- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.581
Muhasebeye soracaksın değil mi ?Aynen yarın gidicem doktora gidip sorucam, aslında seninde normal yaaa belki hfta sonuna denk gelicek doktor çağırdı diye extre bi ücret olcakmı diye. Belki aynı zamanda doğururuz. Geliriz odalara ziyarete
Ben yarın odalarada bakıcam
Vip odalarda varyaaa oyuzden normal standart olanlara bakıcam bidahaMuhasebeye soracaksın değil mi ?
olabilir valla zaten aramızda bi kaç gün var denk gelme olasılığımız yüksek bence
odalara bakmayı ben de düşünmüştüm hatta sana sormuştum instagramda var deyince ordan baktım sadece..
canlı canlı bi bak bakalım nasılmış,benim randevum da cumartesi:)
Yıllardır değdirmemeye çalışıyorum. Gebelikte mantar bağışıklığın düştüğü an kendini gösteriyor. Ama çok zor gerçekten.Bende de oluyor sabun veya şampuan değdirmeyin kesinlikle
aynen canım o hataya düşme aman diyim:)))Vip odalarda varyaaa oyuzden normal standart olanlara bakıcam bidaha
Aynen muhasebeye sorucam doktora sormam
TabiiPlanlimi massallah o zamanbizimki surpriz oldu kizim 3 yaşamadan düşünmüyordum kismet boyleymis
Link var mı canim ?Ben rahat kalıp normal pijama takımı alıyorum önden düğmeli. Fotoğraf için sadece süslü birsey giyerim herhalde.
Patronsa o viptir kesinnn, bize standart odasa olsa olurrrr kalcağım 1 günaynen canım o hataya düşme aman diyim:)))
oda konusunda hiç bilgim yok,patronum tavsiye etmişti burayı eşi doğum yapmış memnun kalmışlar hem doktordan,hem hastaneden ,oda falan da çok iyi diyodu,büyük ihtimalle vip dir o zaman:))
Aynen bende oyle diyorum bide kizimi kucagima aliyorum istemesemde oda erken dogmasina sebepmis meselaBen seninle aynıyım bende normal bekleyeceğim bence temmuz girince doğacaklar bayramı beklemezler bunlarbu harekete temmuz beklese şükür zaten
Bende birden büyütürüm diyorum sonrasinda rahat edecegiz insallah tabi 3. Olmazsa ben bu sefer hap kullancam eşimde koruncak ne gerekiyorsa önlem alcaz vallaTabiikaza olsa ben de delirirdim heralde en güzeli oldu bak beraber büyüyecekler. İnşallah 3 e cesaret etmem çok korkuyorum
aynen öyle, ekstra para harcamaya hiiiç gerek yokPatronsa o viptir kesinnn, bize standart odasa olsa olurrrr kalcağım 1 günhediyelik süslemede yapmıcam gerek yok
Töbeeeeeyine kustum.
Foto atar mısın.
Bunun hapı benim canıma okudu bugün.Eki Görüntüle 3037232 bu canım bnm ilaç. Gerçi ben çok içmiyorum.
Hangisi o canıma okudu dediğin hap olan? Resmini atabilirmisin.Bunun hapı benim canıma okudu bugün.
Bugün bikaç lokma bisi yedim
Hadi ya bende bunun hapini mi alsam diyordumSevimliKedii bunun hapı
Bn hiç bir hapı içemediğim için bunu vermişti, tadı hoşuma gitti ama üşendiğimden yine içmiyorum.Bunun hapı benim canıma okudu bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?