- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.561
Benim yumurtlama günü oldu ve kızPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Yani yöntem tutmamış sizde ve konuştuğum çoğu kişide tesadüften ibaret demekkiBenim yumurtlama günü oldu ve kız
Evet tesadüf bence canımYani yöntem tutmamış sizde ve konuştuğum çoğu kişide tesadüften ibaret demekki
Takma kafana canım. İnşaallah Allah yardım eder.Dün çıktık gezdik ailecek herkes karnıma bakıyor kadına bak 3.yü yapmış ne cesaret diyorlardır
Muhtemelen erkek doğurmak için 3.yü yapıp havamı aldığım düşünülecek ama napalım sağlık olsunBen hamile olduğuma dahi inanamıyorum ya yazın ortasında doğum yapmak dikişler ağlayan bir bebe hepsi gözümde o kadar büyüyor ki
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim içinKusura bakma anca girebildimşimdi süreç söyle işliyor ürünleri alıyorsun. Ürünler ordan gönderildiğinde sana bir mail geliyor; gümrük ücretini ödemeyi kabul ediyor musun diye. Evet diyip tc numaranı veriyosun bu kadar. Türkiyeye vardığında ürünler murat bey mail atıyo gümrük ücretini o zaman ödüyorsun ve hemen kargoya veriliyor. Ama şöyle eğer aldığın şeyler parça parça gelirse gümrük ücreti de gelen parçaya göre oluyor
Evet canım bi aksilik olmazsa inşallah.ipek__23 canım bişi sorcammm sen avrasyadamı doğum yapıcan
Ben seninle aynıyım bende normal bekleyeceğim bence temmuz girince doğacaklar bayramı beklemezler bunlarNisan annelerine bakinayim dedimde birkac kisi dogum yapmis ve gunlerinden 10-15 gun önce falan dogruuyorlar ortalama olarak
1 temmuz itibariyle bekleyebilirim bebemi bendee
Maşallah olayı bitimişsin termos niye lazım oluyor ek gıda dönemi için mi canım?Öyle böyle çocuğa alacak bir şey kalmadı kızlarArtık bebeğe kıyafet almayı bıraktım kendime alıyorum çünkü hiçbişeyin içine giremiyorum Akşam Lcw den kendime bişeyler aldım bir de bebişe banyo havlusu ekledim. Başka bir eksik kalmamış oldu yanılmıyorsam. Doğuma yakın beşik alacağım içine de boyutuna göre nevresim diktireceğim bu kadar.
Bebek için hazır olanlar:
Biberon
Emzik
Termos
Sabun ve şampuan
Küvet kova maşrapa seti
Küvet filesi ve yıkama süngeri
Havlu
Tırnak makası
Tarak
Temassız ateş ölçer
Burun aspiratörü
Pişik kremi
Bebe yağı
Bez
Deterjan ve yumuşatıcı
Müslin, pamuk, peluş battaniyeler
Tüm giyim eşyaları
Bebek arabası ve puseti
Oyun halısı
Benim için hazır olanlar:
2 tane gecelik
Terlik
Hamile kilodu
Hamile giysileri
Bu kadar
Kendime depend bez alacağım, lansinoh krem alacağım, göğüs ucu pedi alacağım, bebek için ıslak mendil ve mama alacağım. Penye emzirme sütyenlerini hiç sevmedim kullanmadım ama bakacağım duruma göre belki biraz dolgulu veya yarım atlet şeklinde birşey alırım.
Unuttuğum birşey var mı acaba
Ben rahat kalıp normal pijama takımı alıyorum önden düğmeli. Fotoğraf için sadece süslü birsey giyerim herhalde.Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?
400-500 veremem geceliğe valla anneler günü indirimlerinde bi bakıcam yoksa lcw den falan uygun bişiler alırımKızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?--
Aynı şekilde düşünüyorum400-500 veremem geceliğe valla anneler günü indirimlerinde bi bakıcam yoksa lcw den falan uygun bişiler alırım
Etrafta o kadar çok tüylü, dantelli pijama takımı gördüm ki sanırsın Hürremiz de şehzade doğuracagizKızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?
Ben de onu kullanıyorum gyno ferro sanol. Sağlık ocağının verdiği değil, multivitamin şeklinde. Ben de yatarken alıyorum sıkıntı olmuyorSağlık ocaginin verdiği mi o ? Ben de o da var .kullanmadım daha hapı
Aynen canım o yarın gidicemde sanada sorıyım belkide sormuşsundjr, hafta sonu doğumda extra doktor için ücret veriyomuuyuz acaba, ben hfta sonu düşünüyorumdaEvet canım bi aksilik olmazsa inşallah.
senin de doktorun çiğdem yurtsever di dimi?
Ben de 26. Haftada gideceğim.Kızlar bir şey soracağım. Şeker yüklemesi için 24 ve 28. Haftalar arası uygun diye tanıdık bir Dr dan dün bilgi aldım. Kendi Dr um 24 te yapalım demişti. Öyle olunca ben de 26. Haftaya erteledim. Bilmem iyi mi oldusizden 24.haftadan sonra yaptıran oldu mu
İkinci sorum rutin kan ve idrar için sağlık ocağina giden oldu mu? Kan değeri, enfeksiyon, kolesterol vs bakılması için? Yapılıyor mu o testler sağlık ocağinda
valla canım hiç böyle bi soru gelmedi aklıma:))bir de normal istediğim için gün falan da yok ben deAynen canım o yarın gidicemde sanada sorıyım belkide sormuşsundjr, hafta sonu doğumda extra doktor için ücret veriyomuuyuz acaba, ben hfta sonu düşünüyorumda
Aynen yarın gidicem doktora gidip sorucam, aslında seninde normal yaaa belki hfta sonuna denk gelicek doktor çağırdı diye extre bi ücret olcakmı diye. Belki aynı zamanda doğururuz. Geliriz odalara ziyaretevalla canım hiç böyle bi soru gelmedi aklıma:))bir de normal istediğim için gün falan da yok ben de
yarın bi sor bakalım ben de merak ettim
Aynen öyleeEtrafta o kadar çok tüylü, dantelli pijama takımı gördüm ki sanırsın Hürremiz de şehzade doğuracagizbana hafif dantelli spor şık bı model hediye geldi de Allah tan kurtuldum o işten markası da bilinen bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?