Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kil dedin ya aklıma geldı. Asermeyı geç
Bunu rusyadan getirip satanlar var. Bagımlısı var onların. Komsumun yeğeni satıyordu. Kendi de yiyordu tabi. Dedim manyaklara bak türkmenistanlılar, rusyadan getiriyordu.
Hâlâ yiyor mu bilmem

Sigara dan bende tiksindim bazen cok canm istiyor bir tane yakayim diyorum ama kusarim diye cesaret edemiyorum kokusu bile cok kotu yapiyor

Yarın yakın bir arkadaşımız iftara çağırdı çok mesudum oruç tutmuyorlar diye biliyordum ama biz tutuyoruz diye çağırdı sanırım ama bizde de bir eşim oruçlu olacak

Kızlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar bugün kontrole gittim ve tam 10 kilo almışm hamileliğimden bu yana doktorum çok fazla almışsın dedi dikkat et diyor ama nasıl edicem
Benim de bu hafta muayenem var. Muhtemelen 9 kilo aldım. Nasıl oldu anlayamıyorum bile. Korkutucu şimdiden. O değil de iki gündür el ayak ve yüzde şişme var. Eşim ve arkadaşlar da farketti yüzümü. Acaba havalar aniden ısınınca ödem falan mı oldu.

Yiyip içtiğinden olabilir
Ben bir kere maşallahlık şekilde kısır ve turşu yedikten sonra çok şişmiştim
Bol su içtim düzeldi

Canım benimde akıntım çoktu doktor emin olmak için amniosure diye bi test aldırdı öyle bakmıştı her yerde bulunmuyor ve yaklaşık 400₺ gibi bir tutar ödemiştim ben.
Ooo çok pahalı yahu devlette bunu ücretsiz yapmaları lazım ama yapmıyor dr da işte bakalım çarşamba suyun jyi derse istemem zaten .

tonbaliklisalata
Çok zaman geçmiş. Ben de bi şüphe duydum ama şuan sorun yok diye düşünüyorum. Benim gördüğüm yok yani. Doktorların yeni olduğu doğru. Benim doktorum oraya geçeli 1 sene bile olmamış.
Evet bende oyle düşündüm ama ister istemez insan tedirgin oluyor.. esim etlik i istemiyor uzak diye , yarın etlik e gidecekmişiz kendi gözlerimle görecekmişim nasil uzak olduğunu yolda doğurma ihtimalim olduğunu o zaman kendi ayaklarım ile koru ya gidecekmisim haklı tabi eski ekipmis olay olan dönemler ama bakalım sen memnunsun demi canım??

Bende bi kaç gündür fitili başladım..sulu akıntım hiç yok canım hatta bu aralar iyice kurudu..sadece beyaz fitilin kendisi oluyor dışarı çıkan
İlginç bu fitil herkeste nerdeyse yoğun akıntı yapıyor sende olmaması vajinal kuruluk mu var

Olay yaşandığında zaten korunun doktoru değildi bu olayın başındaki doktor. Ebelerle alakalı bir durumdu. Üzerinden çok geçti tabi. Değişmiş olma ihtimali yüksek.

Canım ben memnunum ama doktorum biraz pimpirikli en ufak şeye perinatolağa görünelim diyor. Zaten hem Hacettepe hem koru gittiğim için problem olmuyor. Onun dışında herşey çok iyi şuan için doktorla iletişimimiz bana yaklaşımı vs çok yakın. Doktorumdan çok ablam gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…