- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.161
Beni takip eden doktor t3, t4, tsh istiyor mesela hemogramla beraberTsh pek gec cıkmaz ama. Hamilelik dısı kronik haşimato troidi var bende de. Ama saglik ocagina gidip kan verdgmde hic ona bakmadı. Ben endoktrine düzenli muayene oldugumdan istemedim. Belki saglik ocagi da rutin kan tahlili istemiştir. Tsh bakilmalıymıs diye belirttiniz mi saglik ocagina?
Ben canım günde 3 fitil kullanıyorum. Gün içinde ilaç hep sarımtırak bir şekilde akıyor. İç çamaşırım hep ıslak mantar vs olmayayım diye günlük ped kullanıyorum ve sürekli ıslağım. Amniyon sıvısı sızdığında ya da geldiğinde akıntıyla karıştırılabilecek birşey değil rahat ol stres yapma. İyi düşün. Sakın ilacını bırakma ve doktoruna sormadan ağızdan almaya geçme.Aranızda Progestan fitil kullananlar sizinde iç çamaşırınız islanacak kadar sulu akıntınız oluyor mu ?? Suyumda azalma vardı malum simdide böyle iç camasirim ıslanınca tedirgin oluyorum ama amniyosentez suyum mu sızıyor diye.. bunun bi testi varmış aslında ama sanki cebinden çıkacak dr yapmadı testi . Ultrasonda bakti suyu yeterli dedi yolladı ama böyle dediklerinde de sızma oluyormuş testi bi daha gidip istesem mi yoksa progestan fitil kullanan herkeste oluyor mu kizlar bu sulu akıntı??
Ay inşallah inşallah canımKan sulandırıcı kullandığın sürece çentik işini kafaya takma kafaya taktıkça geçmez zaten o yokmuş gibi yaşa yumuşuyor
Hamile değilsen 5 e kadar normal sayılıyormus. Ama hamileysen 5 cok fazla olarak görüyor kadın doğumcular . Yani gebelikte tsh baya düşük olmalıBen zaten ameliyatlı hasta olduğum için sürekli takipteyim.
Geçen ay normal değerdeydi ama doktorun istediği aralıkta değildi dozu değiştik
Dün zaten sağlık ocağına gittim, kan testleri için geldim dedim gebe olduğumu da söyledim. Acaba kendisi mi istemedi yoksa geç mi çıkıyor diye sordum aslında sana. Biraz bekleyeyim bakayım olmadı pazartesi takip eden cerrahımdan isterim
Ben bi seu diyemiyorum işte hep susuyorum çok isterdim söyleyebilmeyiAy tam sinsi desene benimki gibi
Allahtan ben aşık atabiliyorum onunla, o alttan alttan bişey söylerse hemen yapıştırırım cevabı aynı şekilde susar hemen
Benim hamileliğim ne kadar zor geçti biliyorsunuz bir kere arayıp kızım nasılsın demedi mesela, yada bir gün gelip yemeğini yapayım demedi. O yüzden çocuk doğduktan sonra yapmacık yapmacık gelirlerse kapıma hiç kaldıramam şimdi nasıllarsa öyle devam ederler inşallah
Ya ben diyemiyorum işte pısırık mi dersin ne dersen artık saygı mı bilmiyorum ağzımı açamıyorum çekiniyorumEğer annen gelecekse sen söyle canim annem gelicek sen de o gidince gel hem bana yardımcı olursun de belki gelmezya da esin söylesin annesine. kayinvalidem gelicek sen de sonra gel ayrı ayrı daha iyi olur uzun vadeye yayılır diye
İlk 4 aylık kaybettiğim erkekti canım aklında o kalmıştır estağfurullah ne özürüAyy özür dilerim niye öyle erkek düşündüm ki
Vallahi tüm gün yatıyorum inan ki sadece yatıyorum bi öğleden sonra yemek yapmaya kalkıyorum hepsi buÖğleden akşama kadar dinlene dinlene sadece 3 cam silip, çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırıp yatıp şekerleme yaptım. Şimdi eşim arayınca lahmacun söyledim
Bugün yemek yapasım gelmedi valla. Oruç tutmayacağım ama yarın ramazana yakışır yaparım eşime
İlk kızım ismi ne canım? Bulduğun isimleri buraya da yazsana fikir olur sen elesen bileDaha bende bulamadım ilk kızıma cok rahat koymuştum
Ya bu bacak kramp ve ellerde uyuşma bende de varBacagima keamp girmiyor ama bazen uykudan uyaninca gerinirken falan bacak kasım kasılıyor hareket ettirince geciyor. Bir de ellerim uyurken uyuşmuş oluyor. Ben magnezyum kullanmıyorum çok ciddi sancı cekmediğim icin. Doktoruma da söylemedim gerek var mı ki kramp dediğiniz baya saplanip bir süre gecmeyen türden bişey mi?
Benim bebek hâlâ aşağıda.. ne zaman yukarı çıkacaklar ki vajina ya sadece iki üç parmak yukarıda sanki pit diye çıkacak diye korkuyorumKızlar bebek vajina kısmına doğru baskı uyguluyor. Tekme gibi değil de değişik bir şey. Çok tuhaf hissettiriyor.böyle ayağa kalkmış gibi. Size de oluyor mu? Bebek olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Çünkü cidden çok ilginç bir şey.
Haaaaahhh işte benim kayinvalidemBenim kv hem almaz hem başkalarının aldıklarını beğenmez
Tövbe tövbe ilk defa görenler Allah yazsinCanım tam anlattigin şekilde benim kv de ilk çocukta aşırı sahiplendi. Hatta kendi çocuğumu anca 40 çıktıktan sonra yıkadım. Asla kötü niyetli değildi. Kizamadim. Ama ben de ilk defa anne olmuştum. Gece çocuk ağlayınca gelirdi. Bir yere gidileceği zaman benden önce çocuğu alırdı. Çocuk doğmadan dunyanin şeyini almış gelmiş. Kıyafetten battaniyeye kapı süsünden yastığa her şeyi almış. Kiramadim. Kullandım hepsini. Onlarda ilk torun heyecani. Zaman zaman ufak çıkışları eşim yaptı. Ben de yavaş yavaş fikirlerini benimsettim. Aradan 9 sene geçti. Yani o ilk hevesle yaptığından sonra bir daha öyle yapmadı. Her zaman ne istiyorsan kendin seç al der. Şimdi de öyle kartının numarası bende var zaten. Kendisi için de alışverişi benim yapmamı ister. Sen ne ihtiyacınız varsa kendin beğen al dedi. Konuyu şuraya bağlayacağım. Evet ilk torunda benimkiler de böyle yaptılar. Ben onları kırmadım ama yavaş yavaş yvas işleyerek olması gerekeni öğrettim. Ama kırmadan, üzmeden. Çünkü niyetinin kötü olmadigini biliyorum. Annem de öyle o da sürekli bir şeyler alır gelir bir kısmını beğenmem ama onu da kırmam. Çoğunlukla büyük şeyleri sormadan almzlar amaeşimi zor frenliyirum genelde o böyle şeyleri söylemek taraftarı. Ama ben kırmak istemiyorum nihayetinde onlarda ozeniyorlar. İlk çocukta çoğunlukla mavi şeyler hep kv tarafından alındığından ben hep unisex aldım. Bu sefer de annem pembe almış. Ben hiç pembe bir şey almadım. Bazen aldıkları israf da olsa ses etmedim. Ama şimdi oldukca azaldı emrivakiler. Darısı başına deyim. Biraz zor bir süreç. Yani sen seç biz alalım ya da parasını verelim tavri daha güzel. Ama işte o noktoya getirmek biraz zor olabiliyor.
Ben de kullanıyorum oksapar . Pıhtılaşma varBenim tüp bebek o yüzden ilkten beri igne kullanıyorum
Ben burada arkadaşlar yazınca korudan caydim canım senin adını bir türlü hatırlayamadım o gün etiket yapamadım sana eşim hâlâ önceki olaydır onlar millet eski olaylardan korkuyordur ekip dr değişmiştir diyo da benim de içime kurt düştü lokman hekime gidelim diyorum eşim de tutturdu orası uzak ya yolda doğurursan diyip duruyorEvet canım. Baştan beri koruya gidiyorum. Bir de Hacettepe perinatolojiye.
Ben geç yatıyorum zatenAy gece uyanamazsam diye denemedim. Aslında arada wc icin kalkiyorum ama kırk kere demir ilacimin vakti degisiyor yanihalbuki cok duzenli ilac icerim saati saatine artik yanimda ilacla geziyorum firsatini bulunca atiyorum bi tane neyseki izne ayrildm bugun itibaruyle artk bi duzen tutar inşallah.
Şu koyu ton yaptığım kısım nasıl oluyor canım bariz fark mi oluyor daha önce suyum gelmediği icin bilmiyorumBen canım günde 3 fitil kullanıyorum. Gün içinde ilaç hep sarımtırak bir şekilde akıyor. İç çamaşırım hep ıslak mantar vs olmayayım diye günlük ped kullanıyorum ve sürekli ıslağım. Amniyon sıvısı sızdığında ya da geldiğinde akıntıyla karıştırılabilecek birşey değil rahat ol stres yapma. İyi düşün. Sakın ilacını bırakma ve doktoruna sormadan ağızdan almaya geçme.
Evet benim 4.55 di en sonHamile değilsen 5 e kadar normal sayılıyormus. Ama hamileysen 5 cok fazla olarak görüyor kadın doğumcular . Yani gebelikte tsh baya düşük olmalı
Baya hemde . Kısa sürede sonuçlar çıkıyor canım
Kız 5 aydır alıyorum vücut alıştı artık.Sen uzaylisin
Progestan ağızdan alınır mi yahu bi hafta aldım ortada zombi gibi gezdim aman yarabbi o neydi öyle
Valla saaat başı uyaniyorum o saatlerde içiyorum.Ay gece uyanamazsam diye denemedim. Aslında arada wc icin kalkiyorum ama kırk kere demir ilacimin vakti degisiyor yanihalbuki cok duzenli ilac icerim saati saatine artik yanimda ilacla geziyorum firsatini bulunca atiyorum bi tane neyseki izne ayrildm bugun itibaruyle artk bi duzen tutar inşallah.
Canım sen niye öyle uyanıyorsun daha erken değil mi uykusuz geceler icin kıyamam neden rahatsizsinValla saaat başı uyaniyorum o saatlerde içiyorum.Saat kur olmazsa
Ya eczane amniyo sıvısı için test pedleri varmış. Doktor vermezse sen al. İnternettw 19 TL ye gördüm. Bilmiyorum eczanede nasıl. Pregesteron u da ağızdanŞu koyu ton yaptığım kısım nasıl oluyor canım bariz fark mi oluyor daha önce suyum gelmediği icin bilmiyorum
Bak başka bir topikte bu arkadaşların yazısını görünce korktum açıkçası demek istediğim boyle olabilir mi korkusuydu ama inşallah Allaha emanet bakalım çarşamba bi daha rica ederim su sızıyor mu testini bakalım rabbim korktuklarımizdan korusun
"""sulu kanamalarım oldu ama gelen sıvının bebeklerden geldiğine bakmadılar çünkü sıvıları iyiydi. Sonra eve gönderdiler kanama azalınca evde de sıvı geldi ama progestan ama zannettik bir akşam aniden suyum geldi doktora gittim bebeklerimin suyu kalmamış Doğum yaptımkabus gibiydi...
""""
Evet bende progestan zannettim hep çünkü o çok sulu akıntı yapıyor şimdiki aklım olsa fitil olarak almazdim"""
Bu iki arkadaşın başına gelenleri okuyunca korktum ben de progestan kaynaklı diye rahatım Allah esirgesin .
Uyuyamıyorum. Burnum çok tıkanıyor. Burnum tikaninca ağzım kuruyor. Ağzım kuruyunca Su içiyorum. Su içince de tuvaletim geliyor.Canım sen niye öyle uyanıyorsun daha erken değil mi uykusuz geceler icin kıyamam neden rahatsizsin
Ben hamilelikten önce böyleydimUyuyamıyorum. Burnum çok tıkanıyor. Burnum tikaninca ağzım kuruyor. Ağzım kuruyunca Su içiyorum. Su içince de tuvaletim geliyor.Kısır döngü resmen.
Ben de günlük ped kullaniyorum. Bana da doktor fitil olarak kullan dedi. Ama ben agizdan aldım.Ben canım günde 3 fitil kullanıyorum. Gün içinde ilaç hep sarımtırak bir şekilde akıyor. İç çamaşırım hep ıslak mantar vs olmayayım diye günlük ped kullanıyorum ve sürekli ıslağım. Amniyon sıvısı sızdığında ya da geldiğinde akıntıyla karıştırılabilecek birşey değil rahat ol stres yapma. İyi düşün. Sakın ilacını bırakma ve doktoruna sormadan ağızdan almaya geçme.
Ben de geçen rüyamda sigara içtiğimi gördüm.Sigarayı özlediğimi farkettim şu an
İçiyor muydun normalde peki?Ben de geçen rüyamda sigara içtiğimi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?