- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.521
Bende bu haftasonu veya haftaya özele gideyim diyorum 2-3 haftada bir muayene olmak istiyorum böbrekleri kontrol edilsin diye ayda bir devlete ayda bir de özele gitmiş olurum en son doğuma karar vericem bakalım özel de özel gibi değil eski dandik bir hastane sadece biraz nazını çekiyorlar devlette de azarlama tersleme varsa sıkıntı bakalım doğuma yakın benden önce doğuranlardan fikir alıp karar vericem.Ayyy iyi bari benim tetenozda açıkçası bir şey olmamisti şu son bir haftadır böyle diyebilirim,
Belki de uyku düzeni olmuştur bilmiyorum 26. Haftada şeker yüklemeye gidince bi daha baktircam inşallah suyu iyidir de sadece yapısal sakindir der
Sağlıkla bi doğsalar zaten hepimiz bu korkuları stresleri totolarina vura vura hesabını sorcaz
Zaten yıkayıp kullanılıyor . Yani ben öyle kullanıyorumKokusuna bakmadim açıpKoku olmaması lazım değil mi off off
bak o yüzden de olabilir.Vücudun belli bi süre alışması gerekiyor belki de.İlaç canim eminim . 3 gündür onları deniyorum.
Belki farkli markalar ard arda deneyince olabilir bılemıyorum
Canım ben de Gyno Ferro sanol kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Dene bakalım.Gece 3 te aldım bunu
Sağlık ocagınınkını de deneyeceğim artık
Ay aman iyi bari önceden haftası ufak olmasına rağmen kimil kımıl hic durmazdi ve karnımı kaldırır dışarıdan belli olurdu neredeyse ama şimdi o kadar az hareket ediyor ki ve hareket edince de neredeyse elimi koymadan hissedemeyecegim kadar kuvvetsiz , dr ilk korkuttu beni suyu az ondan kuvvetsiz ve az hareketli diye ama gecenki dr da suyu yeterli demişti o yüzden ondan olduğunu sanmıyorum bakalım bi doğsun da hayırlısı ile belki uslu olacak onun işaretidir
Burada kizlar uyutmuyor falan yazıyor şaşırıyorum
Bugün 2 damla kahve sarı gelmiş yine bikaç defa yine çıktım lavaboya şimdi yok yarın dr gitcem bebek hareketli bugün dr da yine mesaj attım iyice dinlen dedi yarın başkasına gidecektim idari izin raporu için bakalım o ne diyecekZ zeynokoloji ne durumdasın leke devam ediyormu?
Aldım canım çok şükür temiz bir sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesini ilk gebelikte istememiştim ama bu gebelikte kararsızım yaptırabilirim canim ailede çoğu kişide şeker hastalığı belirdi 4 sene içinde bende de olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorumÇok şükür bir sorun yok canım sonuçlar güzel dedi doktordarısı sana inşallah tüm testlerin güzel geçsin belli oldumu ikili sonucunu falan aldın mı.
Planlimi massallah o zamanSağol canım benimm
Kız bir de benim planlıydıama dediğin gibi bunda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. İkiler zorluyo galiba inşallah sağlıkla gelirler de. Yarın bakalım ne dicek diyetisyen
tutmuyo benim ki kız oldu cinsiyet planlamadım zaten ama yumurtanın çatladığı gün olmuştu hamilelikPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Normal akintiya donecekmis gibi anladim , bi git bakalim sebebini ögrenirsen mutlaka yaz insallah onemli bisey degildirBugün 2 damla kahve sarı gelmiş yine bikaç defa yine çıktım lavaboya şimdi yok yarın dr gitcem bebek hareketli bugün dr da yine mesaj attım iyice dinlen dedi yarın başkasına gidecektim idari izin raporu için bakalım o ne diyecek
Yazarım canım inşallah dediğin gibi olur tekrar gelmez umarım miktarı düne göre azdı dünden beri gelmemişti sabah yine gelmiş işte 2 damla kahvaltı yapmak için ayaklandım falan o ara oldu heralde o da senin tek günde kesilmişti dimi insan endişe ediyor dr acil bi durum olsa acile git falan derdi heralde diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorum bakalımNormal akintiya donecekmis gibi anladim , bi git bakalim sebebini ögrenirsen mutlaka yaz insallah onemli bisey degildir
Benim planlıyor ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce oldu. Cinsiyet kız bilmiyorum nedir durumPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
İyi canım maşallah çok sevindimAldım canım çok şükür temiz bir sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesini ilk gebelikte istememiştim ama bu gebelikte kararsızım yaptırabilirim canim ailede çoğu kişide şeker hastalığı belirdi 4 sene içinde bende de olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum
Bu yürüyüş konusu nasıl olacak cidden. Soguk dedim cıkmadım. Simdi havalar güzelleşiyor. Cıkmak istiyorum. Zaten Demir ilacı da kullandigimdan hareketsizlikle birleşti müthiş bir kabızlık yaşıyorum. Yürümem lazım ama bel kuyruk sokumu agrısı yapıyor. Evde dahi ayakta çok duramıyorum.son aylar yürünmeli diyenler nasıl yapmıslar acaba
Bir de mesajlarin altindaki bebek takip kısmı. Haftası kilosu vs var ya. Benim bebe hiç orayla uyumlu değil. Hep kilosu orda yazandan aşağıda herkesin mi öyle?
Kahverengiyse bir şey olmaz sanırım. Bende direk kırmızı oluyor akıntı. Bakıyorum bir daha gelecek mi diye gelmezse onda bile gitmiyorum. Ardında 2-3gun kahverengi akinti devam ediyor. Doktorum böyle durumda pregesteron u 3 e çıkar. Sürekli yat dedi. Onu uyguluyorum.Yazarım canım inşallah dediğin gibi olur tekrar gelmez umarım miktarı düne göre azdı dünden beri gelmemişti sabah yine gelmiş işte 2 damla kahvaltı yapmak için ayaklandım falan o ara oldu heralde o da senin tek günde kesilmişti dimi insan endişe ediyor dr acil bi durum olsa acile git falan derdi heralde diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorum bakalım
Evet benim ayni gun kesilmişti ertesi gune yaşamadım, suanda normal akinti halinde geçiyor.Yazarım canım inşallah dediğin gibi olur tekrar gelmez umarım miktarı düne göre azdı dünden beri gelmemişti sabah yine gelmiş işte 2 damla kahvaltı yapmak için ayaklandım falan o ara oldu heralde o da senin tek günde kesilmişti dimi insan endişe ediyor dr acil bi durum olsa acile git falan derdi heralde diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorum bakalım
Aniden olunca korkuyor insan bilinen bir sebebi yoktu sen korkma canım miyomdan kaynaklı ya progestanı sordum sancı yokken içmiyoruz dedi yarın gittiğime de sorucam bi bakalım ne dicek oKahverengiyse bir şey olmaz sanırım. Bende direk kırmızı oluyor akıntı. Bakıyorum bir daha gelecek mi diye gelmezse onda bile gitmiyorum. Ardında 2-3gun kahverengi akinti devam ediyor. Doktorum böyle durumda pregesteron u 3 e çıkar. Sürekli yat dedi. Onu uyguluyorum.
Bizimki plansiz erkek oldu planlasaydik ne olurdu bilemiyorumPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?