Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Muhasebeye soracaksın değil mi ?
olabilir valla zaten aramızda bi kaç gün var denk gelme olasılığımız yüksek bence
odalara bakmayı ben de düşünmüştüm hatta sana sormuştum instagramda var deyince ordan baktım sadece..
canlı canlı bi bak bakalım nasılmış,benim randevum da cumartesi:)

Vip odalarda varyaaa oyuzden normal standart olanlara bakıcam bidaha
Aynen muhasebeye sorucam doktora sormam

Vip odalarda varyaaa oyuzden normal standart olanlara bakıcam bidaha
Aynen muhasebeye sorucam doktora sormam
aynen canım o hataya düşme aman diyim:)))

oda konusunda hiç bilgim yok,patronum tavsiye etmişti burayı eşi doğum yapmış memnun kalmışlar hem doktordan,hem hastaneden ,oda falan da çok iyi diyodu,büyük ihtimalle vip dir o zaman:))

Patronsa o viptir kesinnn, bize standart odasa olsa olurrrr kalcağım 1 gün hediyelik süslemede yapmıcam gerek yok

Ben seninle aynıyım bende normal bekleyeceğim bence temmuz girince doğacaklar bayramı beklemezler bunlar bu harekete temmuz beklese şükür zaten
Aynen bende oyle diyorum bide kizimi kucagima aliyorum istemesemde oda erken dogmasina sebepmis mesela

Tabii kaza olsa ben de delirirdim heralde en güzeli oldu bak beraber büyüyecekler. İnşallah 3 e cesaret etmem çok korkuyorum
Bende birden büyütürüm diyorum sonrasinda rahat edecegiz insallah tabi 3. Olmazsa ben bu sefer hap kullancam eşimde koruncak ne gerekiyorsa önlem alcaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…