşekkür ederim. Ben de ona göre bakayım o halde. Gümrükteki ödeme toplam ödediğiniz tutar üzerinden hesaplanıyor sanırım değilmi?
Kusura bakma anca girebildim şimdi süreç söyle işliyor ürünleri alıyorsun. Ürünler ordan gönderildiğinde sana bir mail geliyor; gümrük ücretini ödemeyi kabul ediyor musun diye. Evet diyip tc numaranı veriyosun bu kadar. Türkiyeye vardığında ürünler murat bey mail atıyo gümrük ücretini o zaman ödüyorsun ve hemen kargoya veriliyor. Ama şöyle eğer aldığın şeyler parça parça gelirse gümrük ücreti de gelen parçaya göre oluyor

Takip ederim canım sağol. Güzel günlerde kullanılsın inşallah

Oğlanın doğumundan falan fotolar var. Kızçem ileride görüp benim doğumumda niye yapmadın bana niye özenmedin demesin
İsme karar vermem lazım önce tabi

Zaten kalabalık mevlüt yapmayı da düşünmüyorum artık. Ailelerin olacağı bir toplaşma yeter..

Çok çok geçmiş olsun canım umarım hızla toparlarsın

gulumsebebek ben hamile değilken korona geçirmiştim, koku tat gitmişti. Geçenlerde çok hasta oldum asla koku almıyordum hatta otomatik olarak yoktu, test verdim negatiftim ama bence pozitif olmuş olabilirim bilemiyorum.
Tedt negatifte çıkabilir yani bunun için söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…