- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.481
Çok ucuza geliyor. Bence alınabilir skt sorun yoksa rafta dursada aynı evde dursadaGünaydın kızlar nasılsınız? Migros sanal markette 300 tl üzerine 40 tl indirimim var. Premium care bulamadım sanal markette. 3 no aktif bebek alsam mı karar veremedim ya 2 pk 84 lü aktif bebek 326 tl 40 tl de indirim var tanesi 1.7 tlye geliyor erken mi almak için bilemedim.
Yat bol bol. Ye iç yat, dinlen, Bol sıvı al.Çok teşekkür ederim kuzum.
Yıkılmadım ama ayakta da değilim, garip bir şeymiş, anlamadım
Yürümeyi hiç bırakmadım ben risk de olmayinca. Belki onun da etkisi vardır. Şimdi gün içinde zaten çalışıyorum. Gece de uyumadan önce en az 20 dk orta tempoda yürüyorumBu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum.son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba
Bir de mesajlarin altindaki bebek takip kısmı. Haftası kilosu vs var ya. Benim bebe hiç orayla uyumlu değil. Hep kilosu orda yazandan aşağıda herkesin mi öyle?
Biraz alışmakla ilgili bence.Bu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum.son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba
Bir de mesajlarin altindaki bebek takip kısmı. Haftası kilosu vs var ya. Benim bebe hiç orayla uyumlu değil. Hep kilosu orda yazandan aşağıda herkesin mi öyle?
Benim de aynı durumda. Arada kimildar, canı isterse. Kızım da öyleydi benimArkadaşlar benim bebeğin hareketleri hic eskisi gibi kuvvetli ve çok değil sizde de oyle mi
Hem sayısı çok çok azaldı hem de vuruş kuvveti azaldı .. var mi benim gibi olan ??
Bana da doktorum gyno ferro sanol yazdı 1,5 aydır kullanıyorum.Sağlık ocaginin verdiği mi o ? Ben de o da var .kullanmadım daha hapı
Ay aman iyi bari önceden haftası ufak olmasına rağmen kimil kımıl hic durmazdi ve karnımı kaldırır dışarıdan belli olurdu neredeyse ama şimdi o kadar az hareket ediyor ki ve hareket edince de neredeyse elimi koymadan hissedemeyecegim kadar kuvvetsiz , dr ilk korkuttu beni suyu az ondan kuvvetsiz ve az hareketli diye ama gecenki dr da suyu yeterli demişti o yüzden ondan olduğunu sanmıyorum bakalım bi doğsun da hayırlısı ile belki uslu olacak onun işaretidirBenim de aynı durumda. Arada kimildar, canı isterse. Kızım da öyleydi benimama bir doğdu off ki ne off
Anne karnındaki kimildama durumu ile gerçek hayatın aynı olmadığını tecrübeyle gördümAy aman iyi bari önceden haftası ufak olmasına rağmen kimil kımıl hic durmazdi ve karnımı kaldırır dışarıdan belli olurdu neredeyse ama şimdi o kadar az hareket ediyor ki ve hareket edince de neredeyse elimi koymadan hissedemeyecegim kadar kuvvetsiz , dr ilk korkuttu beni suyu az ondan kuvvetsiz ve az hareketli diye ama gecenki dr da suyu yeterli demişti o yüzden ondan olduğunu sanmıyorum bakalım bi doğsun da hayırlısı ile belki uslu olacak onun işaretidir
Burada kizlar uyutmuyor falan yazıyor şaşırıyorum
Ben 26. Haftada gideceğim yükleme için endokrinoloji dr u en uygun o zaman demişti insülin direncim var ya özellikle sormuştum.Kızlar bir şey soracağım. Şeker yüklemesi için 24 ve 28. Haftalar arası uygun diye tanıdık bir Dr dan dün bilgi aldım. Kendi Dr um 24 te yapalım demişti. Öyle olunca ben de 26. Haftaya erteledim. Bilmem iyi mi oldusizden 24.haftadan sonra yaptıran oldu mu
İkinci sorum rutin kan ve idrar için sağlık ocağina giden oldu mu? Kan değeri, enfeksiyon, kolesterol vs bakılması için? Yapılıyor mu o testler sağlık ocağinda
İns ciktigi gibi de düşer diyelimKızlar şimdi bitti işim. Bebiş de herşey normal 33 cm 750gr civarında. Kötü haber şekerim çıktıaçlık 93 tokluk 190. Bu ay diyet ve spor yapıyordum halbuki. Sadece 1 kilo almıştım. Şimdi endokrinolojiye gidicem ordan da diyetisyene
Ya dogrudurAnne karnındaki kimildama durumu ile gerçek hayatın aynı olmadığını tecrübeyle gördüm
Şimdiden 3 no yu da almayayım dedim genel alışveriş yapıp kullandımÇok ucuza geliyor. Bence alınabilir skt sorun yoksa rafta dursada aynı evde dursada
Ya dogrudurbenim sormak istediğim hani öncesinde çok hareketli kuvvetli olup suan daha kuvvetsiz çok nadir hareket etmesiydi , benim gibi olan var mı onu merak ettim Dr a gitmem gerekir mi diye . Hep böyle olsa alışık olurum da sonradan durulması ilk gebeligim olunca normal mi bilemedim , burada kizlar uyutmuyor falan diuor benimki giderek daha az daha kuvvetsiz vuruyor
İnşallah yaİns ciktigi gibi de düşer diyelim
Bana dr şeker yüklemesi için 26.haftada gel dedi. Sağlık ocağı rutin testleri yapıyor benim gebelik yeniyken yapıldı. 18. Haftada yapacaklardı ama öncesinde hastanede yaptırdığım için gerek kalmadı 28. Haftada çağırdı tüm tahliller için. Gidip aile hekimine rica edersen o da yaptırır.Kızlar bir şey soracağım. Şeker yüklemesi için 24 ve 28. Haftalar arası uygun diye tanıdık bir Dr dan dün bilgi aldım. Kendi Dr um 24 te yapalım demişti. Öyle olunca ben de 26. Haftaya erteledim. Bilmem iyi mi oldusizden 24.haftadan sonra yaptıran oldu mu
İkinci sorum rutin kan ve idrar için sağlık ocağina giden oldu mu? Kan değeri, enfeksiyon, kolesterol vs bakılması için? Yapılıyor mu o testler sağlık ocağinda
Bu 3. Farklı denemeBana da doktorum gyno ferro sanol yazdı 1,5 aydır kullanıyorum.
Hiç yan etkisi olmadı, sen ne kullanıyosun?
Belki ilaç değişikliği yapılsa sıkıntı kalmaz,çok zor bulantı istifra bi an önce biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?