- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.501
Çok geçmiş olsun canım ☹Kızlar şimdi bitti işim. Bebiş de herşey normal 33 cm 750gr civarında. Kötü haber şekerim çıktıaçlık 93 tokluk 190. Bu ay diyet ve spor yapıyordum halbuki. Sadece 1 kilo almıştım. Şimdi endokrinolojiye gidicem ordan da diyetisyene
Ayyy iyi bari benim tetenozda açıkçası bir şey olmamisti şu son bir haftadır böyle diyebilirim,Bazen hareketleri çok az ve kuvvetsiz oluyor bazen kıpır kıpır bende telaşlanıyorum ama hepimizde olan bir şey aslında. Benim de 8 sene geçti gebeliğimin üstünden unutmuşum valla. Ama tetanoz aşısı etkiledi net bunu diyebilirim iki dozda da 2 gün durgundu. Konumuna keyfine göre değişiyor sanırım. Ama uykumdan uyandıracak kadar kuvvetli gelmiyor bana belki kilodan bilmiyorum çoğu hareketi dışarıdan belli olmuyor bile. Yürüyorsam veya arabadaysam tık yok çok gezenti olacak bu da
Bebek o tarafa toplanıyormus bana da ablam söyledi canım hafif ovalamak bebeği rahatlatır toplandığı yerden duzelirmis ondan iyi geliyorKızlar karnının bi tarafı taş gibi olmustu biraz ovaladım geçti oluyor mu sizdedr
Sağol canım benimmÇok geçmiş olsun canım ☹
Stres yapma 3 aycık bi zamanimiz kaldi sen guzel diyetini yapip bebisini beslersin her türlü, birde bu ikinci bebelerimiz niye boyle oluyo ya ,plansiz diye kök sokturyolar sankim
Canım gözün aydın hayirli olsun oğlusunKızlar iyi geceler beni tanıyan arkadaşlar vardı cinsiyet belli olunca yazarım demiştimbir oğlum vardı bir tane daha oluyor nasibimde böylesi hayirliymis sağlıkla alalım kucağımıza inşallah yoncambenim SevimliKedii
Aminn canim Allah razı olsun nasıl geldi sonuçlar herşey yolundadır inşallahCanım gözün aydın hayirli olsun oğlusunçok aktif olamadim bende şeker testi falan onunla ugrasdim sonucunu göstermeye gttim bugünde falan ancak yazabildim rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sağlıkla gelsin
Çok şükür bir sorun yok canım sonuçlar güzel dedi doktorAminn canim Allah razı olsun nasıl geldi sonuçlar herşey yolundadır inşallah
Evet canim dun gonderdiler iyiyim şükür yatiyorum bol bolCanım nasıl oldun eve gönderdiler mi iyi misiniz?
Uygulama geçenlerde yazdı, ben şu an çabuklaşma/atak günlerini yaşıyormuşum. Gerçekten çok hareketli maşallahArkadaşlar benim bebeğin hareketleri hic eskisi gibi kuvvetli ve çok değil sizde de oyle mi
Hem sayısı çok çok azaldı hem de vuruş kuvveti azaldı .. var mi benim gibi olan ??
Aynen sanki ittiriyo bendede oluyoKızlar karnının bi tarafı taş gibi olmustu biraz ovaladım geçti oluyor mu sizdedr
Benim ki bazı gün çok hareketli oluyor bazı gün hiç hareket yok. Sırtını dönüyor diye düşünüyorum.Arkadaşlar benim bebeğin hareketleri hic eskisi gibi kuvvetli ve çok değil sizde de oyle mi
Hem sayısı çok çok azaldı hem de vuruş kuvveti azaldı .. var mi benim gibi olan ??
Her çocuğun yapısı farklı sonuçta.Ay aman iyi bari önceden haftası ufak olmasına rağmen kimil kımıl hic durmazdi ve karnımı kaldırır dışarıdan belli olurdu neredeyse ama şimdi o kadar az hareket ediyor ki ve hareket edince de neredeyse elimi koymadan hissedemeyecegim kadar kuvvetsiz , dr ilk korkuttu beni suyu az ondan kuvvetsiz ve az hareketli diye ama gecenki dr da suyu yeterli demişti o yüzden ondan olduğunu sanmıyorum bakalım bi doğsun da hayırlısı ile belki uslu olacak onun işaretidir
Burada kizlar uyutmuyor falan yazıyor şaşırıyorum
Ben aynısını eşime diyorum kızın olacak diye bir havalara girdin diyorumBenim de eşim diyor kız diye ayrı seviyorsun ayrı ihtimam gosteriyorsun diye.Halbuki digerini de sevmiştim kendisi hatırlamıyor.
Yok canım , her kahvaltı sonrası alıyorum . Tahlillerde de makul değer çıkıyor …Genelde aç karına içilmiyor mu?
Gece 3 te aldım bunuYok canım , her kahvaltı sonrası alıyorum . Tahlillerde de makul değer çıkıyor …
Zaten mide bulandırma olayını yaşatıyorsa tok için diyor doktorlar .
ilaçla ilgisi olmayabilir mi bulantının?Bu 3. Farklı deneme
İlaç canim eminim . 3 gündür onları deniyorum.ilaçla ilgisi olmayabilir mi bulantının?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?