Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim yumurtlama günü oldu ve kız

Takma kafana canım. İnşaallah Allah yardım eder.
Rabbim kolaylık verir.
Kim ne düşünürse düşünsün. Zaten onlar hep düşünür hep söyler ne yaparsan yap

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim için

Nisan annelerine bakinayim dedimde birkac kisi dogum yapmis ve gunlerinden 10-15 gun önce falan dogruuyorlar ortalama olarak

1 temmuz itibariyle bekleyebilirim bebemi bendee
Ben seninle aynıyım bende normal bekleyeceğim bence temmuz girince doğacaklar bayramı beklemezler bunlar bu harekete temmuz beklese şükür zaten

Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?

Maşallah olayı bitimişsin termos niye lazım oluyor ek gıda dönemi için mi canım?

Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?
Ben rahat kalıp normal pijama takımı alıyorum önden düğmeli. Fotoğraf için sadece süslü birsey giyerim herhalde.

Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz? --
400-500 veremem geceliğe valla anneler günü indirimlerinde bi bakıcam yoksa lcw den falan uygun bişiler alırım

Etrafta o kadar çok tüylü, dantelli pijama takımı gördüm ki sanırsın Hürremiz de şehzade doğuracagiz bana hafif dantelli spor şık bı model hediye geldi de Allah tan kurtuldum o işten markası da bilinen bir şey değil

Ben de 26. Haftada gideceğim.
Ve evet sağlık ocağına yaptırıyorum ı tahlilleri

Aynen canım o yarın gidicemde sanada sorıyım belkide sormuşsundjr, hafta sonu doğumda extra doktor için ücret veriyomuuyuz acaba, ben hfta sonu düşünüyorumda
valla canım hiç böyle bi soru gelmedi aklıma:))bir de normal istediğim için gün falan da yok ben de
yarın bi sor bakalım ben de merak ettim

valla canım hiç böyle bi soru gelmedi aklıma:))bir de normal istediğim için gün falan da yok ben de
yarın bi sor bakalım ben de merak ettim
Aynen yarın gidicem doktora gidip sorucam, aslında seninde normal yaaa belki hfta sonuna denk gelicek doktor çağırdı diye extre bi ücret olcakmı diye. Belki aynı zamanda doğururuz. Geliriz odalara ziyarete
Ben yarın odalarada bakıcam

Aynen öylee bende arıyorum bakalım gönlüme göre bulurum inşallah

Ya ayda 1 kontrol çok az geliyor artık deliriyorum gitmek için doktora ama bi yandan da aşırı pahalı gitsem ne olacak diyorumm... ama bebişi görmek için gün sayıyorum.Daha uygun başka doktora mı gitsem acaba bile düşündüm, eşim engel oldu delirme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…