- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.441
Kokusunu sevmedim bunun. Ama zaten ıslak mendili yıkayıp kullanacağımBen şundan almıştım 76 TL ye 12x40 şimdi 116 olmuş.
Eki Görüntüle 3036656
Bende kusuyorum demir hapını doktora yazdım 5 dk sabret dedi Bilemiyorum ne olacak gidince konuşacağım.Şimdi uyandım
Yatağa geçtim. Demir hapı aldım bu sefer . İnşallah yarın berbat geçmezgünde 1 kez kullanıcam mecbur
Benim de aksine gece hiç sesi yok gündüz kudurma Halimde dün gecen Rahime vuruyordu dünde mideme vuruyorduGünaydın herkese sevgi bebem erkenci benide dikiyor ayağa. Diğerlerinde böyleydi gündüz ben genelde ayaktayım sanırım beşikte sallanır gibi uyuyor
Haklısın sorarlar ilerde, oğulların daha kıymetliymiş desin istemem ben deTakip ederim canım sağol. Güzel günlerde kullanılsın inşallah
Oğlanın doğumundan falan fotolar var. Kızçem ileride görüp benim doğumumda niye yapmadın bana niye özenmedin demesin
İsme karar vermem lazım önce tabi
Zaten kalabalık mevlüt yapmayı da düşünmüyorum artık. Ailelerin olacağı bir toplaşma yeter..
Hocam biraz önce okul idaresiyle görüştüm ögretmenim bu arada kesinlikle kalktı diye öyle emin konuşuyorlar ki diyorum bir çok arkadaş ayrılmış inanmıyorlar kesinlikle dediginiz gibi genelgeli falan yazmam lazım sanırım24+0 da durum bildirir raporu alıp kurumunuza götürüyorsunuz yazacağınız şu şu tarihli genelge kapsamında idari izini kullanmak istiyorum gibi bir dilekçeyle birlikte. Ben geçen hafta başladım izne hala devam ediyor yani. Benim de merak ettiğim 32. Haftada çalışabilir raporuyla işe dönüp doğum öncesi izinleri sonraya aktarabiliyor muyuz bu idari izni kullanınca.
Kalksa kimse ayrılamazdı. Malesef idareler araştırmadan oldu bitti yapıyor bazen. Sen genelgeyle yaz dilekçeni canım, pazartesi günü bend eo şekilde yazacağım. Kalktı derlerse bende genelge gösterin madem diyeceğimHocam biraz önce okul idaresiyle görüştüm ögretmenim bu arada kesinlikle kalktı diye öyle emin konuşuyorlar ki diyorum bir çok arkadaş ayrılmış inanmıyorlar kesinlikle dediginiz gibi genelgeli falan yazmam lazım sanırım
5 dlık olay degilBende kusuyorum demir hapını doktora yazdım 5 dk sabret dedi Bilemiyorum ne olacak gidince konuşacağım.
Bende de oluyor sabun veya şampuan değdirmeyin kesinlikleBir hafta geçti, yeniden nüksetti. Valla çok kötüyüm be ne yapacağımı şaşırdım. Sirke ile yıkıyorum. Kaşımamaya çalışıyorum ama çok hafif rahatlatıyor sadece. Hayattan soğudum resmen. Yoğurt yemeye başladım. Umarım bir faydasını görürüm. Travazol iyi geliyor ama C grubu ilaç olduğu için çok kullanmak istemiyorum. Kötüleşirsem gynolomexin krem alıp kullanacağım. 10 gün önce fitilini kullandım, tekrar kullanmak istemiyorum. Siz de bir an önce önlem alın. Genital bölgeyi kuru tutun, yoğurt yiyin, sirkeli su ile dezenfekte edin, pamuklu iç çamaşırı kullanın, eve gelince de mümkün olduğunca iç çamaşırı gitmemeye çalışın. Ve en önemlisi asla kaşımayın. Çünkü kaşımak mantarın yayılmasına neden oluyor. Umarım ilerlemeden iyileşir.
Evet, bimstok yapmlaısın biraz. Aşırı memnunum
Ben yürüyüş planlarımı iptal ettim resmen yerimden kalkamıyorum bel ağrısındanben elendim paşa paşa kilomu alırım siz devam edin
Açılmadığı sürece bisi olmaz.Canım kapaklı mı bunlar kuruma yapmıyor dimi ??
Gerçekden yaaaa yürüdüm öldüm bel ağrısından böyle olucaksa yürülmezz hele dediğin gibi senin lekelenmen olduysa aslaa boşver alırız kilomuzu napalımBen elendim +2 :) lekelenme olunca korktum zaten azıcık ayakta kalınca belim ağrıyor uzun olmanın zararları
Günaydın canım aynı takım arkadaşımda var kalitesi çok güzel 7 aylık bebeğini yatırıyor bir sorun olmadı şu ana kadar. Düşme durumu için de montersori yatak die geçiyor kendi yan taraftaki boşluktan inebilir. Bana aslında büyüyen belişikler korkunç geliyor yeğenim kullanmıştı ayaklanınca uykudan uyandığı zaman biz fark etmeden inmeye çalışmıştı kafa üstü düşmüştü. Hem ileride bu takımlar genç odası gibide olur. Uzun zaman kullanılılır.Kızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Bn hiç hap kullanamıyorum. Bana ferrum şurubunu yazdı doktorum. Onu içiyorum. Bulantı yapmadı öyle.Şimdi uyandım
Yatağa geçtim. Demir hapı aldım bu sefer . İnşallah yarın berbat geçmezgünde 1 kez kullanıcam mecbur
benimde öyle 5 dk kusmadan sur ilaç fayda etsin diyor sonra ilaç sana ne yaparsa yapsın demek istedi bence5 dlık olay degil
Ne 5 dakikası kiz. Gün boyunca ağzıma sçtı
Foto atar mısın.Bn hiç hap kullanamıyorum. Bana ferrum şurubunu yazdı doktorum. Onu içiyorum. Bulantı yapmadı öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?