Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
benimde öyle 5 dk kusmadan sur ilaç fayda etsin diyor sonra ilaç sana ne yaparsa yapsın demek istedi bence
O 5 doluk iş olsa keşke. Gün boyunca bulantı yaptı . Ama çok fena. Öyle kendi bulatımız gibi degil, kendi bulatımız bısıler yiyince bastırılıyor en azından. Bunun imkânı yok. Kahvaltı yapiyorum suan acayip bulanıyor.
Bulantı hapı aldım bakalım.

ben içemiyorum tahlilleri tekraralayacak kesin yerlerde hepsi. bakalım ne yapacağız.

Galiba bir müddet demirle
Bulantı ilacını kullanmaya devam edeceğim.

İlk verdiği hic bulandırmuyordu, ya da bulantı hapından dolayı anlamıyordum

Galiba bir müddet demirle
Bulantı ilacını kullanmaya devam edeceğim.

İlk verdiği hic bulandırmuyordu, ya da bulantı hapından dolayı anlamıyordum
Benim hep bulandırıyor dediğin gibi haptan olabilir. Bende bulantı hapıyla alayım mı diye yazdım bakalaım ne diyecek yoksa zaten içemiyorum.

Aslında yavaş yavaş başlamış olmak gerekiyor ki sonda zorlanmadan yürünebilsin. Ben şimdi günde 15 dk ile başladım sonlara doğru yarım saate çıkıyor. Doğumlarımda etkisi oluyor bana kalırsa.

Benim hep bulandırıyor dediğin gibi haptan olabilir. Bende bulantı hapıyla alayım mı diye yazdım bakalaım ne diyecek yoksa zaten içemiyorum.
Keşke geceden alsaydım bulantı hapını.
Kahvaltı yapamadım doğru düzgün. Midem çok fena suan
İle yararsa öyle kullanıcam. Yaramazsa yandık...

Aşağıdaki takip bence olası boy ve kilosunu demek istiyo aynı olmak zorunda değil oyuzden

Günaydın kızlar nasılsınız? Migros sanal markette 300 tl üzerine 40 tl indirimim var. Premium care bulamadım sanal markette. 3 no aktif bebek alsam mı karar veremedim ya 2 pk 84 lü aktif bebek 326 tl 40 tl de indirim var tanesi 1.7 tlye geliyor erken mi almak için bilemedim.

Ay masallah ne güzeller benim hiç örgu olayını kafam almaz güle güle giysin bebis ,

Bu arada kizlar ben " ferro sanol " kullanıyorum günde iki yazmış dr ama ben gece yatmadan hemen önce içip uyuyorum şükür bir sıkıntı çekmedim isterseniz bi de onu deneyin

Haklısın sorarlar ilerde, oğulların daha kıymetliymiş desin istemem ben de gerçi kız olunca her şeye daha çok özeniyor gibiyiz, oğlanların kızı kayırıyorsun deme ihtimalleri daha yüksek
Benim de eşim diyor kız diye ayrı seviyorsun ayrı ihtimam gosteriyorsun diye.Halbuki digerini de sevmiştim kendisi hatırlamıyor.

O yaklaşık bir değer canım takılma. Benim de aynı çıkmıyor. Geçen hamilelikte son aylarda yürüdüm. Kanamam lekelenmem yoktu. Ama yürürken aşırı bel ağrısı karın ağrısı çektim. Fakat yurumezsem şekerim yükselecek bebekte şeker tehlikesi yaratacak diye kormustum. O korku ağrılarını unutturdu yürüdüm. Ama şimdi yürümem riskli diye oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…