Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben fitil kullanmadığım halde o kadar akintim var. Eczanelerde pedler var buna uygun renk değişimine göre şu mu değil mi anlaşılıyor. İstersen onlardan al için rahat etmiyorsa.
Teknolojiye bak sen esime aldırayim acaba doğru gösterir mi yoksa yanıltır olmasın hastane de bakılmıyor sonuçta

Ben fitil kullanmıyorum bendede oluyor fitil ki zaten ayrıca yapıyordu.gebelik hormonlarından akıntı oluyor zaten yani bu normal.hic olmuyormuydu akinti bu zamana kadar sende ?

Ben fitil kullanmıyorum bendede oluyor fitil ki zaten ayrıca yapıyordu.gebelik hormonlarından akıntı oluyor zaten yani bu normal.hic olmuyormuydu akinti bu zamana kadar sende ?
Fitili günde bir gece alıyorum sabah uyanınca uyanınca ya ayağa kalktığım an ya da uyurken alttan akan suya uyaniyorum Ben hep fitilden diye düşündüm suyum gelse durmaz gün boyu akarmis dr oyle demisti şimdi baktım kk de bi kaç kişinin başına gelmiş ara ara sızma onlar da fitilden sanmış dr suyu iyi demiş test yapmamış ama sonra bi anda suları bosalmis korktum resmen ıslanıyor iç çamaşırım sık su akar onceleri bi tık daha azdı, şeffaf bildiğin su, bu akşam fitil almicam bakalım yarın akinti olacak mı çok kaliteli deneme yöntemlerim var

Anlamak için ilacı bırakmak 1 kere bırakmandan bişey olur mu ki olmaz herhalde yani farkı nasıl olur bilemedigimden bende cok yorumum yok ama inan sürekli değiştirmeme rağmen iç camasirim hep ıslak oluyor.normalde böyle değildi hiç gebelikde önce.idrar da temizdi yeni verdim bende enfeksiyonu oluyorum diye bazen düşünüyorum çoğalınca ama değilmiş.

Yok Allah var bende şanslıyım. Valla şikayet etsem carpilirim. Benimki de zevkli. Şimdi sormadan almıyor. Ama önceden aldıkları da çok güzel. Dediğin gibi kendi cektiklerini bilip ona göre davranıyor. Mesela ona isim konusinda hak vermemişler. Eşim şakasına senin adını verelim filan deyince saçmalama benim ismim eski hiç hoş değil büyüklerin ismini koymak. Annesi çekiyor çilesini o taşıyor 9 ay karnında annesinin hakkıdir diyor. Gerçekten bana davranışı da aşırı hassas. Önümde diz çok desem çöker. Hamile olmasam bile. Sen benim kızımsin diyor hep. Öyle de davranıyor Allah var.

Canım ben pregesteronu ağızdan alıyorum. Doktorda fırıl olarak al dedi almadım. Yan etkisi ağır oluyordu başlarda şimdi alıştım. Akıntı yine oluyor. Ama fitilde daha fazladır belki. Bazen agizden alarak dene bakalim

Bende kramp yok ama uyuşma var dediğin gibi. Gün içinde bazen oluyor ama geceleri hep oluyor. Magnezyum kullanıyorum bunun için muhtemelen sanada verir doktorun canım

Bendrde ara ara kramp ve uyuşma oluyo sen yinede doktpruna sor iste istersen iyi gelir sanada

Uyuşma bende de var sinirler sıkışıyor dr magnesyum uyuşmayı etkilemez dedi bana kramp için etkiliymiş
Uyuşma bu aralar artti hatta sabah kaç kez uyandım uyuşmasına ellerim özellikle ve sanki ellerim sişmiş katı olmuş gibi hissediyorum. sebebini bulamadim. Kansızlık mı acaba bilemedim. Demir ilaci da aliyorum halbuki ama ayak kasında gerilme ise dedigim gibi uyaninca gerilirsem oluyor. Bi diyim 2 haftaya randevum var. Aslında degerlerimde magnezyum tavandı. Eksik degildi ama sorayim belki düşmüstür
Kucuk bir alanda 40 tilki dolanacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek

( ilaçların belirli aralıklarla alınması ve birbirlerinin etkisini azaltmaması gerekiyor)
İlaçlar Hakkında hısssettığim bu
O konuda troid ilacı kullanan biri olarak seni cok iyi anliyorum. Ne ara yiycem ben ya diyorum. Bişey ikram edilse yesem mi saati kac simdi yesem ilacı sonraya biraksam akşam cakisiyor gibi gibi her gün bir hesap kitap. yıldum ha
Ben takip ettgim bir doktorun cevabini söylemek istiyorum. Hatta atabilirsem linki de atarım. Gebelik diyabeti, gebelik tansiyonu, düsük riski gibi bazı sebeplerde asla izin vermiyor. Ama iyiyseniz de aralıklı olabilir belki bebege bile iyi gelir ama dinimiz zorlamıyor tutmayip sonra tutabilirsiniz bu da bir tercih diyordu. Bence çok haklı ve dogru bi cevap. Saglikliysaniz bir sorun yoksa bile peşpeşe tutmayın.

Morkahve in dediği sekilde gece almaya başladım. Ondan kurtulmuş olayım bari

Benim öyleydi enfeksiyon çıktı bi tahlil ver

Sen uzaylisin
Progestan ağızdan alınır mi yahu bi hafta aldım ortada zombi gibi gezdim aman yarabbi o neydi öyle

karpal tünel sendromu hamilelikte olur

Dedim ya çok kaliteli deney yöntemlerim var çarşamba gitcem şehir hastanesine dr iki hafta sonra gel demişti zaten ondan sonra özelden doğum paketi alirim inşallah. Çarşamba bi kez daha rica ederim dr dan normalde çok basit bir testmis bi Çubuk vajina girişine sürüp bakıyormuş smear testi gibi ama dr un cebinden çıkıyor mübarek yapmadı

Surrender sen sağlık ocağına gittiğinde tsh özellikle bakın dedin mi yoksa kan testlerini mi yaptırıcam dedin.
Ben doktora söylediğim halde bakmadı sanırım ya da sonuç çıkmadı henüz.magnezyum fosfor vs onlar çıkmıs , hemogram da ama tsh falan yok.
Ona göre Pazartesi hastaneye gidip yaptırayım, sonucu doktoruma göstermem lazım

Morkahve in dediği sekilde gece almaya başladım. Ondan kurtulmuş olayım bari
Ay gece uyanamazsam diye denemedim. Aslında arada wc icin kalkiyorum ama kırk kere demir ilacimin vakti degisiyor yani halbuki cok duzenli ilac icerim saati saatine artik yanimda ilacla geziyorum firsatini bulunca atiyorum bi tane neyseki izne ayrildm bugun itibaruyle artk bi duzen tutar inşallah.

Doktor rutin kan tahlili istedi canim
Öyle gittim. Kâğıda yazdı istediklerini. Hepsini sağlık ocağı yapıyor .

Ben ılkinde de troit ilacı kullandım. Bunda yazmayınca sasirmistim
TSh gebelikte cok önemli. Sen sağlık ocağına git, söyle ve kan ver

Ben zaten ameliyatlı hasta olduğum için sürekli takipteyim.
Geçen ay normal değerdeydi ama doktorun istediği aralıkta değildi dozu değiştik
Dün zaten sağlık ocağına gittim, kan testleri için geldim dedim gebe olduğumu da söyledim. Acaba kendisi mi istemedi yoksa geç mi çıkıyor diye sordum aslında sana. Biraz bekleyeyim bakayım olmadı pazartesi takip eden cerrahımdan isterim

Tsh pek gec cıkmaz ama. Hamilelik dısı kronik haşimato troidi var bende de. Ama saglik ocagina gidip kan verdgmde hic ona bakmadı. Ben endoktrine düzenli muayene oldugumdan istemedim. Belki saglik ocagi da rutin kan tahlili istemiştir. Tsh bakilmalıymıs diye belirttiniz mi saglik ocagina?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…