Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şimdi uyandım
Yatağa geçtim. Demir hapı aldım bu sefer . İnşallah yarın berbat geçmez günde 1 kez kullanıcam mecbur

Günaydın herkese sevgi bebem erkenci benide dikiyor ayağa. Diğerlerinde böyleydi gündüz ben genelde ayaktayım sanırım beşikte sallanır gibi uyuyor
Benim de aksine gece hiç sesi yok gündüz kudurma Halimde dün gecen Rahime vuruyordu dünde mideme vuruyordu

Haklısın sorarlar ilerde, oğulların daha kıymetliymiş desin istemem ben de gerçi kız olunca her şeye daha çok özeniyor gibiyiz, oğlanların kızı kayırıyorsun deme ihtimalleri daha yüksek

Hocam biraz önce okul idaresiyle görüştüm ögretmenim bu arada kesinlikle kalktı diye öyle emin konuşuyorlar ki diyorum bir çok arkadaş ayrılmış inanmıyorlar kesinlikle dediginiz gibi genelgeli falan yazmam lazım sanırım

Kalksa kimse ayrılamazdı. Malesef idareler araştırmadan oldu bitti yapıyor bazen. Sen genelgeyle yaz dilekçeni canım, pazartesi günü bend eo şekilde yazacağım. Kalktı derlerse bende genelge gösterin madem diyeceğim

Bende de oluyor sabun veya şampuan değdirmeyin kesinlikle

Kızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Günaydın canım aynı takım arkadaşımda var kalitesi çok güzel 7 aylık bebeğini yatırıyor bir sorun olmadı şu ana kadar. Düşme durumu için de montersori yatak die geçiyor kendi yan taraftaki boşluktan inebilir. Bana aslında büyüyen belişikler korkunç geliyor yeğenim kullanmıştı ayaklanınca uykudan uyandığı zaman biz fark etmeden inmeye çalışmıştı kafa üstü düşmüştü. Hem ileride bu takımlar genç odası gibide olur. Uzun zaman kullanılılır.

Bu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum. son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba

Bir de mesajlarin altindaki bebek takip kısmı. Haftası kilosu vs var ya. Benim bebe hiç orayla uyumlu değil. Hep kilosu orda yazandan aşağıda herkesin mi öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…