- 23 Ekim 2018
- 16.310
- 37.724
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.261
Banyo suyunu kim kaynatıyor yaBanyo suyunu kaynatıyolar ya popo yıkarken de kaynamış suyla mı yıkanıyor?Yoksa bi yerden sonra çeşmeye tutuyor muyuz
Yok daha nelerBanyo suyunu kaynatıyolar ya popo yıkarken de kaynamış suyla mı yıkanıyor?Yoksa bi yerden sonra çeşmeye tutuyor muyuz
Kız bi arkadaş da görmüştüm ocakta bi tencere kaynattı soğuttu yıkadı bebeği ben standart prosedür bu sandım o yüzdenBanyo suyunu kim kaynatıyor ya2sinde de hiç öyle atraksiyonlara girmedim. Poposunu da Çeşme suyu ile yıkıyorum. Ama kışın su soğuksa ısıtıyorum tabi üşümesin diye
He iyi o zaman bunlar yaz bebesi tutarız çeşmeyeYok daha neler
Kim kullanıyor kiz popoya kaynamış su?
Antibiyotik olmasın o
Bir tanıdığım bir dönem hazır su kullandı ama bebeğinde enfeksiyon vardı hani sudan bulaşmıştır diyeydi de yok ya kim uğraşır kaynatmakla sıcak su varkenKız bi arkadaş da görmüştüm ocakta bi tencere kaynattı soğuttu yıkadı bebeği ben standart prosedür bu sandım o yüzden
Sanırsın fanusta yaşayacakBir tanıdığım bir dönem hazır su kullandı ama bebeğinde enfeksiyon vardı hani sudan bulaşmıştır diyeydi de yok ya kim uğraşır kaynatmakla sıcak su varken
Doğalgaz yoktu evi belki sıcak su için kaynatmıştır o zaman tamam şimdi oturdu :) turistik bölgede klima soba oluyor kışınBir tanıdığım bir dönem hazır su kullandı ama bebeğinde enfeksiyon vardı hani sudan bulaşmıştır diyeydi de yok ya kim uğraşır kaynatmakla sıcak su varken
Hayatı unuttu o
Aynı koşullarda yaşıyorumDoğalgaz yoktu evi belki sıcak su için kaynatmıştır o zaman tamam şimdi oturdu :) turistik bölgede klima soba oluyor kışın
Hiç denemedim merak da etmedim ama öyle bir anlatıyorsunuz ki doğumdan sonra ben bile deneyeceğim bu gidişle
Hiç bulaşma boşver bi paketi olmus bilmem kaç milyonHiç denemedim merak da etmedim ama öyle bir anlatıyorsunuz ki doğumdan sonra ben bile deneyeceğim bu gidişle
Doğru diyorsun ben o parayla dürüm İskender falan alırım daha çok tatmin eder muhtemelenHiç bulaşma boşver bi paketi olmus bilmem kaç milyon
Çok şey kaçırıyorsunHiç denemedim merak da etmedim ama öyle bir anlatıyorsunuz ki doğumdan sonra ben bile deneyeceğim bu gidişle
Bir dürüm olmıs 40₺Doğru diyorsun ben o parayla dürüm İskender falan alırım daha çok tatmin eder muhtemelen
Onu diyecektim ben deBir dürüm olmıs 40₺
Sigara daha ucuz
Kil aşeren duymuştum da petrol de mi varÇok şey kaçırıyorsun
Heleki arkadaş ortamı varsa.
Hem sigara içmeyen insan niye merak eder ki, bu zamana kadar edip içmemişsin.
Aserdın mi yoksa ?
Öyle deme petrol aşeren var
Yok ya burda daha o kadar değilBir dürüm olmıs 40₺
Sigara daha ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?