- 23 Ekim 2018
- 16.310
- 37.724
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.121
Evet 3. Hamileliğim ilk defa böyle hissediyorum hatta geçen de yazdım pırtlayıp çıkacak diye tırsıyırumBen de öyle sanıyordum amayoncambenim in dediği gibi başı da olabilir. Her ne yapıyorsa insanın içi gidiyor. Sevmedim bu duyguyu
Ben yattım hemen .yemeyin kızlar
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullan hepsini
Ana kucağı kademeli mi acaba?
Eşim yiyip yatinca rahatsiz oluyor hep sahursuz tutar buda işime geldi hem hazirla hem ye 1 ayda 5 kg alirdim hicBen yattım hemen .yemeyin kızlar
Ayı gibi olursunuz
Bak bınun farklı bir versiyonunu yaşadım. Eşimin dayısının eşi ki eşim yaşında genç yani oğlum 7-8 aylık falan ek gıdaya yeni geçmişiz ben 3 gün kuralı ile daha çok az şey veriyorum. Oğlum kucağımda oturuyor zaten çok uysal bir bebekti. Bir ara ağlayacak gibi oldu. Eşimin yengesi ver eline bir çikolata o onu emerken sen de rahat oturursun dediKv çalıştığı için 2 çocuğunuda neredeyse hiç emzirmemiş, işi daha rahat olduğu için geceleri hep eşi kalkmış çocuklara ağırlıklı olarak baba bakmış tam bir gıpta edilesi örnek alınası bir ilişki, buraya kadar sorun yok.
İlk kızımda 22 ay boyunca emzirdim, sütüm vardı hiç mamaya ihtiyaç duymadık, küçücük doğmasına rağmen hızlıca serpildi büyüdü.
Geçenlerde bana, buna :) artık :) mama :) verirsin :) sanada :) bebeğe de :) daha :) iyi :) olur :) geceleri :) daha :) iyi :) uyur :) büyüyüp :) gelişir :) dedi...
Ben şok. Tutmadım elbette kendimi. Millet gelinin sütü olup emzirmememsinden uğraşmamasından yakınır ben emzirdigim için eleştiriliyorum sanırım dedim..
Ben çocuğum için en iyisini bilirim gerekeni yaparım dedim kestirdim attım.
İnsan kocaman biraz PES diyor sadece
Aşk olsun
Ben yemediğim sahuru hazirlamamBen yattım hemen .yemeyin kızlar
Ayı gibi olursunuz
Senle alakali hislerim mikan+yemek şeklinde ilerliyor hakim olamıyorum affeeettAşk olsunuyku mu yemek mi tabiki uyku beni çok yanlış tanıyorsun
Bu hamilelik bozdu beni yoksa kuş kadar yiyorum içim almıyorSenle alakali hislerim mikan+yemek şeklinde ilerliyor hakim olamıyorum affeeett
Vayyy beeeBen yemediğim sahuru hazirlamamne yaptı bilmiyorum. Ben premses gibi uyandım şimdi çocuklarla kahvaltı yapacağız.
Benimki zaten normalde de sahurları kendi hazırlıyorBen yemediğim sahuru hazirlamamne yaptı bilmiyorum. Ben premses gibi uyandım şimdi çocuklarla kahvaltı yapacağız.
Hangi kuş buBu hamilelik bozdu beni yoksa kuş kadar yiyorum içim almıyor
Deve kuşuHangi kuş bu
Siz de öyle baağyaanCok tatlisinizz hanfendiiiiğ
Kan sulandırıcı kullandığın sürece çentik işini kafaya takma kafaya taktıkça geçmez zaten o yokmuş gibi yaşa yumuşuyorBenim tüp bebek o yüzden ilkten beri igne kullanıyorum
Ben fitil kullanmadığım halde o kadar akintim var. Eczanelerde pedler var buna uygun renk değişimine göre şu mu değil mi anlaşılıyor. İstersen onlardan al için rahat etmiyorsa.Aranızda Progestan fitil kullananlar sizinde iç çamaşırınız islanacak kadar sulu akıntınız oluyor mu ?? Suyumda azalma vardı malum simdide böyle iç camasirim ıslanınca tedirgin oluyorum ama amniyosentez suyum mu sızıyor diye.. bunun bi testi varmış aslında ama sanki cebinden çıkacak dr yapmadı testi . Ultrasonda bakti suyu yeterli dedi yolladı ama böyle dediklerinde de sızma oluyormuş testi bi daha gidip istesem mi yoksa progestan fitil kullanan herkeste oluyor mu kizlar bu sulu akıntı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?