- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.201
Ben geç yatıyorum zaten
Yatarken alıyorum :)
Vallahi helal olsun gece uykuya karşı gelemiyorum. Bu aralar sızıyorum resmen. Gece bazen uyanıyorum ama sabah bu sefer rahatsız hissediyorum dinlenmemiş hissediyorum.Valla saaat başı uyaniyorum o saatlerde içiyorum.Saat kur olmazsa
Her kişide troid ilacinin etkisi ayni olmayabilir. Genelde deneyerek dozaji ayarliyor doktorlar. Ben de öyle olmustu.Merhabalar , benim de TSH m hamilelik öncesi 5 küsürlerdeydi ,50 mg levotron kullanıyordum düzenli . Hamilelik başladıktan sonra doktor 75 mg a yükseltti , en son geçen ay 1,7 ydi ama ona rağmen 75 e devam ediyorum . Size göre dozu çok yüksek geldi bana , acaba farklı bir doktor daha mı gitmeliyim?
Canım benimde akıntım çoktu doktor emin olmak için amniosure diye bi test aldırdı öyle bakmıştı her yerde bulunmuyor ve yaklaşık 400₺ gibi bir tutar ödemiştim ben.Araştırdım ama o pedler ticarete dökülmüş doğruluk payı yokmuş canım normalde hastanede turnusol kağıt mı ne varmış dr onla bakıyormuş bi kez daha rica etcem bakalımbu gittiğimde suyum alt sınırda çıkmazsa istemem zaten ama alt sınırda çıkarsa dr a sızma var mi diye testi rica ederim geçen de istedim yapmadı bakalım
Ah ya üzüldüm. Ben çok deliksiz uyuyorum gece bi kere tuvalete gidiyorum bi de arada Kuyruk sokum ve bacak kramp ile uyaniyorum sukur uyku da sıkıntım yok ben uykuya aşırı düşkünüm
.....kızlar baby turco bez nasıl acaba ?
Çok zaman geçmiş. Ben de bi şüphe duydum ama şuan sorun yok diye düşünüyorum. Benim gördüğüm yok yani. Doktorların yeni olduğu doğru. Benim doktorum oraya geçeli 1 sene bile olmamış.Ben bi seu diyemiyorum işte hep susuyorum çok isterdim söyleyebilmeyibenim kv de bi kere aradı o da covid olduğumda başka da hiç aramadı anca geziyor
Ya ben diyemiyorum işte pısırık mi dersin ne dersen artık saygı mı bilmiyorum ağzımı açamıyorum çekiniyorum
İlk 4 aylık kaybettiğim erkekti canım aklında o kalmıştır estağfurullah ne özürüklasik kız ismi duyanlar bana yazsın
Vallahi tüm gün yatıyorum inan ki sadece yatıyorum bi öğleden sonra yemek yapmaya kalkıyorum hepsi bu
İlk kızım ismi ne canım? Bulduğun isimleri buraya da yazsana fikir olur sen elesen bile
Ya bu bacak kramp ve ellerde uyuşma bende de var
Benim bebek hâlâ aşağıda.. ne zaman yukarı çıkacaklar ki vajina ya sadece iki üç parmak yukarıda sanki pit diye çıkacak diye korkuyorum
Haaaaahhh işte benim kayinvalidem
Tövbe tövbe ilk defa görenler Allah yazsin
Kart numarası sende ha
Ben de kullanıyorum oksapar . Pıhtılaşma var
Ben burada arkadaşlar yazınca korudan caydim canım senin adını bir türlü hatırlayamadım o gün etiket yapamadım sana eşim hâlâ önceki olaydır onlar millet eski olaylardan korkuyordur ekip dr değişmiştir diyo da benim de içime kurt düştü lokman hekime gidelim diyorum eşim de tutturdu orası uzak ya yolda doğurursan diyip duruyor
Kullanan arkadaşlarım hep çok memnun......kızlar baby turco bez nasıl acaba ?
Eskiden içiyordum 3 sene oldu bırakalıİçiyor muydun normalde peki?
Ben çok severdim kendisini, bazen rüyamda kana kana içiyorum
Canım ben iğne de oluyoqrum hafta da 1. Benim doktorum da etkisinin daha az olacağını söyledi ama ne biliim bana zor geldi uğraşmak.Benim doktorum “progestan ağızdan alındığında bağırsakta büyük bir yıkıma uğradığını hiçbir faydasının kalmadığını” ve “En iyi kullanımın vajinal, sonra iğne olduğunu” söyledi. Ağızdan kullanımın hiçbir faydası yok dedi.iğne olarak kullanın bari. Siz bilirsiniz ama kötü bir kere başa geliyor
Aylık paket olarak çok iyi fıyatı .Kullanan arkadaşlarım hep çok memnun.
Evet, ben de almayı dusunuyorum canim. Fıyatı sleepy den daha iyiBen indirimdeyken 1 2 3 no aldım. Kullananlar memnun. Paketi açıp bakmadım
Yıllardır içiyorumİçiyor muydun normalde peki?
Ben çok severdim kendisini, bazen rüyamda kana kana içiyorum
BizimlesıınnValla kocama sahur hazırlamak için oturdum. Zinhar yemedim. Hatta o yerken dayanamayıp gidip yattım
Ben ilk ay resmen sigara için ölüyordum. Hatta üç hafta maalesef günde bir kaç tane içtim. Hala ara ara aklıma geliyor ama isteğim hızlı geçiyor. Ben sigaraya çok geç başladım(26 yaşımda) ve çok çok seviyorum. Umarım ilerde tekrar başlamam.Yıllardır içiyorum
Ama hamile olunca bıçak gibi kesiliyorum sigaradan. Peki neden canim bile istemiyorhic istemedi bu zamana kadar
Diğer hamileliğimde de aynı şekilde
Ben başlarım canim. Çünkü o benim keyfimBen ilk ay resmen sigara için ölüyordum. Hatta üç hafta maalesef günde bir kaç tane içtim. Hala ara ara aklıma geliyor ama isteğim hızlı geçiyor. Ben sigaraya çok geç başladım(26 yaşımda) ve çok çok seviyorum. Umarım ilerde tekrar başlamam.
Bende bi kaç gündür fitili başladım..sulu akıntım hiç yok canım hatta bu aralar iyice kurudu..sadece beyaz fitilin kendisi oluyor dışarı çıkanAranızda Progestan fitil kullananlar sizinde iç çamaşırınız islanacak kadar sulu akıntınız oluyor mu ?? Suyumda azalma vardı malum simdide böyle iç camasirim ıslanınca tedirgin oluyorum ama amniyosentez suyum mu sızıyor diye.. bunun bi testi varmış aslında ama sanki cebinden çıkacak dr yapmadı testi . Ultrasonda bakti suyu yeterli dedi yolladı ama böyle dediklerinde de sızma oluyormuş testi bi daha gidip istesem mi yoksa progestan fitil kullanan herkeste oluyor mu kizlar bu sulu akıntı??
Kıyaslamasına netten bakmak lazım.Kızlar baby turcoyu listeye ekledim yalnız kalıbı küçükmüş 3numara alın demişler yorumda bir de baby me nin yorumlarına baktım çok güzel prima gibi demişler onun hakkında fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?