- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.081
Uyuşma bende de var sinirler sıkışıyor dr magnesyum uyuşmayı etkilemez dedi bana kramp için etkiliymişBacagima keamp girmiyor ama bazen uykudan uyaninca gerinirken falan bacak kasım kasılıyor hareket ettirince geciyor. Bir de ellerim uyurken uyuşmuş oluyor. Ben magnezyum kullanmıyorum çok ciddi sancı cekmediğim icin. Doktoruma da söylemedim gerek var mı ki kramp dediğiniz baya saplanip bir süre gecmeyen türden bişey mi?
Bu aylarda oruç tutulur mu canim? Bebekler artık kocaman . Biz yedikçe onlar besleniyor.Slm kızlar bugün şeker yüklemesi ysptırdım çok yüksek degil ama şeker çıktı oruç tutsam etki edermi siz oruç tutcak mısınız kararsıs kaldım
Bilmiyorum ki tutmasam suçlu hissetcem tutsam çocuga endişe karar vetemedimBu aylarda oruç tutulur mu canim? Bebekler artık kocaman . Biz yedikçe onlar besleniyor.
Sonra tutarsınBilmiyorum ki tutmasam suçlu hissetcem tutsam çocuga endişe karar vetemedim
Hahaha bu tür olaylardak ien sevdiğim taktikti.Sende attığı şeylere “ben bundan almıştım keşke bana sormadan almasaydın” de bir kaç kez. Belki vazgeçerYani ne demek istediğini anlar belki
Canım ben en çok eklem ve kemik ağrısı çekiyorum zaten, geceleri bileklerim dizlerim uyutmuyor.Kızlar ben iki gecedir diz ağrısından uyuyamıyorumNette çok kilo aldıysanız olabilir falan diyor da 3 kilo aldım. (62-65, boy 170).
Magnezyumu gece içiyordum öğlene çektim, ondan dolayı mı acaba diyorum. Sanırsınız ki romatizma hastasıyım.
Sizde de eklem ağrısı oluyor mu? Bir çaresi var mı?
BilmiyorumBuradaki doktorun da Ümit Korucuoglu olduğu söyleniyor.Hangi doktor bilmiyorum ya da gerçekten o mu ?
NolduBazen çıldırırsın
Benim öyle dolgunluk hissediyodum orda, geçen gittim kafası ordaydıııKızlar bebek vajina kısmına doğru baskı uyguluyor. Tekme gibi değil de değişik bir şey. Çok tuhaf hissettiriyor.böyle ayağa kalkmış gibi. Size de oluyor mu? Bebek olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Çünkü cidden çok tuhaf bir şey.
Her bakımdan yetersiz gördüğüm kişilere çocuk emanet etmiş gibi hissediyorum bazen
Gıdıklanıyor insan. Beni çok tuhaf hissettiriyor.Benim öyle dolgunluk hissediyodum orda, geçen gittim kafası ordaydıııbende ayakalrı sanmıştım
Benim kv almaz gerçi ama eğer öyle bir şey yaparsa bende bu taktiği kullanırım yine zorlarsa direk çirkin diye söylerim vallaHahaha bu tür olaylardak ien sevdiğim taktikti.
Tamamen iyi niyetiyle kv sürekli gidip kafasına göre alıyordu, bu sefer bende kendimi kötü hissedip giydirmek zorunda falan kalıyordum en sonunda, ondan aldım, ondan 3 tane var keşke bana sorsaydınız vs geçen gün markette oyuncak almış bana atıyor bundan almayın ben aldım diye
Evet bana bugün çok yaptıKızlar bebek vajina kısmına doğru baskı uyguluyor. Tekme gibi değil de değişik bir şey. Çok tuhaf hissettiriyor.böyle ayağa kalkmış gibi. Size de oluyor mu? Bebek olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Çünkü cidden çok ilginç bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?