- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.461
O 5 doluk iş olsa keşke. Gün boyunca bulantı yaptı . Ama çok fena. Öyle kendi bulatımız gibi degil, kendi bulatımız bısıler yiyince bastırılıyor en azından. Bunun imkânı yok. Kahvaltı yapiyorum suan acayip bulanıyor.benimde öyle 5 dk kusmadan sur ilaç fayda etsin diyor sonra ilaç sana ne yaparsa yapsın demek istedi bence
ben içemiyorum tahlilleri tekraralayacak kesin yerlerde hepsi. bakalım ne yapacağız.O 5 doluk iş olsa keşke. Gün boyunca bulantı yaptı . Ama çok fena. Öyle kendi bulatımız gibi degil, kendi bulatımız bısıler yiyince bastırılıyor en azından. Bunun imkânı yok. Kahvaltı yapiyorum suan acayip bulanıyor.
Bulantı hapı aldım bakalım.
Benim demir de düşük çıktı .ben içemiyorum tahlilleri tekraralayacak kesin yerlerde hepsi. bakalım ne yapacağız.
Benim hep bulandırıyor dediğin gibi haptan olabilir. Bende bulantı hapıyla alayım mı diye yazdım bakalaım ne diyecek yoksa zaten içemiyorum.Galiba bir müddet demirle
Bulantı ilacını kullanmaya devam edeceğim.
İlk verdiği hic bulandırmuyordu, ya da bulantı hapından dolayı anlamıyordum
Aslında yavaş yavaş başlamış olmak gerekiyor ki sonda zorlanmadan yürünebilsin. Ben şimdi günde 15 dk ile başladım sonlara doğru yarım saate çıkıyor. Doğumlarımda etkisi oluyor bana kalırsa.Bu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum.son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba
Bir de mesajlarin altindaki bebek takip kısmı. Haftası kilosu vs var ya. Benim bebe hiç orayla uyumlu değil. Hep kilosu orda yazandan aşağıda herkesin mi öyle?
Keşke geceden alsaydım bulantı hapını.Benim hep bulandırıyor dediğin gibi haptan olabilir. Bende bulantı hapıyla alayım mı diye yazdım bakalaım ne diyecek yoksa zaten içemiyorum.
Aşağıdaki takip bence olası boy ve kilosunu demek istiyo aynı olmak zorunda değil oyuzdenBu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum.son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba
Bir de mesajlarin altindaki bebek takip kısmı. Haftası kilosu vs var ya. Benim bebe hiç orayla uyumlu değil. Hep kilosu orda yazandan aşağıda herkesin mi öyle?
“Feramat” var ben bunu kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum hiçbir yan etkisini görmedim acaba bunuda mı denesen ?Bi kaç lokma bisi yemiştim onu da kustum
Genelde aç karına içilmiyor mu?“Feramat” var ben bunu kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum hiçbir yan etkisini görmedim acaba bunuda mı denesen ?
canım ben gece yatarken içiyorum ferro sanol verdi dr sorun olmuyorGenelde aç karına içilmiyor mu?
Sağlık ocaginin verdiği mi o ? Ben de o da var .kullanmadım daha hapıcanım ben gece yatarken içiyorum ferro sanol verdi dr sorun olmuyor
Bana perinatalog yazdı kendim aldım sağlık ocağım ilgisizSağlık ocaginin verdiği mi o ? Ben de o da var .kullanmadım daha hapı
Onu da deneyelim bariBana perinatalog yazdı kendim aldım sağlık ocağım ilgisiz
Ay masallah ne güzeller benim hiç örgu olayını kafam almaz güle güle giysin bebis ,Eki Görüntüle 3036626 Eki Görüntüle 3036627 Eki Görüntüle 3036628 Eki Görüntüle 3036629 Eki Görüntüle 3036630
BBunları yaptım, kotlu olan eşimin pantolunundan, eşime eldiven örmüştüm, ilk patiğini ördüm kardeşime hediye ördüm derken bu bebek haberi aldıktan sonra ördüklerim.
Kokusuna bakmadim açıpKokusunu sevmedim bunun. Ama zaten ıslak mendili yıkayıp kullanacağım
Benim de eşim diyor kız diye ayrı seviyorsun ayrı ihtimam gosteriyorsun diye.Haklısın sorarlar ilerde, oğulların daha kıymetliymiş desin istemem ben degerçi kız olunca her şeye daha çok özeniyor gibiyiz, oğlanların kızı kayırıyorsun deme ihtimalleri daha yüksek
O yaklaşık bir değer canım takılma. Benim de aynı çıkmıyor. Geçen hamilelikte son aylarda yürüdüm. Kanamam lekelenmem yoktu. Ama yürürken aşırı bel ağrısı karın ağrısı çektim. Fakat yurumezsem şekerim yükselecek bebekte şeker tehlikesi yaratacak diye kormustum.Bu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum.son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?