Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugün bikaç lokma bisi yedim
Onları da kustum . Ağır mi geldi acaba
Noldu
Hiç-bir şey anlamadım bu işten
Bak aç karna icersen bulanti disinda felaket elden ayaktan cikariyor , tok icincede hafif bulanti oluyo iyice tok olup icseydin bi kac lokmayla yine agir gelmis vucuduna anladigim kadar

Bak aç karna icersen bulanti disinda felaket elden ayaktan cikariyor , tok icincede hafif bulanti oluyo iyice tok olup icseydin bi kac lokmayla yine agir gelmis vucuduna anladigim kadar
3 te gece yatarken aldım aslında.
Kalktım biraz kahvaltı yaptım kustum
Tost yiyeyim dedim 3-4 lokma yedim kustum
Yarım elme yedim kustum.
Yediklerim bu kadar
Sabahtan beri koltukta yatıyorum ama uyandığımda karnım acıkıyor ve midem bulanıyor işte.

Akşam olsa da yatsam diye bekliyorum.
Yatarken de 2 tane bulantı ilacı alıcam

Allahallah yani bu kadar etkilemiş cok enteresan bi komplikasyon gelişmiş anlam veremedim canim bir daha icme onu ozmn geçmiş olsun

Aniden olunca korkuyor insan bilinen bir sebebi yoktu sen korkma canım miyomdan kaynaklı ya progestanı sordum sancı yokken içmiyoruz dedi yarın gittiğime de sorucam bi bakalım ne dicek o
Kahverengi olunca kendini daha önce yorma kaynakli olabilir. Ama işte lekelenme olunca pregesteron içmek iyi olur gibi sanki bilmiyorum ki sen sor bakalım doktoruna

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 24+1 bebekler..700 Gr olmuşlar. Aralarında 10 Gr var..rahim ağzı uzunluğundan korkuyordum 39 mm çıktı çok şükür..fakat bu kasık ağrıları nolcak bilmiyorum.fitil başlattı kasılmalar ve rahim ağzını koruması için

Ben de onu kullanıyorum gyno ferro sanol. Sağlık ocağının verdiği değil, multivitamin şeklinde. Ben de yatarken alıyorum sıkıntı olmuyor
Evet bende ki de ondan başka vitaminlerden de var içinde demişti doktorum. Sağlık ocağından vermediler. Doktorum verdi.

Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?
+
Ben de alırım öneri.
Ben öyle işlemeli süslü şeyleri pek sevmiyorum, şöyle nefes alan mis gibi pamuklu pijama takımı bulan olursa üstüme link atsın lütfen

+
Ben de alırım öneri.
Ben öyle işlemeli süslü şeyleri pek sevmiyorum, şöyle nefes alan mis gibi pamuklu pijama takımı bulan olursa üstüme link atsın lütfen
Duchesse Elit 3200 Hamile Lohusa Yeni Sezon Sade Ve Şık 3 Lü Lohusa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu senin isteğine göre biraz süslü olabilir belki Ben bundan aldım. Daha oncekinde çok sade almıştım bu sefer biraz dantel bari olsun dedim. Zaten hava sıcak olacak trendyola bakın derim. Değişik modeller ve fiyatlar var. Z zeynokoloji yildizsavascisi

Aa çok da süslü değilmiş aslında ama öok fazla iç gösteriyormuş yorumlarında öyle diyor

Valla canım ben kahve hastasıyım. Türk kahvesi günde 4-5 içen bir insandım. Mecbur alıştım. Ama son aldığım markayı beğendim ben Abant kahveden aldım türk kahvesini. Güzel geldi bana. Filtre de kahve dünyası. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…