- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.221
Aynen. Ben de sleepy stoklamıştım hep bu aydan sonra turco alıcamAylık paket olarak çok iyi fıyatı .
Popoya 2 sını de alıştırmak gerekAynen. Ben de sleepy stoklamıştım hep bu aydan sonra turco alıcam
Aloeveralısi iyi diye duyup 1 paket alivermistim. Ama acmadim. Aleoveraliysa belki ici kurur diye korkumdan koydum öyle. Deniycem inşallah. Baby turco da denemeyi dusunuyorum.Kızlar baby turcoyu listeye ekledim yalnız kalıbı küçükmüş 3numara alın demişler yorumda bir de baby me nin yorumlarına baktım çok güzel prima gibi demişler onun hakkında fikriniz var mı?
Nerden bakıcaz youtube mu ?? Sen tecrübelisin el atıverKıyaslamasına netten bakmak lazım.
İndirimde ben de alıcam denemek için baya iyi yorumları çünküAloeveralısi iyi diye duyup 1 paket alivermistim. Ama acmadim. Aleoveraliysa belki ici kurur diye korkumdan koydum öyle. Deniycem inşallah. Baby turco da denemeyi dusunuyorum.
Islak mendil ne alıyorsun peki?Benim oğlana şu an önlem kullanıyorum. O da güzel ama yenidoğanı nasıldır bilmiyorum
Unibaby kullandık hepIslak mendil ne alıyorsun peki?
Googleye yazıcaksınNerden bakıcaz youtube mu ?? Sen tecrübelisin el atıver
Bide bndeEvet arkadaşlar galiba gene idrar yolu enfeksiyonu oldum 2 gündür suyu azaltmıştım gene başladı Bugün en iyisi suya başlamak gene gebelikten beri peşimi bırakmadı bi bende var galiba bu sorun
Tamam canım :) sen peki bim bezi denedin mi önceden ? ona da çok memnunlar sankiGoogleye yazıcaksın
Baby turco ile sleepy karşılaştırması
Baby turko kullanıcı yorumları
Bu tarz şeyler yazıp bakacaksın
Tecrübeye gerek yok
Yenidoğanını denemiştim biraz kalındı ama güzeldiTamam canım :) sen peki bim bezi denedin mi önceden ? ona da çok memnunlar sanki
Amy gibi yıkadın mı sen de yoksa direkt kullandın mı?Unibaby kullandık hep
Pişik falan olunca mı denedin yoksa bi de şuna bakayım mı diyoruz :)Yenidoğanını denemiştim biraz kalındı ama güzeldi
3 lt den az içmeyin arada limon suyundan şekersiz limonata yapıp içinBide bnde
Hayır onu denemedim.Tamam canım :) sen peki bim bezi denedin mi önceden ? ona da çok memnunlar sanki
Yıkamadım, sadece bir dönem pişik olmuştu o zaman yıkayıp kullandımAmy gibi yıkadın mı sen de yoksa direkt kullandın mı?
Doğum için onu almıştım. İlk onu kullandım sonra sleepy e geçtik. Aslında neredeyse her markayı kullandık 2.dePişik falan olunca mı denedin yoksa bi de şuna bakayım mı diyoruz :)
sleepy 1-2 herkes mmnun 3 de sorun başlıyormuş baby turco herkes memnun ama pişik olanlar da çokca hepsini deneyelim prima son çaremizHayır onu denemedim.
A101 soffıe ( galiba adı böyle bir şeydi)
bezi denemiştim pişik yaptı. Cunku popo primaya alışkındı
O yüzden prima kullanmayı düşünmüyorum.
Peki pamuk kullandın mı yenidoğanken ?Yıkamadım, sadece bir dönem pişik olmuştu o zaman yıkayıp kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?