Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uyuşma bende de var sinirler sıkışıyor dr magnesyum uyuşmayı etkilemez dedi bana kramp için etkiliymiş

Bilmiyorum ki tutmasam suçlu hissetcem tutsam çocuga endişe karar vetemedim
Sonra tutarsın
Sonuçta keyiften degil ya . Sakin deneme
Bebek kilo almaz sonra pişman olursun
Yeterli kiloya sahip olmayan bebekler küveze alınıyor bılgın olsun.
Şuan alınan kilolar onlar için çok önemli.

Hem şekerin de varmış
Şekeri olan nasıl oruç tutar ki orası da ayrı tabii

Sende attığı şeylere “ben bundan almıştım keşke bana sormadan almasaydın” de bir kaç kez. Belki vazgeçer Yani ne demek istediğini anlar belki
Hahaha bu tür olaylardak ien sevdiğim taktikti.
Tamamen iyi niyetiyle kv sürekli gidip kafasına göre alıyordu, bu sefer bende kendimi kötü hissedip giydirmek zorunda falan kalıyordum en sonunda, ondan aldım, ondan 3 tane var keşke bana sorsaydınız vs geçen gün markette oyuncak almış bana atıyor bundan almayın ben aldım diye

Canım ben en çok eklem ve kemik ağrısı çekiyorum zaten, geceleri bileklerim dizlerim uyutmuyor.
Sabah akşam aldığımdan beri iyiyim ara ara geliyor gidiyor huzursuz ayak sendromu gibi.
Sabah akşam dene faydasını göreceksin

Kızlar bebek vajina kısmına doğru baskı uyguluyor. Tekme gibi değil de değişik bir şey. Çok tuhaf hissettiriyor. böyle ayağa kalkmış gibi. Size de oluyor mu? Bebek olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Çünkü cidden çok ilginç bir şey.

Benim öyle dolgunluk hissediyodum orda, geçen gittim kafası ordaydııı bende ayakalrı sanmıştım

Benim kv almaz gerçi ama eğer öyle bir şey yaparsa bende bu taktiği kullanırım yine zorlarsa direk çirkin diye söylerim valla
Ben kimsenin çocuğuna karışmıyorum kimsede benim çocuğuma karışmasın

Evet bana bugün çok yaptı
Gıdıklama mı desem huylanma mı
Ama rahatsız edici yani ben ona karar verdim
İçim çekiliyor ay tekmeler ne tatlı oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…