Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bir tek mehmet efendi bulabildim. Nerden aldın?
Filtre kahveyi dışarıda içiyorum ancak, çünkü kahve makinamın demliği kırıldı

Ben bir tek mehmet efendi bulabildim. Nerden aldın?
Filtre kahveyi dışarıda içiyorum ancak, çünkü kahve makinamın demliği kırıldı

Kahve Dünyası Kafeinsiz Decaf Filtre Kahve 250 gr Kağıt Filtre Çekim Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kuponlarla çok sayıda alınca nispeten uyguna geldi.

Kizz yanlis okumadim demi
Alma vallahi ben mecbur aliyomda sen niye aliyon bacim anlat ona yazik kardesine falan de
Doğru okudun. Zaten ilklerin arası 19 ay o zaman hep alıyordum kanguruda tasiyordum büyüğü hatta karnim büyüyünce sırtımda kanguruda tasidim hasta oluyor bir yeri acıyor uykulu oluyor arabada uyanmıyor normalde anlatiyorum anlıyor ama illa oluyor.

Hiç kafanı buna takma… ben 7 haftadan beri vajinal progesteron kullanıyorum. Bir aparatla içime, taa derinlere krem sıkıyorum desem daha doğru Hatta anatomisini artık ezbere öğrendim yani
Benim de ultrasonda hep kasılmam çıkıyor 7. haftadan beri. Artık takmıyorum, buraya kadar sancıyla geldiysem, doğuma kadar da böyle gider artık

+
Ben de alırım öneri.
Ben öyle işlemeli süslü şeyleri pek sevmiyorum, şöyle nefes alan mis gibi pamuklu pijama takımı bulan olursa üstüme link atsın lütfen
S Sedose kızlar bende bundan aldım rahat olsun diye şık olanlardan da resim için falan belki alırım belki almam bilmiyorum kumaşı falan çok güzel yumuşacık ve dökümlü duruyor kalıbı geniş bayağı.

Ay ben bununla aynı tip çizgili bakmıştım
Bana gülersiniz diye atmadım

Kızlar benim beslenmem çok berbat
İlk 4 ay çok sağlıklı beslenmeye çalıştım. Son 1 aydır Allah ne verdiyse yiyorum. Kızartma, fast food, abur cubur… Asıl şimdi dikkat etmem gerekiyor, öyle değil mi?
Nasıl eskiye döneceğim
Aklımda hep döner, hamburger var.

Ay ben bununla aynı tip çizgili bakmıştım
Bana gülersiniz diye atmadım
Yok kız ne güleceğim ya benim aldığım daha komik pandali ama çok rahat bişey kesinlikle hem tam yazlık hem duruşu güzel üstte rahat rahat düğmeli olmasıda rahatlık.cok sık olanlari sadece resim için giyiyorlar genelde zaten

Havalar güzelleşiyor
sebzeler meyveler güzelleşiyor
Biraz sık dişini alışırsın
Ben de bugün fast food yedim
Ama dün kereviz yedim mesela

Benimde ayicikli var ilk çocuktan bir de kedili. O sebeple bu sefer biraz daha ciddi bir şey olsun dedim.

Evet ben de rahat olsun istiyorum
Eve gelince zaten giymem ben
şort, emzirme atleti bitti

Havalar güzelleşiyor
sebzeler meyveler güzelleşiyor
Biraz sık dişini alışırsın
Ben de bugün fast food yedim
Ama dün kereviz yedim mesela
Ben öğlen mercimek yemeği yaptım, şimdi eşimi börek almaya gönderdim.. Tamam bugün düzgün yedim derken, akşam olanlar oluyor

Benimde ayicikli var ilk çocuktan bir de kedili. O sebeple bu sefer biraz daha ciddi bir şey olsun dedim.
İkisinide tatmış olcaksin ne güzel belki bende alırım resim için falan senin aldığını gormusdum ama beyaz giyme fikri bana uzak geldi, doğumda kimbilir nasıl olcam pembeleri var onlardan bakarım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…