- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.281
Kil dedin ya aklıma geldı. Asermeyı geçKil aşeren duymuştum da petrol de mi var
Yok ya aşermedim çok güzel anlatıyorsunuz demek istedim sadece
Arkadaşlarım da içmez eşim de ben de küçükken yıllarca pasif içiciydim babam yüzünden, annem sigaradan nefret ederdi o yüzden ben de öyleyim
Ben şok baya benim bebeler oluruna büyümüşKız bi arkadaş da görmüştüm ocakta bi tencere kaynattı soğuttu yıkadı bebeği ben standart prosedür bu sandım o yüzden
Hadi yaKil dedin ya aklıma geldı. Asermeyı geç
Bunu rusyadan getirip satanlar var. Bagımlısı var onların. Komsumun yeğeni satıyordu. Kendi de yiyordu tabi. Dedim manyaklara baktürkmenistanlılar, rusyadan getiriyordu.
Hâlâ yiyor mu bilmem
GalibaHadi yavitamin eksikliği falan mı yapıyor bunu acaba
Demir eksikliginin ileri boyutu. İlk başlarda kahve yiyerek başlıyor. Sonra toprak kilHadi yavitamin eksikliği falan mı yapıyor bunu acaba
Demir eksikliginin ileri boyutu. İlk başlarda kahve yiyerek başlıyor. Sonra toprak kil
Bence normal daha fazla kilo alan bile varKızlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar bugün kontrole gittim ve tam 10 kilo almışm hamileliğimden bu yanadoktorum çok fazla almışsın dedi dikkat et diyor ama nasıl edicem
Benim de bu hafta muayenem var. Muhtemelen 9 kilo aldım. Nasıl oldu anlayamıyorum bile. Korkutucu şimdiden.Kızlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar bugün kontrole gittim ve tam 10 kilo almışm hamileliğimden bu yanadoktorum çok fazla almışsın dedi dikkat et diyor ama nasıl edicem
Ben küçükken kahve yerdimDemir eksikliginin ileri boyutu. İlk başlarda kahve yiyerek başlıyor. Sonra toprak kil
Ben de 8 kilo almısım. Çok mu ya 8 kilo falan.Bence normal daha fazla kilo alan bile varbende 9 kilo almışım
Yiyip içtiğinden olabilirBenim de bu hafta muayenem var. Muhtemelen 9 kilo aldım. Nasıl oldu anlayamıyorum bile. Korkutucu şimdiden.O değil de iki gündür el ayak ve yüzde şişme var. Eşim ve arkadaşlar da farketti yüzümü. Acaba havalar aniden ısınınca ödem falan mı oldu.
Ben küçükken gizli gizli kiremit yerdimDemir eksikliginin ileri boyutu. İlk başlarda kahve yiyerek başlıyor. Sonra toprak kil
Ooo çok pahalı yahu devlette bunu ücretsiz yapmaları lazım ama yapmıyor dr da işte bakalım çarşamba suyun jyi derse istemem zaten .Canım benimde akıntım çoktu doktor emin olmak için amniosure diye bi test aldırdı öyle bakmıştı her yerde bulunmuyor ve yaklaşık 400₺ gibi bir tutar ödemiştim ben.
Evet bende oyle düşündüm ama ister istemez insan tedirgin oluyor.. esim etlik i istemiyor uzak diye , yarın etlik e gidecekmişiz kendi gözlerimle görecekmişim nasil uzak olduğunu yolda doğurma ihtimalim olduğunu o zaman kendi ayaklarım ile koru ya gidecekmisimÇok zaman geçmiş. Ben de bi şüphe duydum ama şuan sorun yok diye düşünüyorum. Benim gördüğüm yok yani. Doktorların yeni olduğu doğru. Benim doktorum oraya geçeli 1 sene bile olmamış.
İlginç bu fitil herkeste nerdeyse yoğun akıntı yapıyor sende olmaması vajinal kuruluk mu varBende bi kaç gündür fitili başladım..sulu akıntım hiç yok canım hatta bu aralar iyice kurudu..sadece beyaz fitilin kendisi oluyor dışarı çıkan
Kiz bu neeeee burnunu yerim ben yaaaa aşırı tatlı masaallah
Olay yaşandığında zaten korunun doktoru değildi bu olayın başındaki doktor. Ebelerle alakalı bir durumdu. Üzerinden çok geçti tabi. Değişmiş olma ihtimali yüksek.Ooo çok pahalı yahu devlette bunu ücretsiz yapmaları lazım ama yapmıyor dr da işte bakalım çarşamba suyun jyi derse istemem zaten .
tonbaliklisalata
Evet bende oyle düşündüm ama ister istemez insan tedirgin oluyor.. esim etlik i istemiyor uzak diye , yarın etlik e gidecekmişiz kendi gözlerimle görecekmişim nasil uzak olduğunu yolda doğurma ihtimalim olduğunu o zaman kendi ayaklarım ile koru ya gidecekmisimhaklı tabi eski ekipmis olay olan dönemler ama bakalım sen memnunsun demi canım??
İlginç bu fitil herkeste nerdeyse yoğun akıntı yapıyor sende olmaması vajinal kuruluk mu var
Canım ben memnunum ama doktorum biraz pimpirikli en ufak şeye perinatolağa görünelim diyor. Zaten hem Hacettepe hem koru gittiğim için problem olmuyor. Onun dışında herşey çok iyi şuan için doktorla iletişimimiz bana yaklaşımı vs çok yakın. Doktorumdan çok ablam gibi.Ooo çok pahalı yahu devlette bunu ücretsiz yapmaları lazım ama yapmıyor dr da işte bakalım çarşamba suyun jyi derse istemem zaten .
tonbaliklisalata
Evet bende oyle düşündüm ama ister istemez insan tedirgin oluyor.. esim etlik i istemiyor uzak diye , yarın etlik e gidecekmişiz kendi gözlerimle görecekmişim nasil uzak olduğunu yolda doğurma ihtimalim olduğunu o zaman kendi ayaklarım ile koru ya gidecekmisimhaklı tabi eski ekipmis olay olan dönemler ama bakalım sen memnunsun demi canım??
İlginç bu fitil herkeste nerdeyse yoğun akıntı yapıyor sende olmaması vajinal kuruluk mu var
Doktorum benim normal dedi ama bence de normalBen de 8 kilo almısım. Çok mu ya 8 kilo falan.ben çok almamışım sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?