- 23 Ekim 2018
- 16.310
- 37.724
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.241
İlk oğlumda bir dönem kullandım ama 2. De hiç bulaşmadım öyle işlerePeki pamuk kullandın mı yenidoğanken ?
Aynen biz de denicez mecbur o yüzden bu stok işi yaş gibi ne diyosun?Doğum için onu almıştım. İlk onu kullandım sonra sleepy e geçtik. Aslında neredeyse her markayı kullandık 2.de
Ben başlamaya çok korkuyorum. Bu kadar zaman sonra bırakmak çok koyar ama valla çok keyif alıyorum. Hamilelikten önce Hiçbir zaman keşke sigarayı bıraksaydım demedim. Bırakmaya da yeltenmedim. Umarım başlamam ama başlayacakmışım gibi geliyor.Ben başlarım canim. Çünkü o benim keyfim
Günde 3 e düşürmüştüm hamilelikten önce.
Ama arkadaş ortamı olunca tabii iÇıkıyordu
Bez konusunda stok yapmayın bence de ilk bir deneyin sonra stoklarsınız ben daha hiç almadım açıkçasıAynen biz de denicez mecbur o yüzden bu stok işi yaş gibi ne diyosun?
Aynen. 1 paket lazım olur diye aldım sadece pamukİlk oğlumda bir dönem kullandım ama 2. De hiç bulaşmadım öyle işlere
Hangi kremler işe yarıyor kızAynen. 1 paket lazım olur diye aldım sadece pamuk
2. De allah ne verdiyse
Ama şu var ben popoya cok iyi bakıyorum
O yüzden bez denemeleri disinda pişik yaşamadım hic. Kremler
Z.yagları
Havalandırmalar
Aaa ayıp ediyorsunBen başlamaya çok korkuyorum. Bu kadar zaman sonra bırakmak çok koyar ama valla çok keyif alıyorum. Hamilelikten önce Hiçbir zaman keşke sigarayı bıraksaydım demedim. Bırakmaya da yeltenmedim. Umarım başlamam ama başlayacakmışım gibi geliyor.
Valla benim midemi öyle aşırı bulandırmadıYıllardır içiyorum
Ama hamile olunca bıçak gibi kesiliyorum sigaradan. Peki neden canim bile istemiyorhic istemedi bu zamana kadar
Diğer hamileliğimde de aynı şekilde
Şuan hatırlamıyorum canim. Bir ara bakacağım onlaraHangi kremler işe yarıyor kız
Aynen. Valla erkek olsam tam bir sigara tiryakisi ve alkolik olurdum.Aaa ayıp ediyorsunkahve sigara keyfi
Sahane.
Halbuki seninde bulantıların oldu.Valla benim midemi öyle aşırı bulandırmadı
Şu an zaten içsem içerim
Tiksinmiyorum
Ve özledim keyfini yalan yok
Ben başlarım geri kesin
Her şeyi aldım şampuan deterjan pişik kremi ıslak mendil gibi bakım ürünleri kaldı :) bi ara da pişik kremi konuşuruz :)Şuan hatırlamıyorum canim. Bir ara bakacağım onlara
Deterjan dalan roxy kullandımHer şeyi aldım şampuan deterjan pişik kremi ıslak mendil gibi bakım ürünleri kaldı :) bi ara da pişik kremi konuşuruz :)
Bazılarının sigarası kötü kokuyor bana meselaHalbuki seninde bulantıların oldu.
Ben bıçak gibi kesiliyorum Hamile kalınca . Allahın işiyani ne canim çekiyor
Ne yanımda ıcırtıyorum
Benimde kokusu bile midemi bulandiriyorBazılarının sigarası kötü kokuyor bana mesela
Ama bazısının güzel
Dün kafede yan masamda oturan birinin sigarası o kadar güzel geldi ki utanmasam gidip sigara alıcaktım bakkaldan
2.de pişik problemimiz oldu ama popoda değil ön tarafta çok enteresan bir şekilde. Cildiyeye yönlendirdi doktor özel bir krem hazırladı falan yani bezden olduğunu düşünmüyorum o pişiğinAynen. 1 paket lazım olur diye aldım sadece pamuk
2. De allah ne verdiyse
Ama şu var ben popoya cok iyi bakıyorum
O yüzden bez denemeleri disinda pişik yaşamadım hic. Kremler
Z.yagları
Havalandırmalar
Ben de granül sabun tozu alıcam şampuan kafam karışık hala mayıs gibi alırım onu heraldeDeterjan dalan roxy kullandım
Sampuan cok uzun süre sebamed
Onları almadım daha
Ama ben zaten normalde de deterjanı kokulu kullanmam
Yumuşatıcı da kullanmıyorum.o yuzden özellikle bebek deterjanı almayacağım bu sefer
Makinanın içine edıyormus öyle duydum.Ben de granül sabun tozu alıcam şampuan kafam karışık hala mayıs gibi alırım onu heralde
Banyo suyunu kaynatıyolar ya popo yıkarken de kaynamış suyla mı yıkanıyor?Yoksa bi yerden sonra çeşmeye tutuyor muyuz2.de pişik problemimiz oldu ama popoda değil ön tarafta çok enteresan bir şekilde. Cildiyeye yönlendirdi doktor özel bir krem hazırladı falan yani bezden olduğunu düşünmüyorum o pişiğinO yüzden çok kısa sürede poposunu yıkamaya başladım ben
farklı farklı mı onlar roxy ben de düşünüyorum kokusuz hangisi bilemedim hepsi kokulu gibi roxy granül değil mi ben hepsini granül sanıyorum :) sen konsantre mi dedin yoksa?Makinanın içine edıyormus öyle duydum.
Bir kere denedim kurudu hep sabunlar içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?