- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.041
AbboowwwwŞimdiden bir iki fikir zıtlaşması yaşadık ama bakalım nasıl alıncak bende merak ediyorum
Enorno kullandım ilk başta canim.Magnezyum ne kullanıyordun?
Magnorm günde 1 tane kullandım yetmedi. Doktora soyledım başka yazdı günde 2 ye çıkarttı. Sen de günde 2 taneye çıkarEnorno kullandım ilk başta canim.
Sonra yazdirdigimda eczane magnorm verdi muadili dedi
Eğer annen gelecekse sen söyle canim annem gelicek sen de o gidince gel hem bana yardımcı olursun de belki gelmezBenim bu takıntılı bebeği kaybetme korkum birazda bundan galiba bilinç altıma işledi bu kusurlu damgası tekrar kaybedersem netleşir diye içimi yedi belki bu his bilmiyorum.. samimiyetim yok canım ama yüzsüzdür gelir kalır 1 ay falan hiç aldırmaz pek konuşmuyorum diye sineye çekiyorum esim destek çünkü bana o yanımda Allah a şükür ne yapayım annesi sonuçta silemez ki ben küs olursam gidip gelemez esim arada kalır diye susuyorum genelde.. huyu cok farklıdır esim alışmış artık ona .. bakalım torun torun dedi ne alacak torununa, bak daha çöp almadı ama şimdiden gelecem doğuma bir ay kala kalacam doğum sonrası da 1 ay kalacam diyor toplam 2 ay yani.. ha yardım eder mi süpürge açmaz maksat gelmek olsun şimdilik ses etmiyorum ama bir ay önce gelmesini istemiyorum dicem insan der ki anası gelsin rahat edemez ama yok , bebek sağlıkla doğsun inşallah da doğunca da 2 hafta sonra falan müsaade isticem gitmesi için. Ben hiç diyemem böyle şeyleri ama inşallah o an yapabilirim
Zaten magnorm a yeni geçtim demekki enorno kadar etkili değil.onu içerken hiç böyle olmamıştı.Magnorm günde 1 tane kullandım yetmedi. Doktora soyledım başka yazdı günde 2 ye çıkarttı. Sen de günde 2 taneye çıkar
Doktora sorduğunda zaten aynı şeyi söyleyecek:)
En başta hepsine sevdiğiniz isimleri sayın dedim ki yanlışlıkla falan sevdikleri isimleri koymayınYalnız yanlış yoldalar inadına koymam
Ayy özür dilerim niye öyle erkek düşündüm kiBebim bebiş kiz canim
Hah o kesin zaten şuan tık yok çocuk doğsun özledim de özledim demeyi bilir ama eminim
Ben hep esim için susuyorum gostere göstere aileme laf etse veririm ağzının payını da oyle alttan alttan laf ediyor ki ben çıkış yapsam ne dedim ki der ben suçlu olurum . Tuhaf kadın vesselam esim de farkında ama anası işte.. asla kendine laf ettirmez ailem bi sey yaparsa da onlara laf eder inceden
Kız benin oğlanın kırmızı ayakkabıları tulumları bir sürü kırmızı şeyi vardı. Şimdi kıza da giydiricemBazıları seneye yazlık ellimde çektiğim, masa üstündekilerde 1buçuk yaş üstü almışlarçoraplar kırmızı ama ya
Bende aldım kırmızı tulumlardan eşim dalga geçiyo bune böyle yaa diyeKız benin oğlanın kırmızı ayakkabıları tulumları bir sürü kırmızı şeyi vardı. Şimdi kıza da giydiricem
Bılırsın insanlar bu tarz şeyleri keyifle alırlarBizimkiler de aşırı sahiplendiler. Ben de buna sinir oluyorum. Kayınvalidemi çok severim ama çocuğa methiyeler düzüyor. Sen bir şey alma, her şeyi ben halledeceğim falan diyor. Çok sinirleniyorum. Karışmasınlar istiyorum. Yani bu şekilde davrandıklarında sanki bebek onlarınmış da ben dış kapının mandalıymışım gibi hissediyorum. Yani biliyorum belki çok saçma gelebilir ama elimde değil.
En son karışmayın bana dedim. Biraz da kalplerini kırdım sanırım ama her şeye karışmalarına sinir oluyorum. Ben yardım istemeden yapılan yardıma karşıyım. Özel alanıma saldırılmış gibi hissediyorum.
Sen yap bi tane deseydinBenimkilerde o isimler olmamış ailede Mustafa yok keşke Mustafa olsaydı ismi desin ancak
Hiç sorma kendi orjinal isimler koydu bana gelince akıl veriyor.Sen yap bi tane deseydin
Iki durumda kötü haklısın. Kim ne alacaksa sorsun bencede. Mesela bebek arabasi alacak bütçesi 2000 ama ben 5000 lik alacaksam 2000 vereyim demesini bekliyorum. Annemler oda alacakken ben destek oldular ben biraz abartmıştim o zamandaBizimkiler de aşırı sahiplendiler. Ben de buna sinir oluyorum. Kayınvalidemi çok severim ama çocuğa methiyeler düzüyor. Sen bir şey alma, her şeyi ben halledeceğim falan diyor. Çok sinirleniyorum. Karışmasınlar istiyorum. Yani bu şekilde davrandıklarında sanki bebek onlarınmış da ben dış kapının mandalıymışım gibi hissediyorum. Yani biliyorum belki çok saçma gelebilir ama elimde değil.
En son karışmayın bana dedim. Biraz da kalplerini kırdım sanırım ama her şeye karışmalarına sinir oluyorum. Ben yardım istemeden yapılan yardıma karşıyım. Özel alanıma saldırılmış gibi hissediyorum.
Kizlar sizde de aşırı bir üşengeçlik var mi ya tüm gün yatıyorum bi mutfağı toplama işi mesela dünden kalan meyve tabağı çay bardağı demi onu bile bütün gün bekletip esimin gelmesine yakın makinaya koyuyorum eskiden çok atik tez canlı biriydim bana ne oluyor anlamıyorum sizde de var mı üşengeçlik
Seninkilerde abartmış. Benim annemde bir çok şey aldı ama hep bana sorarak yada bana parasını verdi sen beğendiğini al diye.Bizimkiler de aşırı sahiplendiler. Ben de buna sinir oluyorum. Kayınvalidemi çok severim ama çocuğa methiyeler düzüyor. Sen bir şey alma, her şeyi ben halledeceğim falan diyor. Çok sinirleniyorum. Karışmasınlar istiyorum. Yani bu şekilde davrandıklarında sanki bebek onlarınmış da ben dış kapının mandalıymışım gibi hissediyorum. Yani biliyorum belki çok saçma gelebilir ama elimde değil.
Benim Kayınvalıdem de parasını verirSeninkilerde abartmış. Benim annemde bir çok şey aldı ama hep bana sorarak yada bana parasını verdi sen beğendiğini al diye.
Benimkiler bebek odası alıcaklar mesela diyor ki ben şu şu modeli beğeniyorum ondan alırız. E sor bakayım ben onu istiyor muyum? Direk söyledim ben beğenmiyorum onları çok çirkin diye. Bozuldular ama ne yapayım hiç almasınlar o zaman
En güzeli valla keşke benim kv de öyle yapsaBenim Kayınvalıdem de parasını verir
Bir kere aldığını gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?