Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bugün çok az da olsa korktum biraz devam olunca bitmiştir inşallah devamı gelmez bakalım yarın belli olcak sebebi

Bugun biraz burun kırıklığı başladı bende de buhar filan yapınca biraz açıldı koku geldi akşam tekrar tıkandı hiç anlamadım ne olduğunu. Şükür hafif atlatmışsın sende coraspirin başından beri kullanıyorum hiç parol almadım daha.

Bende de öyle koku yok buhar yapınca açılıyor hafiften koku geliyor sonra yine tıkanıyor burnum koku filan kalmıyor kendimi izole ettim uzak duruyorum teste gitmedim

Valla ben planlı olmadı amaaa yumurtalama gününde olmuştu erkek oldu cinsiyeti , bende ozman duymuştum, 2-3 önce olunca kız olur diye

Ben yumurtlama günümü testle takip ediyordum. Tam o gün oldu ve kızım olacak. Dediğiniz gibi okumuştum ben de ama tutmadı bende.

Öyle böyle çocuğa alacak bir şey kalmadı kızlar Artık bebeğe kıyafet almayı bıraktım kendime alıyorum çünkü hiçbişeyin içine giremiyorum Akşam Lcw den kendime bişeyler aldım bir de bebişe banyo havlusu ekledim. Başka bir eksik kalmamış oldu yanılmıyorsam. Doğuma yakın beşik alacağım içine de boyutuna göre nevresim diktireceğim bu kadar.

Bebek için hazır olanlar:
Biberon
Emzik
Termos
Sabun ve şampuan
Küvet kova maşrapa seti
Küvet filesi ve yıkama süngeri
Havlu
Tırnak makası
Tarak
Temassız ateş ölçer
Burun aspiratörü
Pişik kremi
Bebe yağı
Bez
Deterjan ve yumuşatıcı
Müslin, pamuk, peluş battaniyeler
Tüm giyim eşyaları
Bebek arabası ve puseti
Oyun halısı

Benim için hazır olanlar:
2 tane gecelik
Terlik
Hamile kilodu
Hamile giysileri
Bu kadar

Kendime depend bez alacağım, lansinoh krem alacağım, göğüs ucu pedi alacağım, bebek için ıslak mendil ve mama alacağım. Penye emzirme sütyenlerini hiç sevmedim kullanmadım ama bakacağım duruma göre belki biraz dolgulu veya yarım atlet şeklinde birşey alırım.
Unuttuğum birşey var mı acaba

Ben eşimle bebeleri hep kaza ile oldu bebek istemediğim için yıldızlı günler asla yapmayız o yüzden kızım oluyor diye düşünüyorum 4 samimi arkadaşsız örnegin 2 si planlı yaptı erkek ben ve diger arkadasım istemiyorduk kaza ile oldu ikimizin de kızı oldu bunu bu kıs yapacaktım planımız o yöndeydi eger kendimde cesaret bulup 3 yaparsam planlı yapacagım birde öyle deneyim diyorum

Atak hmm bak bunu bilmiyordum canim .
Benim ki bazı gün çok hareketli oluyor bazı gün hiç hareket yok. Sırtını dönüyor diye düşünüyorum.
Benim bir haftadır çok sakin ya çok kuvvetsiz inşallah yine suyuyla ilgili sorun yoktur da sadece huyu sakindir
Her çocuğun yapısı farklı sonuçta. Sakin olması iyi. Sen bol bol suyunu içmeyi ihmal etme
Aynen içiyorum doktor kesinlikle içilen suyla amniyosentez in alakası yok diyor ama bence var
Ben hala özel hastane secicem de altin bozdurup gidip paket alcam sadece doğum da neredeyse aynı fiyat diye gidip paket alayım en azından son aylar sık sık muayene olur diye düşündüm 8 muayene orada biter ama hala hastaneye karar veremedim bi Ton para verip rezil olmak istemiyorum her hastanenin kötü yorumları var
Ayyy bayıldım güle güle giysin ebebek den sanırım bu kadar olacaklar dimi
su için deveci armudu önermişler başka topiclerde bi araştır onu da
Deveci armudu sanki bir yerde duymuştum ben bi havuc suyu içiyorum ama onu da deneyebilirim seker yüklemesi öncesi insulinim artacak diye de korkuyorum ama armudu da çok severim eve bilerek meyve aldırmıyorum esime , yemekle hiç aram yok elime geçse bi kova meyve yerim bu yüzden evde yok
Bebek arabasi ve cantamizda geldi
Güle güle kullanmak nasip etsin Allah, Ah evladım daha bi çorabı yok ben de başlasam mı almaya ya

Hemen favorilere ekledim ama keşke alınanların karşısında ürünlerin isimleri markaları ve giyiminde detayları olaydı

Peki diğer 2 arkadaşınız testle mi takip yapmıştı gün aşırı mı denemişler yoksa sadece yumurtlama gününü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…