- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.181
Araştırdım ama o pedler ticarete dökülmüş doğruluk payı yokmuş canım normalde hastanede turnusol kağıt mı ne varmış dr onla bakıyormuş bi kez daha rica etcem bakalımYa eczane amniyo sıvısı için test pedleri varmış. Doktor vermezse sen al. İnternettw 19 TL ye gördüm. Bilmiyorum eczanede nasıl. Pregesteron u da ağızdanevdesin nasılsa ilacın etkisi gelince yatar dinlenirsin.
Ah ya üzüldüm. Ben çok deliksiz uyuyorum gece bi kere tuvalete gidiyorum bi de arada Kuyruk sokum ve bacak kramp ile uyaniyorum sukur uyku da sıkıntım yok ben uykuya aşırı düşkünümUyuyamıyorum. Burnum çok tıkanıyor. Burnum tikaninca ağzım kuruyor. Ağzım kuruyunca Su içiyorum. Su içince de tuvaletim geliyor.Kısır döngü resmen.
Ben sivi deterjan alacağım granül bazen üstünde kalıyor. Yumuşatıcı kendimize kullanmıyorum bebegede almayacağım çünkü son durulama suyuna ekleniyor ve kalıyor kıyafetlerde.Kizlar alınan esyalari yıkamak için sıvı deterjan mi granül mu aldınız hangisi alınmalı bir de yumuşatıcı kullanılıyor mu bebek kıyafetine özel yoksa kullanmamak mi gerekir yine bilgisiz olduğum bir konuda deneyimli annislerden cevap bekliyorum
Evet benim 4.55 di en son
Kadın doğumcum olmaz 2. Trimesterdasın dedi
50 mg den bi gün 50 bi gün 75e geçtik
Bakalım bu ay ne olacak
Canım progestan kaynaklı akıntı açık veya koyu sarı renkli ve kıvamlı. Kıvamlı derken yumurta akı gibi değil ama su gibi de değil; arada bişey.Şu koyu ton yaptığım kısım nasıl oluyor canım bariz fark mi oluyor daha önce suyum gelmediği icin bilmiyorum
Bak başka bir topikte bu arkadaşların yazısını görünce korktum açıkçası demek istediğim boyle olabilir mi korkusuydu ama inşallah Allaha emanet bakalım çarşamba bi daha rica ederim su sızıyor mu testini bakalım rabbim korktuklarımizdan korusun
"""sulu kanamalarım oldu ama gelen sıvının bebeklerden geldiğine bakmadılar çünkü sıvıları iyiydi. Sonra eve gönderdiler kanama azalınca evde de sıvı geldi ama progestan ama zannettik bir akşam aniden suyum geldi doktora gittim bebeklerimin suyu kalmamış Doğum yaptımkabus gibiydi...
""""
Evet bende progestan zannettim hep çünkü o çok sulu akıntı yapıyor şimdiki aklım olsa fitil olarak almazdim"""
Bu iki arkadaşın başına gelenleri okuyunca korktum ben de progestan kaynaklı diye rahatım Allah esirgesin .
Benim doktorum “progestan ağızdan alındığında bağırsakta büyük bir yıkıma uğradığını hiçbir faydasının kalmadığını” ve “En iyi kullanımın vajinal, sonra iğne olduğunu” söyledi. Ağızdan kullanımın hiçbir faydası yok dedi.iğne olarak kullanın bari. Siz bilirsiniz ama kötü bir kere başa geliyorBen de günlük ped kullaniyorum. Bana da doktor fitil olarak kullan dedi. Ama ben agizdan aldım.Doktora da söyledim ağızdan alıyorum diye bir şey demedi. Aslında fitil olarak daha çok fayda ediyormuş. Ama ben yapamadım.
Hmm o zaman ben de sıvı deterjan alayım canım ebebekte granül de çok gördüm hangisi alınır bilemedim sagolBen sivi deterjan alacağım granül bazen üstünde kalıyor. Yumuşatıcı kendimize kullanmıyorum bebegede almayacağım çünkü son durulama suyuna ekleniyor ve kalıyor kıyafetlerde.
Ben Beyaz iç çamaşırı giyiyorum bildiğin su gibi canım kıvamı olmuyor rengini kestiremiyorum şeffaf mi değil mi çamaşır Beyaz olduğu için anlaşılmıyor. Çarşamba bi daha sorayım bakalım dr a ne diyecek suyun artmış derse istemem zatenCanım progestan kaynaklı akıntı açık veya koyu sarı renkli ve kıvamlı. Kıvamlı derken yumurta akı gibi değil ama su gibi de değil; arada bişey.
Amniyon sıvısı berrak kokusuz ve bildiğin içtiğin su gibi. Amniyon sıvısını o yüzden akıntıyla karıştırmazsın ama idrar kaçırdığını düşünebilirsin. Islaklığın idrara benzediğinde ve idrar hissetmediğinde korkmalısın
Benim bildiğim bebek de kullandığı için dozun yüksek olması lazım.Merhabalar , benim de TSH m hamilelik öncesi 5 küsürlerdeydi ,50 mg levotron kullanıyordum düzenli . Hamilelik başladıktan sonra doktor 75 mg a yükseltti , en son geçen ay 1,7 ydi ama ona rağmen 75 e devam ediyorum . Size göre dozu çok yüksek geldi bana , acaba farklı bir doktor daha mı gitmeliyim?
Tesekkür ederim. Ben verince ogleden aonra cıkıyor sonuca gidiyorum da hep ondan hemen cıkar diye dusundum. Saglık ocagında belki bir gün sürerse yerine gore de degisir tabi ilce uzaksa merkeze kanlar ile gidiyor falan ya size de gecmis olsun. Troid başlı başına problem. Ama kabullenince düzene giriyor. Ilacla omür boyu yaşayıp gidecegiz artik. Allah beterinden saklasnBeni takip eden doktor t3, t4, tsh istiyor mesela hemogramla beraber
Hemogram o gün çıkıyor ama diğerleri sonraki güne kalıyor genelde
O yüzden sordum aslında
Evet söyledim sağlık ocağı doktoruna
Eve yakın bir daha hastaneye gitmekle uğraşmayayım diye oraya gittim hatta
Ama bakmadı sanırım
Pazartesi gidicem mecbur
Haşimato da çok zor, geçmiş olsun
Ben de hipertiroidi yüzünden ameliyat oldım
Canım benimde 4,5 cıktı 50 mg aldım.Evet benim 4.55 di en son
Kadın doğumcum olmaz 2. Trimesterdasın dedi
50 mg den bi gün 50 bi gün 75e geçtik
Bakalım bu ay ne olacak
Ben kova istiyorumKuvetimizde geldibana bunlar hep küçükmüş gibi geliyordu ama hicde öyle değillermis hele kovası bir dünya su alıyor çok sevdim
Ben de öyle hissediyorum. Bir kendini düzeltse de rahatlasamBende öyle hissettiğim 3 günün sonunda doktora gittiğimde doktor gösterdi bir ayağı tam rahim girişine doğru uzatmış orda sallıyor.Ayagiymis basan anladım.
O kadar güzel anlatmışsın ki. Aynı tavır ama ben böyle sakin kalamayacakmışım gibi hissediyorum. Hele ki doğumdan sonra bebeği benden çok sahiplenirse çok kızarım gibime geliyor. Yani sakin kalıp yavaş yavaş anlatmak en güzeli. Umarım ben de o sabrı gösterebilirim. Çünkü dediğin gibi iyi niyetlerinden yaptıklarını biliyorum.Canım tam anlattigin şekilde benim kv de ilk çocukta aşırı sahiplendi. Hatta kendi çocuğumu anca 40 çıktıktan sonra yıkadım. Asla kötü niyetli değildi. Kizamadim. Ama ben de ilk defa anne olmuştum. Gece çocuk ağlayınca gelirdi. Bir yere gidileceği zaman benden önce çocuğu alırdı. Çocuk doğmadan dunyanin şeyini almış gelmiş. Kıyafetten battaniyeye kapı süsünden yastığa her şeyi almış. Kiramadim. Kullandım hepsini. Onlarda ilk torun heyecani. Zaman zaman ufak çıkışları eşim yaptı. Ben de yavaş yavaş fikirlerini benimsettim. Aradan 9 sene geçti. Yani o ilk hevesle yaptığından sonra bir daha öyle yapmadı. Her zaman ne istiyorsan kendin seç al der. Şimdi de öyle kartının numarası bende var zaten. Kendisi için de alışverişi benim yapmamı ister. Sen ne ihtiyacınız varsa kendin beğen al dedi. Konuyu şuraya bağlayacağım. Evet ilk torunda benimkiler de böyle yaptılar. Ben onları kırmadım ama yavaş yavaş yvas işleyerek olması gerekeni öğrettim. Ama kırmadan, üzmeden. Çünkü niyetinin kötü olmadigini biliyorum. Annem de öyle o da sürekli bir şeyler alır gelir bir kısmını beğenmem ama onu da kırmam. Çoğunlukla büyük şeyleri sormadan almzlar amaeşimi zor frenliyirum genelde o böyle şeyleri söylemek taraftarı. Ama ben kırmak istemiyorum nihayetinde onlarda ozeniyorlar. İlk çocukta çoğunlukla mavi şeyler hep kv tarafından alındığından ben hep unisex aldım. Bu sefer de annem pembe almış. Ben hiç pembe bir şey almadım. Bazen aldıkları israf da olsa ses etmedim. Ama şimdi oldukca azaldı emrivakiler. Darısı başına deyim. Biraz zor bir süreç. Yani sen seç biz alalım ya da parasını verelim tavri daha güzel. Ama işte o noktoya getirmek biraz zor olabiliyor.
Dün bulamadın miBen kova istiyorum
Ben ne annemin ne kayınvalidemin bir şey almasını istemiyorum. Karışmasınlar bana. Ben yardım istersem, yardım etsinler istiyorum. Ya da bir şey aldıklarında haber versinler, fikir danışsınlar istiyorum.Ah aynısını yaşıyorum. Sağ olsun çok iyi niyetli çok şeyler örüp aldı. Ama benim hevesim kırıldı hep. Bir müslin alamadım çünkü kaçar tane almıştı, şimdi söyledim, artık almıyorlar.
Ama sağ olsunlar yüklü miktarda para da verdiler, büyük şeyler için destek olarak. Ama kendi ailem hiç. Birkaç parça kıyafet, kv araba aldı diye beşik aldılar o kadar. Bir de yelek örüyormuş annem Ama göstermedi bile kendi zevkine göre yapıyor. Teklif ediyorlar ama belli öylesine. Anneleri babaları yönünden şanslı olanlar kıymetini bilin benim boynum bükük kaldı bu dönemde.
Aynen öyle. Ben de bir tırstım da demek ki olağan bir şeymiş.Evet 3. Hamileliğim ilk defa böyle hissediyorum hatta geçen de yazdım pırtlayıp çıkacak diye tırsıyırum
Kramp ve uyuşmayı doktoruna söyledin mi? Soylediysen ne dedi bişey verdi mi?Ya bu bacak kramp ve ellerde uyuşma bende de var
Benim bebek hâlâ aşağıda.. ne zaman yukarı çıkacaklar ki vajina ya sadece iki üç parmak yukarıda sanki pit diye çıkacak diye korkuyorum
Ben burada arkadaşlar yazınca korudan caydim canım senin adını bir türlü hatırlayamadım o gün etiket yapamadım sana eşim hâlâ önceki olaydır onlar millet eski olaylardan korkuyordur ekip dr değişmiştir diyo da benim de içime kurt düştü lokman hekime gidelim diyorum eşim de tutturdu orası uzak ya yolda doğurursan diyip duruyor
Canım ben de gördüm. Binde daha uygundnur diye alayim dedimSurrender bunu buldum Trendyol da bir bak istersen. Bime uygun gelmiş tek düşününce
Tiklasende Vera Bath Katlanır Su Kovası Kulplu 12 Lt - Fiyatı, Yorumları
Tiklasende Vera Bath Katlanır Su Kovası Kulplu 12 Lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?