Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bak bınun farklı bir versiyonunu yaşadım. Eşimin dayısının eşi ki eşim yaşında genç yani oğlum 7-8 aylık falan ek gıdaya yeni geçmişiz ben 3 gün kuralı ile daha çok az şey veriyorum. Oğlum kucağımda oturuyor zaten çok uysal bir bebekti. Bir ara ağlayacak gibi oldu. Eşimin yengesi ver eline bir çikolata o onu emerken sen de rahat oturursun dedi ben şok ne çikolatası dedim daha şekerli hiç bir şey vermiyorum dedim hele paketli ürün yok dedim hemen susar zaten alerjik dedim

4 çocuğu var yani deneyimli ama o gün beni şok etti

Ben yemediğim sahuru hazirlamam ne yaptı bilmiyorum. Ben premses gibi uyandım şimdi çocuklarla kahvaltı yapacağız.
Benimki zaten normalde de sahurları kendi hazırlıyor
Gececi olduğu için. Yani özellikle uykudan uyanıp yaptıgı bir şey değil

Aranızda Progestan fitil kullananlar sizinde iç çamaşırınız islanacak kadar sulu akıntınız oluyor mu ?? Suyumda azalma vardı malum simdide böyle iç camasirim ıslanınca tedirgin oluyorum ama amniyosentez suyum mu sızıyor diye.. bunun bi testi varmış aslında ama sanki cebinden çıkacak dr yapmadı testi . Ultrasonda bakti suyu yeterli dedi yolladı ama böyle dediklerinde de sızma oluyormuş testi bi daha gidip istesem mi yoksa progestan fitil kullanan herkeste oluyor mu kizlar bu sulu akıntı??

Ben fitil kullanmadığım halde o kadar akintim var. Eczanelerde pedler var buna uygun renk değişimine göre şu mu değil mi anlaşılıyor. İstersen onlardan al için rahat etmiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…