- 7 Ağustos 2019
- 503
- 745
- 103
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.101
Bana da son 2 3 gündür oluyor ilk başta çok panikledim ayaklarıyla itiyor gibi hissettim nedenseKızlar bebek vajina kısmına doğru baskı uyguluyor. Tekme gibi değil de değişik bir şey. Çok tuhaf hissettiriyor.böyle ayağa kalkmış gibi. Size de oluyor mu? Bebek olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Çünkü cidden çok ilginç bir şey.
Evet evet aynen öyle. İnsanı rahatsız ediyorEvet bana bugün çok yaptı
Gıdıklama mı desem huylanma mı
Ama rahatsız edici yani ben ona karar verdim
İçim çekiliyor aytekmeler ne tatlı oysa ki
Ben de öyle sanıyordum amaBana da son 2 3 gündür oluyor ilk başta çok panikledim ayaklarıyla itiyor gibi hissettim nedense
Bugun yogun gecti havanin guzel olmasininda katkisi vardi tabi
Canım sakin öyle bir şey yapma şeker çıktıysa. 2 saatte bir beslenmez ve susuz kalırsın. Bu da şeker dengesizligini arttırır. Bütün gün bir şey yemeyip akşam yediğimde şekerim önce yükseliyor sonra da son sürat düşüyor. Hamilelikte yaşanan şeker dengesizligi kontrol altına alınmazsa bebekte de şeker hastalığı riski doğuruyor. Şeker çıktıysa zaten bir dahiliye ya da iç hastalıkları uzmanı ile gorusmen lazım. Onlarda senin oruç tutmanın uygun olmayacasagini söyleyeceklerdir.Slm kızlar bugün şeker yüklemesi ysptırdım çok yüksek degil ama şeker çıktı oruç tutsam etki edermi siz oruç tutcak mısınız kararsıs kaldım
Bende öyle hissettiğim 3 günün sonunda doktora gittiğimde doktor gösterdi bir ayağı tam rahim girişine doğru uzatmış orda sallıyor.Kızlar bebek vajina kısmına doğru baskı uyguluyor. Tekme gibi değil de değişik bir şey. Çok tuhaf hissettiriyor.böyle ayağa kalkmış gibi. Size de oluyor mu? Bebek olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Çünkü cidden çok ilginç bir şey.
Canım tam anlattigin şekilde benim kv de ilk çocukta aşırı sahiplendi. Hatta kendi çocuğumu anca 40 çıktıktan sonra yıkadım. Asla kötü niyetli değildi. Kizamadim. Ama ben de ilk defa anne olmuştum. Gece çocuk ağlayınca gelirdi. Bir yere gidileceği zaman benden önce çocuğu alırdı. Çocuk doğmadan dunyanin şeyini almış gelmiş. Kıyafetten battaniyeye kapı süsünden yastığa her şeyi almış. Kiramadim. Kullandım hepsini. Onlarda ilk torun heyecani. Zaman zaman ufak çıkışları eşim yaptı. Ben de yavaş yavaş fikirlerini benimsettim. Aradan 9 sene geçti. Yani o ilk hevesle yaptığından sonra bir daha öyle yapmadı. Her zaman ne istiyorsan kendin seç al der. Şimdi de öyle kartının numarası bende var zaten. Kendisi için de alışverişi benim yapmamı ister. Sen ne ihtiyacınız varsa kendin beğen al dedi. Konuyu şuraya bağlayacağım. Evet ilk torunda benimkiler de böyle yaptılar. Ben onları kırmadım ama yavaş yavaş yvas işleyerek olması gerekeni öğrettim. Ama kırmadan, üzmeden. Çünkü niyetinin kötü olmadigini biliyorum. Annem de öyle o da sürekli bir şeyler alır gelir bir kısmını beğenmem ama onu da kırmam. Çoğunlukla büyük şeyleri sormadan almzlar amaMesela annem öyle yapıyor. İpin, düğmenin renginden tut öreceği modele kadar her şeyi ben beğendim. O da örüyor. Yani bana sorsa ne olacak anlamadım. Sen bilmezsin kafasında hep. İyi niyetinden yapıyor biliyorum ama çok kızıyorum.
Yalnız sen çok sabırlıymışsın tebrik ederim vallaCanım tam anlattigin şekilde benim kv de ilk çocukta aşırı sahiplendi. Hatta kendi çocuğumu anca 40 çıktıktan sonra yıkadım. Asla kötü niyetli değildi. Kizamadim. Ama ben de ilk defa anne olmuştum. Gece çocuk ağlayınca gelirdi. Bir yere gidileceği zaman benden önce çocuğu alırdı. Çocuk doğmadan dunyanin şeyini almış gelmiş. Kıyafetten battaniyeye kapı süsünden yastığa her şeyi almış. Kiramadim. Kullandım hepsini. Onlarda ilk torun heyecani. Zaman zaman ufak çıkışları eşim yaptı. Ben de yavaş yavaş fikirlerini benimsettim. Aradan 9 sene geçti. Yani o ilk hevesle yaptığından sonra bir daha öyle yapmadı. Her zaman ne istiyorsan kendin seç al der. Şimdi de öyle kartının numarası bende var zaten. Kendisi için de alışverişi benim yapmamı ister. Sen ne ihtiyacınız varsa kendin beğen al dedi. Konuyu şuraya bağlayacağım. Evet ilk torunda benimkiler de böyle yaptılar. Ben onları kırmadım ama yavaş yavaş yvas işleyerek olması gerekeni öğrettim. Ama kırmadan, üzmeden. Çünkü niyetinin kötü olmadigini biliyorum. Annem de öyle o da sürekli bir şeyler alır gelir bir kısmını beğenmem ama onu da kırmam. Çoğunlukla büyük şeyleri sormadan almzlar amaeşimi zor frenliyirum genelde o böyle şeyleri söylemek taraftarı. Ama ben kırmak istemiyorum nihayetinde onlarda ozeniyorlar. İlk çocukta çoğunlukla mavi şeyler hep kv tarafından alındığından ben hep unisex aldım. Bu sefer de annem pembe almış. Ben hiç pembe bir şey almadım. Bazen aldıkları israf da olsa ses etmedim. Ama şimdi oldukca azaldı emrivakiler. Darısı başına deyim. Biraz zor bir süreç. Yani sen seç biz alalım ya da parasını verelim tavri daha güzel. Ama işte o noktoya getirmek biraz zor olabiliyor.
Ah aynısını yaşıyorum. Sağ olsun çok iyi niyetli çok şeyler örüp aldı. Ama benim hevesim kırıldı hep. Bir müslin alamadım çünkü kaçar tane almıştı, şimdi söyledim, artık almıyorlar.Evet keyifle aldıklarının farkındayım ama dediğin gibi beni de düşünmeleri lazım. Çok bekledim bu bebek için. Kayınvalidem şimdiden bir sürü saçma sapan şeyler örmüş. Yani renkleri modelleri o kadar kötü ki. Hiç sormamış bile örerken. Ben de bir şey demedim. Yapacak bir şey yok. İsraf olacak ama anlatamıyorum.
Benim tüp bebek o yüzden ilkten beri igne kullanıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun?
Evet ya Çok kötü et bile yesen tuz olmasa o kadar kötü kiOmron muydu senin aldığın onlar da çok pahalı ya
Ayy sırf uygulama da tuza dikkat dedi diye bir gün tuzsuz yaptım yemeği yiyemedim Allah mecbur birakmasin tuzu severim
Değerim TSH 4.7ydi...25 mg levotrion kullanıyorum hala..değerim 0.93e düştüTsh ilacı kullananlar
Değeriniz kaçtı?
Kaç mg verildi
Günde kaç adet içiyorsunuz ve ne sekilde içiyorsunuz?
Evet canım. Baştan beri koruya gidiyorum. Bir de Hacettepe perinatolojiye.tonbaliklisalata canım sen miydin koru dan paket alan ??
Bizim neneler dedeler de acayip hevesli iki tarafın da ilk torunu olacak benden daha heyecanlılar, benim kv baştan dedi siz beğenin ben ödeyeyim eşyaları diye arabayı yatağı onlar aldılar, kıyafet de örüyor bi yandan bana sormuyor ama ördükleri o kadar güzel ki o konuda çok şanslıyım, kıyafet seçimleri de çok güzel oluyor benden daha güzel zevki o yüzden bazen sen al bana sorma diyorum ama bana sormadan çöp almaz sağolsun kendi çok çekmiş kvden hamileyken önünden yemeğini bile almışlar yeter çok yedin diye şimdi bana karşı çok hassas o yüzdenCanım tam anlattigin şekilde benim kv de ilk çocukta aşırı sahiplendi. Hatta kendi çocuğumu anca 40 çıktıktan sonra yıkadım. Asla kötü niyetli değildi. Kizamadim. Ama ben de ilk defa anne olmuştum. Gece çocuk ağlayınca gelirdi. Bir yere gidileceği zaman benden önce çocuğu alırdı. Çocuk doğmadan dunyanin şeyini almış gelmiş. Kıyafetten battaniyeye kapı süsünden yastığa her şeyi almış. Kiramadim. Kullandım hepsini. Onlarda ilk torun heyecani. Zaman zaman ufak çıkışları eşim yaptı. Ben de yavaş yavaş fikirlerini benimsettim. Aradan 9 sene geçti. Yani o ilk hevesle yaptığından sonra bir daha öyle yapmadı. Her zaman ne istiyorsan kendin seç al der. Şimdi de öyle kartının numarası bende var zaten. Kendisi için de alışverişi benim yapmamı ister. Sen ne ihtiyacınız varsa kendin beğen al dedi. Konuyu şuraya bağlayacağım. Evet ilk torunda benimkiler de böyle yaptılar. Ben onları kırmadım ama yavaş yavaş yvas işleyerek olması gerekeni öğrettim. Ama kırmadan, üzmeden. Çünkü niyetinin kötü olmadigini biliyorum. Annem de öyle o da sürekli bir şeyler alır gelir bir kısmını beğenmem ama onu da kırmam. Çoğunlukla büyük şeyleri sormadan almzlar amaeşimi zor frenliyirum genelde o böyle şeyleri söylemek taraftarı. Ama ben kırmak istemiyorum nihayetinde onlarda ozeniyorlar. İlk çocukta çoğunlukla mavi şeyler hep kv tarafından alındığından ben hep unisex aldım. Bu sefer de annem pembe almış. Ben hiç pembe bir şey almadım. Bazen aldıkları israf da olsa ses etmedim. Ama şimdi oldukca azaldı emrivakiler. Darısı başına deyim. Biraz zor bir süreç. Yani sen seç biz alalım ya da parasını verelim tavri daha güzel. Ama işte o noktoya getirmek biraz zor olabiliyor.
Oğlum çok hareketliydi 39+4 te doğdu. Yani alakası yokKızlar ne diyecegim benim bu kızım cok hareketli erken falan dogmaz degil mi ilk kızımda geç hareketi hissettim ve baya hareketsizdi gün içerisinde 3 kez falan tekme atardı bunu sayamıyorum o kadar cok cıkacak diye korkuyorum erken olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?