Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eğer annen gelecekse sen söyle canim annem gelicek sen de o gidince gel hem bana yardımcı olursun de belki gelmezya da esin söylesin annesine. kayinvalidem gelicek sen de sonra gel ayrı ayrı daha iyi olur uzun vadeye yayılır diye

Magnorm günde 1 tane kullandım yetmedi. Doktora soyledım başka yazdı günde 2 ye çıkarttı. Sen de günde 2 taneye çıkar
Doktora sorduğunda zaten aynı şeyi söyleyecek:)
Zaten magnorm a yeni geçtim demekki enorno kadar etkili değil.onu içerken hiç böyle olmamıştı.
Yarın kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek

Ayy özür dilerim niye öyle erkek düşündüm ki

Bizimkiler de aşırı sahiplendiler. Ben de buna sinir oluyorum. Kayınvalidemi çok severim ama çocuğa methiyeler düzüyor. Sen bir şey alma, her şeyi ben halledeceğim falan diyor. Çok sinirleniyorum. Karışmasınlar istiyorum. Yani bu şekilde davrandıklarında sanki bebek onlarınmış da ben dış kapının mandalıymışım gibi hissediyorum. Yani biliyorum belki çok saçma gelebilir ama elimde değil.

En son karışmayın bana dedim. Biraz da kalplerini kırdım sanırım ama her şeye karışmalarına sinir oluyorum. Ben yardım istemeden yapılan yardıma karşıyım. Özel alanıma saldırılmış gibi hissediyorum.

Bılırsın insanlar bu tarz şeyleri keyifle alırlar
Ama hata surdadır ki bir yandan düşünceli olmaya çalışıp diğer yandan bencillik olmamalıdır.
Senin de hevesin olduğunu bilmeliler ve bunun yerine para vermeleri daha makbul olur.
Çekinmeden açıkça söylemelisin bence .

Iki durumda kötü haklısın. Kim ne alacaksa sorsun bencede. Mesela bebek arabasi alacak bütçesi 2000 ama ben 5000 lik alacaksam 2000 vereyim demesini bekliyorum. Annemler oda alacakken ben destek oldular ben biraz abartmıştim o zamanda hali perde direk ben seçtim bu dedim herseyde görüntülü aradılar agiz mendili alırken bile. Ustüne bana bileklik bebege tam altin aldilar. Kv sağolsun babaannemi çok seviyorum yazılı önlük almıştı o zaman birde alt üst takim ama 3 6 aylik kislik ve bebek mayista doğdu giyemeyecek biliyordu yani

Öğleden akşama kadar dinlene dinlene sadece 3 cam silip, çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırıp yatıp şekerleme yaptım. Şimdi eşim arayınca lahmacun söyledim

Bugün yemek yapasım gelmedi valla. Oruç tutmayacağım ama yarın ramazana yakışır yaparım eşime

Seninkilerde abartmış. Benim annemde bir çok şey aldı ama hep bana sorarak yada bana parasını verdi sen beğendiğini al diye.
Benimkiler bebek odası alıcaklar mesela diyor ki ben şu şu modeli beğeniyorum ondan alırız. E sor bakayım ben onu istiyor muyum? Direk söyledim ben beğenmiyorum onları çok çirkin diye. Bozuldular ama ne yapayım hiç almasınlar o zaman

Benim Kayınvalıdem de parasını verir
Bir kere aldığını gormedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…