- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.541
Ben de bugün çok az da olsa korktum biraz devam olunca bitmiştir inşallah devamı gelmez bakalım yarın belli olcak sebebiEvet benim ayni gun kesilmişti ertesi gune yaşamadım, suanda normal akinti halinde geçiyor.
Doktorum gel diyo ama gitmedim haftaya gideceğim iyiyim yani şükür
Sende endişe etme yarin gorcen nasilsa acil bi durum olsaydi dedigin gibi olurdu belli olur yarina.
Canim gece uyuyakalmisim dönemedim yazdiginaYok tabi 2. Saatte daha düşmesi normalhiç bir sıkıntı yok
Beni gyno ferro öldürdü resmen uyumadan içiyorum yoksa duramıyorum bulantıdan ki ben hamileyken bulantısı olan biri değilim yaniİlaç canim eminim . 3 gündür onları deniyorum.
Belki farkli markalar ard arda deneyince olabilir bılemıyorum
Yumurtlama günü müydü peki biliyor musunuz öncesi veya sonrası mıydıBizimki plansiz erkek oldu planlasaydik ne olurdu bilemiyorum
İnan hatirlamiyorum canımYumurtlama günü müydü peki biliyor musunuz öncesi veya sonrası mıydı
Bugun biraz burun kırıklığı başladı bende de buhar filan yapınca biraz açıldı koku geldi akşam tekrar tıkandı hiç anlamadım ne olduğunu. Şükür hafif atlatmışsın sende coraspirin başından beri kullanıyorum hiç parol almadım daha.Bnde grip olduğumu sanıyordum. Sadece vucüt kırgınlığı vardı. Biraz kulaklarım ağrır gibiydi. Başka belirti yok idi. Test verdim kovit olduğumu öğrendim. Şükür ki başka bir sıkıntı yaşamadım. Coraspirin ve çok gerekmedikçe kullanmamak şartı ile parol aldım. Tat ve koku kaybı olmadı.
Bende de öyle koku yok buhar yapınca açılıyor hafiften koku geliyor sonra yine tıkanıyor burnum koku filan kalmıyor kendimi izole ettim uzak duruyorum teste gitmedimgulumsebebek ben hamile değilken korona geçirmiştim, koku tat gitmişti. Geçenlerde çok hasta oldum asla koku almıyordum hatta otomatik olarak yoktu, test verdim negatiftim ama bence pozitif olmuş olabilirim bilemiyorum.
Tedt negatifte çıkabilir yani bunun için söylemek istedim
Valla ben planlı olmadı amaaa yumurtalama gününde olmuştu erkek oldu cinsiyeti , bende ozman duymuştum, 2-3 önce olunca kız olur diyePlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Ben yumurtlama günümü testle takip ediyordum. Tam o gün oldu ve kızım olacak. Dediğiniz gibi okumuştum ben de ama tutmadı bende.Planlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Ben eşimle bebeleri hep kaza ile oldu bebek istemediğim için yıldızlı günler asla yapmayız o yüzden kızım oluyor diye düşünüyorum 4 samimi arkadaşsız örnegin 2 si planlı yaptı erkek ben ve diger arkadasım istemiyorduk kaza ile oldu ikimizin de kızı oldu bunu bu kıs yapacaktım planımız o yöndeydi eger kendimde cesaret bulup 3 yaparsam planlı yapacagım birde öyle deneyim diyorumPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Atak hmm bak bunu bilmiyordum canim .Uygulama geçenlerde yazdı, ben şu an çabuklaşma/atak günlerini yaşıyormuşum. Gerçekten çok hareketli maşallah
Sen benden 2 hafta öndesin, mantıken sen de atak dönemini geçirdin, şimdi bebek sakin dönemde.
2 hafta sonra benimki de yavaşlayabilir.
Zaten her uygulamada, videoda hep aynı olmaz diyor.
Benim bir haftadır çok sakin ya çok kuvvetsiz inşallah yine suyuyla ilgili sorun yoktur da sadece huyu sakindirBenim ki bazı gün çok hareketli oluyor bazı gün hiç hareket yok. Sırtını dönüyor diye düşünüyorum.
Aynen içiyorum doktor kesinlikle içilen suyla amniyosentez in alakası yok diyor ama bence varHer çocuğun yapısı farklı sonuçta.Sakin olması iyi. Sen bol bol suyunu içmeyi ihmal etme
Ben hala özel hastane secicem de altin bozdurup gidip paket alcamBende bu haftasonu veya haftaya özele gideyim diyorum 2-3 haftada bir muayene olmak istiyorum böbrekleri kontrol edilsin diye ayda bir devlete ayda bir de özele gitmiş olurum en son doğuma karar vericem bakalım özel de özel gibi değil eski dandik bir hastane sadece biraz nazını çekiyorlar devlette de azarlama tersleme varsa sıkıntı bakalım doğuma yakın benden önce doğuranlardan fikir alıp karar vericem.
Ayyy bayıldım güle güle giysin ebebek den sanırım bu kadar olacaklar dimiKızçemin çorapları geldi11 çiftini 25 tlye almıştım kargo da ücretsizdi 1 tanesi lekeli ama sorun değil yıkayınca çıkar tulumun altına giydireceğim için çokta dert değil. Evde de 2 çift var yeter de artar bile ama boy boy aldım tabi. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Deveci armudu sanki bir yerde duymuştum ben bi havuc suyu içiyorum ama onu da deneyebilirim seker yüklemesi öncesi insulinim artacak diye de korkuyorum ama armudu da çok severim eve bilerek meyve aldırmıyorum esime , yemekle hiç aram yok elime geçse bi kova meyve yerim bu yüzden evde yoksu için deveci armudu önermişler başka topiclerde bi araştır onu da
Güle güle kullanmak nasip etsin Allah, Ah evladım daha bi çorabı yok ben de başlasam mı almaya yaBebek arabasi ve cantamizda geldi
Güle güle kullansın annesi bebişBebek arabasi ve cantamizda geldi
Evet insanlara sordukça tutmayan çok kişi olduğunu da öğrenmiş oldum . Nasipte ne varsa o gerçekteyseBen yumurtlama günümü testle takip ediyordum. Tam o gün oldu ve kızım olacak. Dediğiniz gibi okumuştum ben de ama tutmadı bende.
Hemen favorilere ekledim ama keşke alınanların karşısında ürünlerin isimleri markaları ve giyiminde detayları olaydıÖyle böyle çocuğa alacak bir şey kalmadı kızlarArtık bebeğe kıyafet almayı bıraktım kendime alıyorum çünkü hiçbişeyin içine giremiyorum Akşam Lcw den kendime bişeyler aldım bir de bebişe banyo havlusu ekledim. Başka bir eksik kalmamış oldu yanılmıyorsam. Doğuma yakın beşik alacağım içine de boyutuna göre nevresim diktireceğim bu kadar.
Bebek için hazır olanlar:
Biberon
Emzik
Termos
Sabun ve şampuan
Küvet kova maşrapa seti
Küvet filesi ve yıkama süngeri
Havlu
Tırnak makası
Tarak
Temassız ateş ölçer
Burun aspiratörü
Pişik kremi
Bebe yağı
Bez
Deterjan ve yumuşatıcı
Müslin, pamuk, peluş battaniyeler
Tüm giyim eşyaları
Bebek arabası ve puseti
Oyun halısı
Benim için hazır olanlar:
2 tane gecelik
Terlik
Hamile kilodu
Hamile giysileri
Bu kadar
Kendime depend bez alacağım, lansinoh krem alacağım, göğüs ucu pedi alacağım, bebek için ıslak mendil ve mama alacağım. Penye emzirme sütyenlerini hiç sevmedim kullanmadım ama bakacağım duruma göre belki biraz dolgulu veya yarım atlet şeklinde birşey alırım.
Unuttuğum birşey var mı acaba
Peki diğer 2 arkadaşınız testle mi takip yapmıştı gün aşırı mı denemişler yoksa sadece yumurtlama gününü müBen eşimle bebeleri hep kaza ile oldu bebek istemediğim için yıldızlı günler asla yapmayız o yüzden kızım oluyor diye düşünüyorum 4 samimi arkadaşsız örnegin 2 si planlı yaptı erkek ben ve diger arkadasım istemiyorduk kaza ile oldu ikimizin de kızı oldu bunu bu kıs yapacaktım planımız o yöndeydi eger kendimde cesaret bulup 3 yaparsam planlı yapacagım birde öyle deneyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?