Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun canım ☹

Stres yapma 3 aycık bi zamanimiz kaldi sen guzel diyetini yapip bebisini beslersin her türlü, birde bu ikinci bebelerimiz niye boyle oluyo ya ,plansiz diye kök sokturyolar sankim

Ayyy iyi bari benim tetenozda açıkçası bir şey olmamisti şu son bir haftadır böyle diyebilirim,
Belki de uyku düzeni olmuştur bilmiyorum 26. Haftada şeker yüklemeye gidince bi daha baktircam inşallah suyu iyidir de sadece yapısal sakindir der
Sağlıkla bi doğsalar zaten hepimiz bu korkuları stresleri totolarina vura vura hesabını sorcaz

Çok geçmiş olsun canım ☹

Stres yapma 3 aycık bi zamanimiz kaldi sen guzel diyetini yapip bebisini beslersin her türlü, birde bu ikinci bebelerimiz niye boyle oluyo ya ,plansiz diye kök sokturyolar sankim
Sağol canım benimm
Kız bir de benim planlıydı ama dediğin gibi bunda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. İkiler zorluyo galiba inşallah sağlıkla gelirler de. Yarın bakalım ne dicek diyetisyen

Canım gözün aydın hayirli olsun oğlusun çok aktif olamadim bende şeker testi falan onunla ugrasdim sonucunu göstermeye gttim bugünde falan ancak yazabildim rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sağlıkla gelsin

Aminn canim Allah razı olsun nasıl geldi sonuçlar herşey yolundadır inşallah

Aminn canim Allah razı olsun nasıl geldi sonuçlar herşey yolundadır inşallah
Çok şükür bir sorun yok canım sonuçlar güzel dedi doktor darısı sana inşallah tüm testlerin güzel geçsin belli oldumu ikili sonucunu falan aldın mı.

Arkadaşlar benim bebeğin hareketleri hic eskisi gibi kuvvetli ve çok değil sizde de oyle mi
Hem sayısı çok çok azaldı hem de vuruş kuvveti azaldı .. var mi benim gibi olan ??
Uygulama geçenlerde yazdı, ben şu an çabuklaşma/atak günlerini yaşıyormuşum. Gerçekten çok hareketli maşallah
Sen benden 2 hafta öndesin, mantıken sen de atak dönemini geçirdin, şimdi bebek sakin dönemde.
2 hafta sonra benimki de yavaşlayabilir.
Zaten her uygulamada, videoda hep aynı olmaz diyor.

Arkadaşlar benim bebeğin hareketleri hic eskisi gibi kuvvetli ve çok değil sizde de oyle mi
Hem sayısı çok çok azaldı hem de vuruş kuvveti azaldı .. var mi benim gibi olan ??
Benim ki bazı gün çok hareketli oluyor bazı gün hiç hareket yok. Sırtını dönüyor diye düşünüyorum.

Her çocuğun yapısı farklı sonuçta. Sakin olması iyi. Sen bol bol suyunu içmeyi ihmal etme

Benim de eşim diyor kız diye ayrı seviyorsun ayrı ihtimam gosteriyorsun diye.Halbuki digerini de sevmiştim kendisi hatırlamıyor.
Ben aynısını eşime diyorum kızın olacak diye bir havalara girdin diyorum
Geçen oyun halısı geldi, benim oğlan heyecan yaptı bu ne bu ne diye (onlara almamıştık )
Eşim hemen sakın dokunmayın defne oynamadan hiç biriniz oynayamazsınız diyor
Dedim tamam da oğluşlarımı da sana ezdirmem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…