Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu haftasonu veya haftaya özele gideyim diyorum 2-3 haftada bir muayene olmak istiyorum böbrekleri kontrol edilsin diye ayda bir devlete ayda bir de özele gitmiş olurum en son doğuma karar vericem bakalım özel de özel gibi değil eski dandik bir hastane sadece biraz nazını çekiyorlar devlette de azarlama tersleme varsa sıkıntı bakalım doğuma yakın benden önce doğuranlardan fikir alıp karar vericem.

Kızçemin çorapları geldi 11 çiftini 25 tlye almıştım kargo da ücretsizdi 1 tanesi lekeli ama sorun değil yıkayınca çıkar tulumun altına giydireceğim için çokta dert değil. Evde de 2 çift var yeter de artar bile ama boy boy aldım tabi. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• 8CD2A481-B27A-4C2B-8645-DDD3C669D6AB.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 79
İlaç canim eminim . 3 gündür onları deniyorum.
Belki farkli markalar ard arda deneyince olabilir bılemıyorum
bak o yüzden de olabilir.Vücudun belli bi süre alışması gerekiyor belki de.
Mesela insülin direnci için glifor yazmıştı zamanında endokrin doktorum,içemedim yarım almaya başladım belli bi süre geçince 1 taneye çevirdik ve sıkıntı yaşamadım.

su için deveci armudu önermişler başka topiclerde bi araştır onu da

Çok şükür bir sorun yok canım sonuçlar güzel dedi doktor darısı sana inşallah tüm testlerin güzel geçsin belli oldumu ikili sonucunu falan aldın mı.
Aldım canım çok şükür temiz bir sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesini ilk gebelikte istememiştim ama bu gebelikte kararsızım yaptırabilirim canim ailede çoğu kişide şeker hastalığı belirdi 4 sene içinde bende de olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum

Planlimi massallah o zaman bizimki surpriz oldu kizim 3 yaşamadan düşünmüyordum kismet boyleymis

Planlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben ya bazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum

tutmuyo benim ki kız oldu cinsiyet planlamadım zaten ama yumurtanın çatladığı gün olmuştu hamilelik

Normal akintiya donecekmis gibi anladim , bi git bakalim sebebini ögrenirsen mutlaka yaz insallah onemli bisey degildir

Normal akintiya donecekmis gibi anladim , bi git bakalim sebebini ögrenirsen mutlaka yaz insallah onemli bisey degildir
Yazarım canım inşallah dediğin gibi olur tekrar gelmez umarım miktarı düne göre azdı dünden beri gelmemişti sabah yine gelmiş işte 2 damla kahvaltı yapmak için ayaklandım falan o ara oldu heralde o da senin tek günde kesilmişti dimi insan endişe ediyor dr acil bi durum olsa acile git falan derdi heralde diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorum bakalım

Benim planlıyor ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce oldu. Cinsiyet kız bilmiyorum nedir durum

İyi canım maşallah çok sevindim sen bilirsin tabiki canım, benimde annemde var şeker korkdum açıkçası haberim olmaz bendede vardır da bir zarari olur bebege diye aklımdan gitsin diye yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı kişide seker olmasa bile gebelik şekeri olabiliyormuş o ona bakmıyormus genelde.insallah hicbirimizde çıkmaz güzel güzel stressiz geçer gebeliklerimiz.suydu bak bana verilen burda daha önce tecrübe eden arkadaşlarda dedi bu iyi olanmis.eskiden farklıymış galiba verdikleri onlar zor geçiyormuş falan.bu bildiğin elmalı gazoz hiç zorlanmadim bulantı baş dönmesi vs hicbisey yapmadı yani.

Eklentiler

• IMG_20220329_090901.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 80

Yürüdükçe açılırsın merak etme. O ağrıları hareketsizlik de yapıyor.

Ben bir ara çok hareketsizdim masabaşı çalıştığım için. Sonra hergün çocuğu okula yürüyerek bırakmaya başladım. Biraz mecburi oldu ama iyi oldu. Baya da bayır yolum.
İlk hafta belim baldırlarım ağrıdı dinlenerek yürüdüm. Nefesim yetmiyordu. Devam ettikçe hafifledim. Daha rahatım. Yine de uzun süre ayakta kalmamak lazım tabi..

Seninki keyfi olacağı için yavaş yavaş mesafeyi arttırırsın. İlk seferde bilmem kaç km yürünecek diye bir şey yok..

Kahverengiyse bir şey olmaz sanırım. Bende direk kırmızı oluyor akıntı. Bakıyorum bir daha gelecek mi diye gelmezse onda bile gitmiyorum. Ardında 2-3gun kahverengi akinti devam ediyor. Doktorum böyle durumda pregesteron u 3 e çıkar. Sürekli yat dedi. Onu uyguluyorum.

Evet benim ayni gun kesilmişti ertesi gune yaşamadım, suanda normal akinti halinde geçiyor.
Doktorum gel diyo ama gitmedim haftaya gideceğim iyiyim yani şükür

Sende endişe etme yarin gorcen nasilsa acil bi durum olsaydi dedigin gibi olurdu belli olur yarina.

Aniden olunca korkuyor insan bilinen bir sebebi yoktu sen korkma canım miyomdan kaynaklı ya progestanı sordum sancı yokken içmiyoruz dedi yarın gittiğime de sorucam bi bakalım ne dicek o

Bizimki plansiz erkek oldu planlasaydik ne olurdu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…