Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Araştırdım ama o pedler ticarete dökülmüş doğruluk payı yokmuş canım normalde hastanede turnusol kağıt mı ne varmış dr onla bakıyormuş bi kez daha rica etcem bakalım bu gittiğimde suyum alt sınırda çıkmazsa istemem zaten ama alt sınırda çıkarsa dr a sızma var mi diye testi rica ederim geçen de istedim yapmadı bakalım
Uyuyamıyorum. Burnum çok tıkanıyor. Burnum tikaninca ağzım kuruyor. Ağzım kuruyunca Su içiyorum. Su içince de tuvaletim geliyor. Kısır döngü resmen.
Ah ya üzüldüm. Ben çok deliksiz uyuyorum gece bi kere tuvalete gidiyorum bi de arada Kuyruk sokum ve bacak kramp ile uyaniyorum sukur uyku da sıkıntım yok ben uykuya aşırı düşkünüm

Kizlar alınan esyalari yıkamak için sıvı deterjan mi granül mu aldınız hangisi alınmalı bir de yumuşatıcı kullanılıyor mu bebek kıyafetine özel yoksa kullanmamak mi gerekir yine bilgisiz olduğum bir konuda deneyimli annislerden cevap bekliyorum

Ben sivi deterjan alacağım granül bazen üstünde kalıyor. Yumuşatıcı kendimize kullanmıyorum bebegede almayacağım çünkü son durulama suyuna ekleniyor ve kalıyor kıyafetlerde.

Evet benim 4.55 di en son
Kadın doğumcum olmaz 2. Trimesterdasın dedi
50 mg den bi gün 50 bi gün 75e geçtik
Bakalım bu ay ne olacak

Merhabalar , benim de TSH m hamilelik öncesi 5 küsürlerdeydi ,50 mg levotron kullanıyordum düzenli . Hamilelik başladıktan sonra doktor 75 mg a yükseltti , en son geçen ay 1,7 ydi ama ona rağmen 75 e devam ediyorum . Size göre dozu çok yüksek geldi bana , acaba farklı bir doktor daha mı gitmeliyim?

Canım progestan kaynaklı akıntı açık veya koyu sarı renkli ve kıvamlı. Kıvamlı derken yumurta akı gibi değil ama su gibi de değil; arada bişey.
Amniyon sıvısı berrak kokusuz ve bildiğin içtiğin su gibi. Amniyon sıvısını o yüzden akıntıyla karıştırmazsın ama idrar kaçırdığını düşünebilirsin. Islaklığın idrara benzediğinde ve idrar hissetmediğinde korkmalısın

Benim doktorum “progestan ağızdan alındığında bağırsakta büyük bir yıkıma uğradığını hiçbir faydasının kalmadığını” ve “En iyi kullanımın vajinal, sonra iğne olduğunu” söyledi. Ağızdan kullanımın hiçbir faydası yok dedi.iğne olarak kullanın bari. Siz bilirsiniz ama kötü bir kere başa geliyor

Ben sivi deterjan alacağım granül bazen üstünde kalıyor. Yumuşatıcı kendimize kullanmıyorum bebegede almayacağım çünkü son durulama suyuna ekleniyor ve kalıyor kıyafetlerde.
Hmm o zaman ben de sıvı deterjan alayım canım ebebekte granül de çok gördüm hangisi alınır bilemedim sagol
Ben Beyaz iç çamaşırı giyiyorum bildiğin su gibi canım kıvamı olmuyor rengini kestiremiyorum şeffaf mi değil mi çamaşır Beyaz olduğu için anlaşılmıyor. Çarşamba bi daha sorayım bakalım dr a ne diyecek suyun artmış derse istemem zaten

Benim bildiğim bebek de kullandığı için dozun yüksek olması lazım.
Yani simdi 50ye düşerseniz tsh tekrar yükselebilir yine 75 kullanmak zorunda kalırsınız
O yüzden baskılamak gerekiyor.
Sadece tsh gözüyle bakmayın
T3 ya da t4 tü sanırım bunlardan bir depo, yani doktor onun da seviyesine göre yorumluyor.
İçiniz rahat etmezse doktorunuza sorun yine de

Tesekkür ederim. Ben verince ogleden aonra cıkıyor sonuca gidiyorum da hep ondan hemen cıkar diye dusundum. Saglık ocagında belki bir gün sürerse yerine gore de degisir tabi ilce uzaksa merkeze kanlar ile gidiyor falan ya size de gecmis olsun. Troid başlı başına problem. Ama kabullenince düzene giriyor. Ilacla omür boyu yaşayıp gidecegiz artik. Allah beterinden saklasn

Evet benim 4.55 di en son
Kadın doğumcum olmaz 2. Trimesterdasın dedi
50 mg den bi gün 50 bi gün 75e geçtik
Bakalım bu ay ne olacak
Canım benimde 4,5 cıktı 50 mg aldım.
Ama burda bazı doktorlar 25 lik vermiş bazı arkadaşlara. Değişik yani durumlar.

Ben de 1 hafta kullanıp kan verıcem, düşünce doğuma kadar 25 lik kullanıcam.

Böyle bi liste yaptımmm perşembe gidip alıcaz diye düşünüyoruz gidersek,
Ne eksik diye düşünüp aklıma geleni yazıyorum artık yavaş yavaş bitiriyim diyorum

Eklentiler

• 7BAC9457-12B4-4EDD-8EA5-A61C1A90AD7E.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 92
O kadar güzel anlatmışsın ki. Aynı tavır ama ben böyle sakin kalamayacakmışım gibi hissediyorum. Hele ki doğumdan sonra bebeği benden çok sahiplenirse çok kızarım gibime geliyor. Yani sakin kalıp yavaş yavaş anlatmak en güzeli. Umarım ben de o sabrı gösterebilirim. Çünkü dediğin gibi iyi niyetlerinden yaptıklarını biliyorum.

Ben ne annemin ne kayınvalidemin bir şey almasını istemiyorum. Karışmasınlar bana. Ben yardım istersem, yardım etsinler istiyorum. Ya da bir şey aldıklarında haber versinler, fikir danışsınlar istiyorum.

Annen de düşünememiştir. Ya da huyu öyledir. Sana özel bir tavır değildir bence.

Kramp ve uyuşmayı doktoruna söyledin mi? Soylediysen ne dedi bişey verdi mi?

Bu arada benim bebiş te aşağıdaymıs. Tam uzaklıgı söylemedi ama kendi doktoruma sorcam. Asagida diye soyleyen öylesine gittigim bi doktordu. Cikarmis yukari insallah cikar

Yolda dogursan diye eşimde streste. benim oturdugum ilce merkeze 70 km. Anca hizli gitsek 45 50 dk da variriz. Ama sanirim yolda pat diye dogurulacak bi durum degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…