- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.141
Teknolojiye bak sen esime aldırayim acaba doğru gösterir mi yoksa yanıltır olmasın hastane de bakılmıyor sonuçtaBen fitil kullanmadığım halde o kadar akintim var. Eczanelerde pedler var buna uygun renk değişimine göre şu mu değil mi anlaşılıyor. İstersen onlardan al için rahat etmiyorsa.
Ben fitil kullanmıyorum bendede oluyor fitil ki zaten ayrıca yapıyordu.gebelik hormonlarından akıntı oluyor zaten yani bu normal.hic olmuyormuydu akinti bu zamana kadar sende ?Aranizda Progestan fitil kullananlar sizinde iç çamaşırınız islanacak kadar sulu akıntınız oluyor mu ?? Suyumda azalma vardı malum simdide böyle iç camasirim ıslanınca tedirgin oluyorum ama amniyosentez suyum mu sızıyor diye.. bunun bi testi varmış aslında ama sanki cebinden çıkacak dr yapmadı testi . Ultrasonda bakti suyu yeterli dedi yolladı ama böyle dediklerinde de sızma oluyormuş testi bi daha gidip istesem mi yoksa progestan fitil kullanan herkeste oluyor mu kizlar bu sulu akıntı??
Ben de sırf birşey yememek için yattım. Yoksa işin içinden çıkamayız. Kahvaltı sofrasında bildiriyorum.Ben yattım hemen .yemeyin kızlar
Ayı gibi olursunuz
Fitili günde bir gece alıyorum sabah uyanınca uyanınca ya ayağa kalktığım an ya da uyurken alttan akan suya uyaniyorum Ben hep fitilden diye düşündüm suyum gelse durmaz gün boyu akarmis dr oyle demisti şimdi baktım kk de bi kaç kişinin başına gelmiş ara ara sızma onlar da fitilden sanmış dr suyu iyi demiş test yapmamış ama sonra bi anda suları bosalmis korktum resmen ıslanıyor iç çamaşırım sık su akar onceleri bi tık daha azdı, şeffaf bildiğin su, bu akşam fitil almicam bakalım yarın akinti olacak mı çok kaliteli deneme yöntemlerim varBen fitil kullanmıyorum bendede oluyor fitil ki zaten ayrıca yapıyordu.gebelik hormonlarından akıntı oluyor zaten yani bu normal.hic olmuyormuydu akinti bu zamana kadar sende ?
Anlamak için ilacı bırakmakFitili günde bir gece alıyorum sabah uyanınca uyanınca ya ayağa kalktığım an ya da uyurken alttan akan suya uyaniyorum Ben hep fitilden diye düşündüm suyum gelse durmaz gün boyu akarmis dr oyle demisti şimdi baktım kk de bi kaç kişinin başına gelmiş ara ara sızma onlar da fitilden sanmış dr suyu iyi demiş test yapmamış ama sonra bi anda suları bosalmis korktum resmen ıslanıyor iç çamaşırım sık su akar onceleri bi tık daha azdı, şeffaf bildiğin su, bu akşam fitil almicam bakalım yarın akinti olacak mı çok kaliteli deneme yöntemlerim var
Yok Allah var bende şanslıyım. Valla şikayet etsem carpilirim.Bizim neneler dedeler de acayip hevesli iki tarafın da ilk torunu olacak benden daha heyecanlılar, benim kv baştan dedi siz beğenin ben ödeyeyim eşyaları diye arabayı yatağı onlar aldılar, kıyafet de örüyor bi yandan bana sormuyor ama ördükleri o kadar güzel ki o konuda çok şanslıyım, kıyafet seçimleri de çok güzel oluyor benden daha güzel zevki o yüzden bazen sen al bana sorma diyorum ama bana sormadan çöp almaz sağolsun kendi çok çekmiş kvden hamileyken önünden yemeğini bile almışlar yeter çok yedin diye şimdi bana karşı çok hassas o yüzden
Canım ben pregesteronu ağızdan alıyorum. Doktorda fırıl olarak al dedi almadım.Aranızda Progestan fitil kullananlar sizinde iç çamaşırınız islanacak kadar sulu akıntınız oluyor mu ?? Suyumda azalma vardı malum simdide böyle iç camasirim ıslanınca tedirgin oluyorum ama amniyosentez suyum mu sızıyor diye.. bunun bi testi varmış aslında ama sanki cebinden çıkacak dr yapmadı testi . Ultrasonda bakti suyu yeterli dedi yolladı ama böyle dediklerinde de sızma oluyormuş testi bi daha gidip istesem mi yoksa progestan fitil kullanan herkeste oluyor mu kizlar bu sulu akıntı??
Bende kramp yok ama uyuşma var dediğin gibi. Gün içinde bazen oluyor ama geceleri hep oluyor. Magnezyum kullanıyorum bunun için muhtemelen sanada verir doktorun canım
Bendrde ara ara kramp ve uyuşma oluyo sen yinede doktpruna sor iste istersen iyi gelir sanada
Aynen gece uykuda aniden giriyor. Yani gerinince oluyor uykuda. Yoksa gündüz ya da uyumadıgım zaman bana da bisi olmuyor
Bacak kası evet .
Yasadigin şeyi yasıyorum. Bunun ciddisi azı olmaz. Eksıklık eksikliktir
Magnezyum şart.
Ellerimde uyuşma olmuyor benim
Sadece bacak kası
Uyuşma bu aralar artti hatta sabah kaç kez uyandım uyuşmasına ellerim özellikle ve sanki ellerim sişmiş katı olmuş gibi hissediyorum. sebebini bulamadim. Kansızlık mı acaba bilemedim. Demir ilaci da aliyorum halbuki ama ayak kasında gerilme ise dedigim gibi uyaninca gerilirsem oluyor. Bi diyim 2 haftaya randevum var. Aslında degerlerimde magnezyum tavandı. Eksik degildi ama sorayim belki düşmüstürUyuşma bende de var sinirler sıkışıyor dr magnesyum uyuşmayı etkilemez dedi bana kramp için etkiliymiş
O konuda troid ilacı kullanan biri olarak seni cok iyi anliyorum. Ne ara yiycem ben ya diyorum. Bişey ikram edilse yesem mi saati kac simdi yesem ilacı sonraya biraksam akşam cakisiyor gibi gibi her gün bir hesap kitap.Kucuk bir alanda 40 tilki dolanacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek
( ilaçların belirli aralıklarla alınması ve birbirlerinin etkisini azaltmaması gerekiyor)
İlaçlar Hakkında hısssettığim bu
Ben takip ettgim bir doktorun cevabini söylemek istiyorum. Hatta atabilirsem linki de atarım. Gebelik diyabeti, gebelik tansiyonu, düsük riski gibi bazı sebeplerde asla izin vermiyor. Ama iyiyseniz de aralıklı olabilir belki bebege bile iyi gelir ama dinimiz zorlamıyor tutmayip sonra tutabilirsiniz bu da bir tercih diyordu. Bence çok haklı ve dogru bi cevap. Saglikliysaniz bir sorun yoksa bile peşpeşe tutmayın.Canım sakin öyle bir şey yapma şeker çıktıysa. 2 saatte bir beslenmez ve susuz kalırsın. Bu da şeker dengesizligini arttırır. Bütün gün bir şey yemeyip akşam yediğimde şekerim önce yükseliyor sonra da son sürat düşüyor. Hamilelikte yaşanan şeker dengesizligi kontrol altına alınmazsa bebekte de şeker hastalığı riski doğuruyor. Şeker çıktıysa zaten bir dahiliye ya da iç hastalıkları uzmanı ile gorusmen lazım. Onlarda senin oruç tutmanın uygun olmayacasagini söyleyeceklerdir.
Uyuşma bu aralar artti hatta sabah kaç kez uyandım uyuşmasına ellerim özellikle ve sanki ellerim sişmiş katı olmuş gibi hissediyorum. sebebini bulamadim. Kansızlık mı acaba bilemedim. Demir ilaci da aliyorum halbuki ama ayak kasında gerilme ise dedigim gibi uyaninca gerilirsem oluyor. Bi diyim 2 haftaya randevum var. Aslında degerlerimde magnezyum tavandı. Eksik degildi ama sorayim belki düşmüstür
O konuda troid ilacı kullanan biri olarak seni cok iyi anliyorum. Ne ara yiycem ben ya diyorum. Bişey ikram edilse yesem mi saati kac simdi yesem ilacı sonraya biraksam akşam cakisiyor gibi gibi her gün bir hesap kitap.yıldum ha
Ben takip ettgim bir doktorun cevabini söylemek istiyorum. Hatta atabilirsem linki de atarım. Gebelik diyabeti, gebelik tansiyonu, düsük riski gibi bazı sebeplerde asla izin vermiyor. Ama iyiyseniz de aralıklı olabilir belki bebege bile iyi gelir ama dinimiz zorlamıyor tutmayip sonra tutabilirsiniz bu da bir tercih diyordu.
Benim öyleydi enfeksiyon çıktı bi tahlil verFitili günde bir gece alıyorum sabah uyanınca uyanınca ya ayağa kalktığım an ya da uyurken alttan akan suya uyaniyorum Ben hep fitilden diye düşündüm suyum gelse durmaz gün boyu akarmis dr oyle demisti şimdi baktım kk de bi kaç kişinin başına gelmiş ara ara sızma onlar da fitilden sanmış dr suyu iyi demiş test yapmamış ama sonra bi anda suları bosalmis korktum resmen ıslanıyor iç çamaşırım sık su akar onceleri bi tık daha azdı, şeffaf bildiğin su, bu akşam fitil almicam bakalım yarın akinti olacak mı çok kaliteli deneme yöntemlerim var
Sen uzaylisinCanım ben pregesteronu ağızdan alıyorum. Doktorda fırıl olarak al dedi almadım.Yan etkisi ağır oluyordu başlarda şimdi alıştım. Akıntı yine oluyor. Ama fitilde daha fazladır belki. Bazen agizden alarak dene bakalim
karpal tünel sendromu hamilelikte olurUyuşma bu aralar artti hatta sabah kaç kez uyandım uyuşmasına ellerim özellikle ve sanki ellerim sişmiş katı olmuş gibi hissediyorum. sebebini bulamadim. Kansızlık mı acaba bilemedim. Demir ilaci da aliyorum halbuki ama ayak kasında gerilme ise dedigim gibi uyaninca gerilirsem oluyor. Bi diyim 2 haftaya randevum var. Aslında degerlerimde magnezyum tavandı. Eksik degildi ama sorayim belki düşmüstür
O konuda troid ilacı kullanan biri olarak seni cok iyi anliyorum. Ne ara yiycem ben ya diyorum. Bişey ikram edilse yesem mi saati kac simdi yesem ilacı sonraya biraksam akşam cakisiyor gibi gibi her gün bir hesap kitap.yıldum ha
Ben takip ettgim bir doktorun cevabini söylemek istiyorum. Hatta atabilirsem linki de atarım. Gebelik diyabeti, gebelik tansiyonu, düsük riski gibi bazı sebeplerde asla izin vermiyor. Ama iyiyseniz de aralıklı olabilir belki bebege bile iyi gelir ama dinimiz zorlamıyor tutmayip sonra tutabilirsiniz bu da bir tercih diyordu. Bence çok haklı ve dogru bi cevap. Saglikliysaniz bir sorun yoksa bile peşpeşe tutmayın.
Dedim ya çok kaliteli deney yöntemlerim varAnlamak için ilacı bırakmak1 kere bırakmandan bişey olur mu ki olmaz herhalde yani farkı nasıl olur bilemedigimden bende cok yorumum yok ama inan sürekli değiştirmeme rağmen iç camasirim hep ıslak oluyor.normalde böyle değildi hiç gebelikde önce.idrar da temizdi yeni verdim bende enfeksiyonu oluyorum diye bazen düşünüyorum çoğalınca ama değilmiş.
Benim sürekli eritrosit ve lökosit referansın üstünde çıkıyor canım dr sürekli olması kum dökme ihtimali olabilir dedi bilmiyorum antibiyotik toza karışım hepsini kullandım ama hep çıkıyor idrarda bunlarBenim öyleydi enfeksiyon çıktı bi tahlil ver
Ay gece uyanamazsam diye denemedim. Aslında arada wc icin kalkiyorum ama kırk kere demir ilacimin vakti degisiyor yani
Doktor rutin kan tahlili istedi canimSurrender sen sağlık ocağına gittiğinde tsh özellikle bakın dedin mi yoksa kan testlerini mi yaptırıcam dedin.
Ben doktora söylediğim halde bakmadı sanırım ya da sonuç çıkmadı henüz.magnezyum fosfor vs onlar çıkmıs , hemogram da ama tsh falan yok.
Ona göre Pazartesi hastaneye gidip yaptırayım, sonucu doktoruma göstermem lazım
Onu bi yerde okumustum olabilir dedginiz gibi. Muhtemelen doktor da uyuşmaya bişey demez. Normal diyebilir. Uyanıp pozisyon degistiriyorum artk.karpal tünel sendromu hamilelikte olur
Ben zaten ameliyatlı hasta olduğum için sürekli takipteyim.Doktor rutin kan tahlili istedi canim
Öyle gittim. Kâğıda yazdı istediklerini. Hepsini sağlık ocağı yapıyor .
Ben ılkinde de troit ilacı kullandım. Bunda yazmayınca sasirmistim
TSh gebelikte cok önemli. Sen sağlık ocağına git, söyle ve kan ver
Tsh pek gec cıkmaz ama. Hamilelik dısı kronik haşimato troidi var bende de. Ama saglik ocagina gidip kan verdgmde hic ona bakmadı. Ben endoktrine düzenli muayene oldugumdan istemedim. Belki saglik ocagi da rutin kan tahlili istemiştir. Tsh bakilmalıymıs diye belirttiniz mi saglik ocagina?Ben zaten ameliyatlı hasta olduğum için sürekli takipteyim.
Geçen ay normal değerdeydi ama doktorun istediği aralıkta değildi dozu değiştik
Dün zaten sağlık ocağına gittim, kan testleri için geldim dedim gebe olduğumu da söyledim. Acaba kendisi mi istemedi yoksa geç mi çıkıyor diye sordum aslında sana. Biraz bekleyeyim bakayım olmadı pazartesi takip eden cerrahımdan isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?