- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.621
Ama zaten birileri olunca sabahlikli giyilir ne bilim ben zaten atletle giyerim o kadar göstermiyor denedim. Ama inceAa çok da süslü değilmiş aslında ama öok fazla iç gösteriyormuş yorumlarında öyle diyor
Ben bir tek mehmet efendi bulabildim. Nerden aldın?Valla canım ben kahve hastasıyım. Türk kahvesi günde 4-5 içen bir insandım.Mecbur alıştım. Ama son aldığım markayı beğendim ben Abant kahveden aldım türk kahvesini. Güzel geldi bana. Filtre de kahve dünyası. Tavsiye ederim
Kumaşı nasıl peki?Ama zaten birileri olunca sabahlikli giyilir ne bilim ben zaten atletle giyerim o kadar göstermiyor denedim. Ama ince
Canım makinede yapmaya üşeniyorum tek kişi olunca french prese termos aldım. Kahveleri trendyoldan aldım.Ben bir tek mehmet efendi bulabildim. Nerden aldın?
Filtre kahveyi dışarıda içiyorum ancak, çünkü kahve makinamın demliği kırıldı
Ben bir tek mehmet efendi bulabildim. Nerden aldın?
Filtre kahveyi dışarıda içiyorum ancak, çünkü kahve makinamın demliği kırıldı
Doğru okudun. Zaten ilklerin arası 19 ay o zaman hep alıyordum kanguruda tasiyordum büyüğü hatta karnim büyüyünce sırtımda kanguruda tasidimKizz yanlis okumadim demi
Alma vallahi ben mecbur aliyomda sen niye aliyon bacim anlat ona yazik kardesine falan de
Canım kumaşı ince baya. Ama yaz sıcağında giyilecek için bana iyi geldi.Kumaşı nasıl peki?
Hiç kafanı buna takma… ben 7 haftadan beri vajinal progesteron kullanıyorum. Bir aparatla içime, taa derinlere krem sıkıyorum desem daha doğruKızlar merhaba bugün kontrole gittim 24+1 bebekler..700 Gr olmuşlar. Aralarında 10 Gr var..rahim ağzı uzunluğundan korkuyordum 39 mm çıktı çok şükür..fakat bu kasık ağrıları nolcak bilmiyorum.fitil başlattı kasılmalar ve rahim ağzını koruması için
S Sedose kızlar bende bundan aldım rahat olsun diye şık olanlardan da resim için falan belki alırım belki almam bilmiyorum+
Ben de alırım öneri.
Ben öyle işlemeli süslü şeyleri pek sevmiyorum, şöyle nefes alan mis gibi pamuklu pijama takımı bulan olursa üstüme link atsın lütfen
Teşekkür ederim canım bakayımAbant Kahvecisi Kafeinsiz Türk Kahvesi (500gr) - Fiyatı, Yorumları
Abant Kahvecisi Kafeinsiz Türk Kahvesi (500gr) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kahve Dünyası Kafeinsiz Decaf Filtre Kahve 250 gr Kağıt Filtre Çekim Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kuponlarla çok sayıda alınca nispeten uyguna geldi.
Sağlık ocağındakı degil baktim. O vegaferonBen de onu kullanıyorum gyno ferro sanol. Sağlık ocağının verdiği değil, multivitamin şeklinde. Ben de yatarken alıyorum sıkıntı olmuyor
Ay ben bununla aynı tip çizgili bakmıştımS Sedose kızlar bende bundan aldım rahat olsun diye şık olanlardan da resim için falan belki alırım belki almam bilmiyorumkumaşı falan çok güzel yumuşacık ve dökümlü duruyor kalıbı geniş bayağı.
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW DREAM Pembe Gömlek Yaka Desenli Kısa Kollu Viskon Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1GO88Z8-LT4www.lcwaikiki.com
Yok kız ne güleceğim yaAy ben bununla aynı tip çizgili bakmıştım
Bana gülersiniz diye atmadım
Havalar güzelleşiyorKızlar benim beslenmem çok berbat
İlk 4 ay çok sağlıklı beslenmeye çalıştım. Son 1 aydır Allah ne verdiyse yiyorum. Kızartma, fast food, abur cubur… Asıl şimdi dikkat etmem gerekiyor, öyle değil mi?
Nasıl eskiye döneceğim
Aklımda hep döner, hamburger var.
Benimde ayicikli var ilk çocuktanYok kız ne güleceğim yabenim aldığım daha komik pandali ama çok rahat bişey kesinlikle hem tam yazlık hem duruşu güzel üstte rahat rahat düğmeli olmasıda rahatlık.cok sık olanlari sadece resim için giyiyorlar genelde zaten
Evet ben de rahat olsun istiyorumYok kız ne güleceğim yabenim aldığım daha komik pandali ama çok rahat bişey kesinlikle hem tam yazlık hem duruşu güzel üstte rahat rahat düğmeli olmasıda rahatlık.cok sık olanlari sadece resim için giyiyorlar genelde zaten
Ben öğlen mercimek yemeği yaptım, şimdi eşimi börek almaya gönderdim.. Tamam bugün düzgün yedim derken, akşam olanlar oluyorHavalar güzelleşiyor
sebzeler meyveler güzelleşiyor
Biraz sık dişini alışırsın
Ben de bugün fast food yedim
Ama dün kereviz yedim mesela
İkisinide tatmış olcaksin ne güzelBenimde ayicikli var ilk çocuktanbir de kedili. O sebeple bu sefer biraz daha ciddi bir şey olsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?