Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben geç yatıyorum zaten
Yatarken alıyorum :)
Valla saaat başı uyaniyorum o saatlerde içiyorum. Saat kur olmazsa
Vallahi helal olsun gece uykuya karşı gelemiyorum. Bu aralar sızıyorum resmen. Gece bazen uyanıyorum ama sabah bu sefer rahatsız hissediyorum dinlenmemiş hissediyorum.
Her kişide troid ilacinin etkisi ayni olmayabilir. Genelde deneyerek dozaji ayarliyor doktorlar. Ben de öyle olmustu.

Son düzenleme:
Canım benimde akıntım çoktu doktor emin olmak için amniosure diye bi test aldırdı öyle bakmıştı her yerde bulunmuyor ve yaklaşık 400₺ gibi bir tutar ödemiştim ben.

Çok zaman geçmiş. Ben de bi şüphe duydum ama şuan sorun yok diye düşünüyorum. Benim gördüğüm yok yani. Doktorların yeni olduğu doğru. Benim doktorum oraya geçeli 1 sene bile olmamış.

Canım ben iğne de oluyoqrum hafta da 1. Benim doktorum da etkisinin daha az olacağını söyledi ama ne biliim bana zor geldi uğraşmak.

Yıllardır içiyorum
Ama hamile olunca bıçak gibi kesiliyorum sigaradan. Peki neden canim bile istemiyor hic istemedi bu zamana kadar
Diğer hamileliğimde de aynı şekilde
Ben ilk ay resmen sigara için ölüyordum. Hatta üç hafta maalesef günde bir kaç tane içtim. Hala ara ara aklıma geliyor ama isteğim hızlı geçiyor. Ben sigaraya çok geç başladım(26 yaşımda) ve çok çok seviyorum. Umarım ilerde tekrar başlamam.

Ben başlarım canim. Çünkü o benim keyfim
Günde 3 e düşürmüştüm hamilelikten önce.
Ama arkadaş ortamı olunca tabii iÇıkıyordu

Bende bi kaç gündür fitili başladım..sulu akıntım hiç yok canım hatta bu aralar iyice kurudu..sadece beyaz fitilin kendisi oluyor dışarı çıkan

Kızlar baby turcoyu listeye ekledim yalnız kalıbı küçükmüş 3numara alın demişler yorumda bir de baby me nin yorumlarına baktım çok güzel prima gibi demişler onun hakkında fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…